Van uniós forrás a Királyhágó utcára

Helyi Téma

Jó hír a Királyhágó utca még csatornázatlan részén lakóknak: végre elindulhat a hét éve húzódó csatornázás az utcában. A főváros már megszerezte az érvényes engedélyeket, kezdődhet a munka.

A Fővárosi Önkormányzat közműügyosztálya arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Királyhágó utcában hét éve húzódó csatornázás végre megkezddhet 2009-ben. A csatornázás feladata 2007 előtt Csepel önkormányzatához tartozott. A Csevak részére csekkeken be is fizették a lakók a tervezéséhez szükséges összeget, melyet egy év elteltével a Csepeli Vagyonkezelő visszaküldött, mondván, a beruházás már a fővároshoz tartozik. A Fővárosi Önkormányzat azóta még nem tett eleget feladatának. Most újabb ígéret érkezett a hivataltól.

– Megépül a csatorna Csepelen, a Királyhágó utcában. Már megvan rá az érvényes vízjogi létesítési engedély. Az integrált szennyvíz-elvezetési projekt munkái várhatóan 2009-ben megkezddnek. Az európai uniós források rendelkezésre állnak – tájékoztatta a Helyi Témát a közműügyosztály.

helyitema.hu

3 hozzászólás “Van uniós forrás a Királyhágó utcára” bejegyzésre

  1. BuTa szerint:

    És a többi utca csatornázásával mi újság van? Vannak félbemaradt szakaszok a csatornában és utcaburkolatban egyaránt. Alig várom, hogy új önkormányzati választások legyenek, mert akkor mindenki újra toppon lesz!

  2. Matyi szerint:

    Tapsolják a lovét!
    Nem csak új helyi választás kell !!!!Hanem Országos!! Adig itt nem lesz csatotna, ucabukolat! SEMMI!!!
    SAJNOS!!!!:(

  3. miska72 szerint:

    Ha csalk a Királyhágó utcára van úniós pénz akkor csak aprópénzt tudtak szerezni az elvtársak.
    Vagy a többit ellopták? 😉
    Egy utcára úniós pénz? Ráadásul a fele már kész van. NÓÓÓÓÓÓÓRMÁLIS Margit?

Itt lehet hozzászólni !