Sírva szúrják hátba Gyurcsányt?

Csepel.info, Csepelen.hu

Az ilyen képek észrevétlenül “törlődtek” a csepeli MSZP honlapjáról

Gyurcsánynak meg kell találni a szerepét az MSZP-ben, hogy az általa megjelenített, olykor megosztó, mégis friss gondolatokban rejlő erő a párt egésze számára hasznosulhasson – fogalmaz az MSZP budapesti elnökeinek közös közleménye.

A nyelvezetében inkább a Kádár-korszakot idéző dokumentumban már ezzel a mondattal is “szentségtörést” követtek el a korábban megkérdőjelezhetetlen pártvezér ellen, de nem állnak meg itt. A budapesti pártelnökök azt is ki merik mondani: Lendvai Ildikót, Kiss Pétert és Szekeres Imrét egyaránt elkalmasnak tartják a pártelnöki tisztség betöltésére. Mint ismert, Szekeres Imrét Gyurcsány “gyenge emberi minőségűnek” nevezte az MSZP megyei elnökeinek és tisztségviselőinek keddi tanácskozásán. Az alábbiakban az MSZP Budapesti Elnöksége nyilatkozatát olvashatják. 

NYILATKOZAT

az MSZP országos pártelnöki és

Bajnai Gordon miniszterelnöki jelöléséről

Az MSZP Budapesti Elnöksége és a budapesti kerületi szervezetek elnökei egységesen a Magyar Szocialista Párt országos vezetésében kialakult helyzettel kapcsolatban a következő nyilatkozatot teszik közzé:
Mi, fővárosi szocialisták egységesen azt képviseljük, hogy következő hónapokban Magyarország érdekében semmi sem veszélyeztetheti a hamarosan megalakuló Bajnai-kormány működését és semmi sem bonthatja meg az MSZP integritását.

Sajnálattal vettük tudomásul Gyurcsány Ferenc szombati bejelentését, miszerint lemond a Magyar Szocialista Párt elnöki tisztségéről. Mindezzel együtt tiszteletben tartjuk ezt a döntést, melyet maga hozott, a kialakult helyzet és a körülmények ismeretében. Nagyra értékeljük Gyurcsány Ferenc áldozatvállalását, hiszen két, őt személyében érintő igen nehéz döntést hozott meg Magyarország és a baloldal jövője érdekében.

Amennyiben pártelnöki lemondását továbbra is fenntartja, úgy az MSZP hétvégi Kongresszusának a miniszterelnök-jelölt megválasztása mellett új pártelnököt is kell választania. A Magyar Szocialista Párt budapesti vezetőiként a megválasztandó új elnökkel kapcsolatban egységesen azt javasoljuk a párt Kongresszusának, hogy olyan elnököt válasszon, aki vezetői képességeinél és tapasztalatánál fogva képes összefogni a párt különféle álláspontjait, aki képes egységben tartani az MSZP-t a következő időszakban. A párt új elnökének vezetésével, a válságkezelés időszakára eső politikai kampányok közben is nekünk, magyar szocialistáknak egységben kell maradnunk. Magyarországért, gyermekeink, unokáink a jövőjéért.

Mi, az MSZP Budapesti Elnöksége és a budapesti kerületi szervezetek elnökei – az általunk megfogalmazott kritériumok szerint – egyaránt alkalmasnak tartjuk Lendvai Ildikót, Kiss Pétert és Szekeres Imrét az előttünk álló időszakban a párt vezetésére, vagyis az MSZP elnöki tisztségére. Ezért határozottan azt javasoljuk, hogy mindhárom jelölt vegyen részt a megmérettetésben. Kérjük a Jelölést Előkészítő Bizottságot, hogy mindhárom személyt hallgassa meg, hogy valós döntési helyzetben a párt Kongresszusa által leginkább elismert jelölt vezethesse a Magyar Szocialista Pártot, hiszen a jelenlegi viszonyok között pártunk legjobbjaira van szükség a vezetői munkában, mert ők képesek újjáépíteni a belső stabilitást, visszaadni a baloldal megkopott önbizalmát.

Meggyőződésünk viszont, hogy arra a lendületre, arra az energiára, amelyet Gyurcsány Ferenc megjelenít a baloldali gondolkodásban továbbra is szükség van. Ezért azt gondoljuk, hogy ha továbbra is fenntartja döntését a pártelnöki tisztségről való lemondást illetően, akkor is meg kell találni a szerepét az MSZP-ben, meg kell találni a módját, hogy az általa megjelenített, olykor megosztó, mégis friss gondolatokban rejlő erő a párt egésze számára hasznosulhasson.

Bízunk abban, hogy a hétvégi Kongresszus olyan döntéseket hoz, amelyek az MSZP belső egységét szolgálják, és megalapozzák a Bajnai-kormány támogatását Magyarország jövője érdekében. Elvárjuk a párt egészétől, hogy az április 5-ei Kongresszus döntései után határozottan, egységesen álljon ki a párt vezetése és a Bajnai-kormány válságkezelő intézkedései mellett.

Budapest, 2009. március 31.

Elfogadta az MSZP Budapesti Elnöksége és Kerületi Elnökeinek Találkozója együttes ülése

13 hozzászólás “Sírva szúrják hátba Gyurcsányt?” bejegyzésre

  1. balszélső szerint:

    A fenti képre pillantva, eszembe jutott, hogy 2006. májusban a Munkásotthonban miket mondott GYF:
    – mi, azaz választók betartottuk ígéretünket és az MSZP-re szavaztunk, most ő következik
    -egy pici kis kiigazítást helyezett kilátásba, de nem fog fájni
    -évente eljön közénk és beszámol az elért eredményekről.
    Köszönjük, Feri.

  2. Öreg halász szerint:

    Ez a Brezsnyev-szagú iromány jól mutatja, mi változott az elmúlt húsz évben. A naptár.

  3. Öreg halász szerint:

    Szegény Fletó Deme sorsára jutott, bekapta a Nagy Delete. Emlékeim szerint én már akkor sem láttam a csepeli gyurcsányos képeket, amikor az új honlap elindult.

    A régi honlapjukon az egész galériát kitörölték, biztos ami biztos. Sosem lehet tudni, éppen ki lesz szégyellnivaló. Mert ami hatalmat Gyurcsány hazugságaival és a trükkök százaival közösen kicsaltak, arról nem mondanak le. Majd eljátszák a nagy megújulást, ha tudják. Mert nem hiszem, hogy Fletó mindezt csak úgy hagyja.

  4. ? szerint:

    Már megint hol van Tóth Mihály bal keze a fenti képen?

  5. Politikamentesen szerint:

    Tényleg nagy ez a zakó Tóthnak, talán végre rájött!

  6. Kovács Ernő szerint:

    ?: Nagy zakót kapott, vagy fog kapni

  7. miska72 szerint:

    Melyik a nagyobb gazember? 🙂
    A két f.sz.

  8. Grincs szerint:

    Gyurcsány Ferenc körme alatt a piszok ezerszer többet ér nálatok!

  9. totó szerint:

    Grincs, Te ugyanolyan vagy mint szeretett Ferenced. Szánalmas!!!

  10. Gordon szerint:

    Grincs! Már csak maroknyi olyan elvakult Fleto-hívő maradt ebben az orságban mint te. Milyen érzés tudni, hogy kevesen vagytok? 🙂

  11. Gordon szerint:

    ?: Bent van a zakó alatt (talán mert fázott)… vagy hosszúra méretezte a szabó.

  12. Jeniszej szerint:

    Torgyám stílusú hosszúlére fogott nagydumás bértollnoknak sem tetszik a képen látottak- meglepő!
    Nagyon csúnya dolog mások testi hibáit kicsúfolni (he-he)

  13. miska72 szerint:

    Grinics addíg kezeltesd megad míg nem késő! 😉
    Gazemberek vezetik az országot!
    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!

Itt lehet hozzászólni !