Csepel FC-III. Kerületi TVE 0:0

Csepel SC

foci

Az NB III Nyugati csoportjának meglehetősen korai tavaszi nyitómérkőzésén kerületünk csapata gólnélküli döntetlent ért el a jóval többre taksált játékoskerettel rendelkező III. Kerületi TVE csapatával szemben, a példás küzdőszellemnek és Botlik Dániel remek védéseinek is köszönhetően.

Az NB III tavaszi szezonjának első mérkőzése a mostoha időjárás miatt meglehetősen kevés nézőt vonzott a Béke téri stadionba, ahol egyperces gyászszünettel indult a találkozó, ugyanis – sajnos– újabb csepeli legendás labdarúgó és edző, Mednyánszky Rudolf távozott az élők sorából a napokban, a közkedvelt magyar bajnok sportembert 86 esztendős korában érte a halál.

A jelentős esőzés miatt felázott Csepeli Stadion gyepén nem alakult ki folyamatos játék, jobbára csak oda-vissza pattogott (inkább csúszkált) a labda, az első 45 perc során inkább a vendégcsapat játéka dominált, de a Vasastól nemrégiben igazolt Kenesei Krisztiánt jól tartották a csepeli védők, így komolyabb helyzetet nem alakított ki a III. Kerület.
A szünetben egyik csapat sem cserélt és a Csepel egyre jobban magára talált, igaz komoly helyzetet nem sikerült kialakítania Balogh istván csapatának, sőt a félidő derekán egy rettentő rosszul hátrapasszolt labdát elcsípett az egyik vendégjátékos és a rendkívül magabiztosan védő Botlik hálójába juttatta. Ám mielőtt a vendégek gólöröme átcsapott volna extázisba, Csonka játékvezető –partjelzője jelzésére- érvénytelenítette a találatot, tekintve, hogy az akciót megelőzően már az oldalvonalon kívülre került a labda… A találatot a vehemensen reklamáló Bücs Zsolt edző javaslatára sem érvényesítették. Válaszul csapatunk vezetetett egy kontrát, melynek végén Szatmári kapus minden tudására szükség volt, hogy a vendégek elkerüljék a hazai gólt. Nem sokkal a találkozó vége előtt még Kenesei próbálkozott egy pazarul kivitelezett szabadrúgással, amit Botlik bravúrral hatástalanított, amivel el is lőtte minden puskaporát a vendég együttes. Néhány perc hosszabbítást követően Csonka Bence játékvezető véget vetett a mérkőzésnek, így a „sárdagasztásból” végül egyik csapat sem jött ki győztesen.
Ezzel csapatunk a téli szünetben jelentősen megerősödött III. Kerület ellen értékes pontra tett szert, ami még nagyon jól jöhet majd a végelszámolásnál.

Csepel FC-III. Kerületi TVE 0:0
Játékvezető: Csonka Bence (Flinta Zoltán, Bornemissza Norbert)
Csepel FC: Botlik Dániel – Teplán János, Haraszkó Sándor, Mészáros Attila, Simon Krisztián , Tóth Csaba, Szabó Ádám, Sztankó Dávid (Fodor Attila), Hesz Olivér, Rácz Botond (Grót Tamás), Szemán Lajos (Horváth Géza)
Edző: Balogh István
III. Kerületi TVE: Szatmári Zoltán – Marcsek Ákos (Filó Tamás), Illés Dániel, Kis Balázs, Juhász Dániel, Gálfi László (Szilágyi Máté), Domokos Bálint, Nyilas Elek, Kenesei Krisztián, Szűcs László, Bartha Roland (Forgács Bence)
Edző: Bücs Zsolt

Egy hozzászólás “Csepel FC-III. Kerületi TVE 0:0” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Nem jutott át a rendőrkordonon a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck a mai Újpest-Videoton-meccsen.”
    ,
    Gondolom külföldiül beszéltek és terroristának nézték őket! 😀
    .
    http://mno.hu/foci/storck-nem-jutott-be-az-ujpest-meccsre-1328663

Itt lehet hozzászólni !