Lázonganak a migránsok a magyar-szerb határon

Pesti Srácok, Hirado.hu

Lázonganak a migránsok a magyar-szerb határon

Folyamatos a rendőri és a katonai jelenlét a magyar-szerb határon, mert az ott összegyűlt bevándorlók többsége – főként férfiak – az M1 tudósítója szerint türelmetlenek, hangosabb szóváltásba is keveredtek a hatósággal, és mindenáron Magyarországra akarnak átjutni.

Máté Roland, az M1 tudósítója arról is beszámolt, hogy a magyar-szerb határszakaszon mindennapivá váltak a kerítésrongálások.

Lehetséges, hogy Szerbia felől buszokkal Magyarország felé irányítják a migránsokat – erről már Kabók Erika számolt be.

A szerb-horvát határon egyébként az éjszaka összetűzés is volt, mentők is érkeztek a táborba. Hajnalban a türelmetlen bevándorlók gyalog indultak tömegesen az autópálya felé, hasonlóan, mint az ősszel Budapesten. Sok olyan is volt köztük, akiket Európából egyszer már kitoloncoltak.

A rendőrök közölték a migránsokkal, hogy buszokat küldenek értük és visszaviszik őket a táborba. Aki a táborban van, azokat elszállítják Magyarországra, aki nem lesz a táborban, nem mehet Magyarországra, ezt mondták nekik – jelentette Kabók Erika az M1 tudósítója.

A tudósító arról is beszélt, hogy a Pannon Televízió egyik munkatársa szombat este három sidi autóbuszt filmezett le, amely tele volt migránsokkal. Egy olyan városrészbe vitték ezt a három busznyi embert, amerre nincsen befogadó központ.

Az eredeti cikk itt olvasható!

Forrás: Pesti Srácok, Hirado.hu

10 hozzászólás “Lázonganak a migránsok a magyar-szerb határon” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Na, most légy kemény Vezírem! 😀

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ez tényleg nevetséges, bár intelligencia kérdése az egész. Elvégre tanár? voltál, meg is van az eredménye, csak rá kell nézni arra a generációra.

  3. nagyapó szerint:

    Idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez, nevei alapján minden volt (félix,az idióta állandó eposzi jelző). Ha tanár, gondolom büfé-ruhatár szakos, mert a nyelvtannal, irodalommal problémái vannak. Más tudományban nem jeleskedik.
    Egyben kitűnő, szorgalmasan írogatja értelmetlen zagyvaságait.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. felix szerint:

    Igaz ami igaz.
    A nagyapó tulajdonnév, tehát nem mondható a használója névtelennek.
    Látod mekkora …… vagy?

  5. Jobban szerint:

    Menekültek újabb áradata érkezik

    Újabb nyomás nehezedik Európára, jelentősen emelkedett a török partokról Görögországba tartó menekültek száma az utóbbi napokban. Németországban késelés volt egy menekültszálláson, míg egy másikat felgyújtottak. A magyar-szerb és az olasz-osztrák határon is fokozódik a helyzet.

    Keddtől péntekig több mint 11 ezer menekült érkezett az Égei-tenger keleti részén fekvő görög szigetekre – közölte az ENSZ menekültügyi főbiztosának hivatala (UNHCR). A menekültek most már az Égei-tenger délkeleti részén, Antalyától délnyugatra található Kasztelórizon szigetét is célba vették csónakjaikkal. Az alig 250 lakosú sziget jelenleg mintegy ezer menekültről igyekszik gondoskodni.

  6. Grün Izidor szerint:

    Öreg Pöcs!
    Jó képesítés a büfé-ruhatár szak!
    Azzal már akár a Corvinuson is taníthatnák, csak sajnos az én apukámnak nem tellett a lausannei Turizmus és Vendéglátás szemeszterekre 50 millióért!
    Soros pedig még csóró vót akkoriban! 😀
    .
    “Orbán Viktor legidősebb lánya külsősként a “Food Service Management” nevű kurzuson oktat, ami az éttermi és a szállodai vendéglátás iránt érdeklődő hallgatók szűk csoportja számára indult”

  7. Tarjányi László szerint:

    Nagyapó összetéveszti Grünt és Németh Szilárdot a végzettséget illetően! Milyen érzés egy villamosmérnöknek hogy egy könyvtáros osztja neki az észt? 😛

  8. robi szerint:

    Van az a pénz.

  9. bagoly szerint:

    Elfogyott a lőszer ? Marad a ló…….ar?

  10. Grün Izidor szerint:

    No pasaran!
    Vezírünk mint Hunyadi János kivont szablyával, teljes harci díszben áll a vártán! 😀

Itt lehet hozzászólni !