BABAZÁSZLÓ RAJZPÁLYÁZAT –  LEGYEN KÖZÖS AZ ÖRÖMÜNK CSEPELEN IS: KÖSZÖNTSE BABAZÁSZLÓ AZ ÚJSZÜLÖTTEKET!

Csepel.hu

0015_Babazaszlo_plakat_A3

Rajzpályázatot hirdetünk csepeli gyerekek és fiatalok részére babazászló tervezésére!

Miről szól a pályázat?

Arra kérjük a pályázókat, készítsenek terveket, hogy mi legyen Csepel babazászlóján. A legjobbnak ítélt alkotás szerepel majd az újszülöttek érkezését hírül adó lobogón, ez kerülhet majd ki minden intézmény, közösség épületére, hogy mindannyiunk nevében köszöntse közösségünk legifjabb tagjait.

Kik pályázhatnak?

Pályázhat minden csepeli gyermek és fiatal (óvodás, általános és középiskolai tanuló). A pályázat történhet egyénileg és oktatási-nevelési intézmények útján is.

Mit és hogyan kell leadni?

Az alkotások tetszőleges rajztechnikával készülhetnek, tetszőleges méretben, de nem lehetnek nagyobbak A/2-es méretnél. Az alkotások hátuljára kérjük feltüntetni a mű címét, az alkotó nevét és elérhetőségét, valamint életkorát. Az intézményekből érkező rajzokon szerepeljen az óvoda/iskola/középiskola és a felkészítő tanár neve is.

Meddig lehet pályázni?

Beadási határidő: 2016. február 29. (A határidőn túl érkező pályázati munkákat sajnos nem tudjuk elfogadni.) Hova kell leadni a pályázatokat? Az alkotások leadhatók személyesen a Nagy Imre Általános Művelődési Központ Közművelődésén, valamint beküldhetők postai úton is a 1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8. címre.

Hogyan értékelik a pályázatokat?

A beérkezett alkotásokat művészekből álló szakmai zsűri fogja értékelni.

Mit lehet nyerni?

A pályázók emléklapot, a díjazottak értékes tárgynyereményeket kapnak. A legjobbnak ítélt alkotás lesz Csepel babazászlója, amit ünnepélyes keretek között a Gyermeknap alkalmából avatunk fel.

Hol lehet további információhoz jutni a pályázati kiírásról?

www.csepel.hu

 www.csepelamk.hu

Telefon: 1/277-3860

Itt lehet hozzászólni !