Cáfolják a börtönőrök Lagzi Lajcsit

Ripost

Nem hagy­ták szó nél­kül a bün­te­tés-vég­re­haj­tás dol­go­zói Ga­lam­bos Lajos té­vé­in­ter­júk­ban han­goz­ta­tott vád­jait. Fel­há­bo­rodva, pont­ról pontra cá­fol­ták az elő­ze­tes­ből nem­rég ki­en­ge­dett ze­nész tör­té­ne­teit a bör­tön­ben ta­pasz­tal­ható ál­dat­lan ál­la­po­tok­ról.

Se patkány, se akasztás! – röviden így lehetne összefoglalni azt a cáfolatot, melyet a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézet dolgozója adott a Borsnak. Az előzetesben 125 napot eltöltött zenész ugyanis az elmúlt napokban rémisztő képekkel festette le különböző interjúkban, hogy milyen állapotok dúlnak a börtönben, ahol fogva tartották.

Patkányok az udvaron, ahol rabokat akasztottak, fertőző poloskacsípés, négyes típusú biztonsági fokozat

– ilyen rémes részletekkel jellemezte Lajcsi a körülményeket.

“Kezdjük azzal, hogy már legalább egy éve nem létezik az a kifejezés, hogy négyes fokozatú biztonsági őrzés” – mondja a Bors informátora, majd hozzáteszi: Lajcsi örülhet, hogy a celebeknek járó védelemben volt része – máskülönben akár egy 30 fős zárkába is kerülhetett volna, ahol biztosan rosszabb sors vár rá, mint a kétszemélyes őrizetben.

“Rágcsáló elő nem fordulhat, ez egyértelműen nem igaz. Ahogy tudtommal a Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet székesfehérvári objektumában nem is akasztottak” – teszi hozzá a bv. dolgozó, aki szerint Galambos Lajosnak még baja is származhat az alaptalan vádaskodás miatt.

A poloskakérdésben talán lehet valami igazság

– állapítja meg végül engedékenyen az informátor…

Forrás: Ripost

5 hozzászólás “Cáfolják a börtönőrök Lagzi Lajcsit” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Lajcsi!
    Még mindig jobb egy poloskacsípés fertőzés mint egy hüvelygomba! 😀

  2. Tarjányi László szerint:

    A harmincfős cellában előadta volna a “van nekem egy csíkos gatyám” kezdetű nótát, a kétszemélyesben csak a “téglának” kellett volna dalolnia, hiszen azért tették mellé! 😀

  3. nagyapó szerint:

    Ha az ügyészség visszaküldi Lajcsit előzetesbe, ugyanabba a börtönbe kerül?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. felix szerint:

    Tanulj nagyapopó!
    Az ügyészség senkit nem küld sehová.

  5. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Kivásárolta magát az előzetesből. Mi 6éve megnéztük a MOM Parkhoz közeli egyik házát, nem egy nagy durranás, de hogy áramlopás gázlopás és miegyebet így bűntetés nélkül meg lehet úszni, ha pénze van az embernek? Ez jó példa arra akkor, hogy embercsempészésért 500dollárral többet kérjünk fejenként megszedem magam, előbb-utóbb elkapnak minket és megvásárolom a szabadságom a pénzből. De jó. Na ilyen jó ötleteket is csak egy korrupt garázda celebtől szedhet az ember…imádjuk Magyarországot, ahol ha pénzed van bűnös nem lehetsz…

Itt lehet hozzászólni !