Hatalmas dugó van a II. Rákóczi Ferenc úton

Mr.Gabee

Névtelen

Mr.Gabee, oldalunk szerkesztője a helyszínről jelenti: Hatalmas a torlódás Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a temető felé vezető oldalon. A temetőben zajló mindenszenteki megemlékezésből kifolyólag a temető felé tartó autósok hatalmas dugóban araszolnak, melynek vége az Erdősor utcáig áll. A feltorlódott kocsikat, illetve a megemlékezőket a temető főbejáratánál két rendőr és két közterületes irányítja és felügyeli.

Olvasóink jelentették, hogy lépésben halad a forgalom az Erdősor, Csepeli út, valamint a Szabadság utcában. Aki az M0-s autóút felé szeretne menni válasszon másik utat célja elérésére (Pesterzsébeten keresztül).

5 hozzászólás “Hatalmas dugó van a II. Rákóczi Ferenc úton” bejegyzésre

  1. qkac szerint:

    A Csepeli Út Szigetszentmiklós felé azért áll, mert a Lámpás utca Csepeli út kereszteződésénél levő forgalomirányító jelzőlámpát olyan profin átállították, hogy négy öt autó tud csak átmenni egy zöld alatt.

  2. Mr.Gabee szerint:

    Mi korábban arról kaptunk információt hogy sárgán villog!

  3. Vendetta szerint:

    Mikor jöttem hazafele Siófokról, délután fél 3 kor is az Erdősor útig állt a sor a Lámpás utcai lámpa miatt… A lámpa után Szigetszentmiklós fele egyáltalán nem volt sor…

  4. Vendetta szerint:

    Jah azt elfelejtettem írni hogy a lámpa működött csak szarul, mert 4 autó fért át a Zöld jelzésen… Ha ez így marad Mindenszentek után is, akkor a reggeli dugókat csipázni fogják az ott lakók…
    Mert az biztos hogy az Erdősor utca mind a 2 irányba felfog torlódni és akkor már a lakótelepről sem fognak az emberek beérni busszal a munkába.

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    Itt a fő gond, hogy kicsit túlparcellázták Szigetszentmiklóst és Halásztelket, miközben a teljes sziget forgalma 2X1 sávra szűkül. Szóval Budapest felé és onnan kifelé ez jobb már soha nem lesz. Útépítés-bővítés meg nem lesz.

Itt lehet hozzászólni !