Gyurcsányisták ezrei biztatnak emberölésre

Csepel.info, Magyar Idők

Gyurcsányisták ezrei biztatnak emberölésre

Gyurcsány Ferencet (középen) Niedermüller Péter (jobbra) EP-képviselő menesztésére szólították fel – Fotó: MTI

Felakasztanák a demokratikusan megválasztott kormányfőt annak a nyíregyházi DK-hoz köthető közösségnek a tagjai, akikről az Átlátszó Blog írt cikket. A több mint háromezer tagot számláló Facebook-csoport egyik tagja Niedermüller Péter DK-politikus, európai parlamenti képviselő. A gyöngyöspatai romák „evakuálásáról” elhíresült Richard Field is aktivizálta magát, szerinte félig cigány a kormányfő, és szintén félelemről, reszketésről vizionált.

Az Átlátszó blog által felfedezett közösségi oldalon az oldal szerkesztője, Gönczi „Provokátor” József azt írta: „A Diktátorokat a világon a nép haragja ölte meg! Orbán Viktor, most rajtad a sor!” Az oldalon a „Magyar Népbíróság” ítéleteként egy akasztófa volt látható. A zárt csoport tagjai között szerepelt Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti politikusa is.

“Ó, az lesz a kéjes óra,
Majd ha áll az akasztófa.
És a gége megszorul.
Jaj be jó lesz, jaj be szép lesz.
Osmin égi üdvöt érez.
Mert csak ő lesz itt az úr.”

Vadai Ágnes, a DK alelnöke úgy tájékoztatott: ennek a Facebook-csoportnak az adminisztrátorát a DK tavaly májusban kizárta a pártból. Az illető párt kifejezett tiltása ellenére használta a DK nevét – magyarázta az alelnök. – Azért fordulhat elő, hogy politikus is szerepel a tagok között, mert a zárt csoportba bárkit meg lehet hívni – állította Vadai, azonban aki ismeri a Facebook működését, tudja, hogy ha felveszik egy ilyen csoportba, akkor arról értesítést kap, és ha nem tetszik, törölheti magát onnan. Az alelnök még megjegyezte: pártja nem támogatja a halálbüntetés visszavezetését.

Németh Szilárd az ügy kapcsán azt hangsúlyozta: a DK-nak fel kell lépnie a gyűlöletkeltő, a politikai ellenfelek likvidálásra buzdító tevékenység ellen. A Fidesz országgyűlési képviselője leszögezte, Gyurcsány Ferenc DK-elnöktől azt várják, hogy hívja vissza Niedermüller Pétert az EP-képviselői tisztségéből és zárja ki a pártból. Megjegyezte, amennyiben a DK nem lép, azzal világossá teszi, hogy azonosul „ezzel a mocsokkal”. Az embernek azért szét kell néznie, mibe lép bele, mert egyébként beleragad – fogalmazott a fideszes képviselő. Az oldal adminisztrátora időközben megváltoztatta a címoldalt, most „A magyar történelem legaljasabb bűnözője” címmel illeti Orbán Viktort.

A kormányfőt érintő mocskolódási hullám nem állt meg az ex-DK-snál. Richard Field amerikai üzletember szerint Orbán Viktor szándékosan tartja a magyarokat a sötétben, hogy a legmélyebb félelmeikre hasson. Field – aki egyike volt azoknak, akik úgy döntöttek 2011-ben, hogy ideiglenesen ki kell telepíteni a cigányokat Gyöngyöspatáról, mert ott a Véderő önvédelmi tábort szervezett – most félcigányként említette a kormányfőt a Budapest Bea­con portálon. Az üzletember úgy fogalmaz: „Erkölcsi iránytű hiányában… a magyarok arra vannak kárhoztatva, hogy a végtelen félelem és reszketés tengerén hánykolódjanak, amíg el nem süllyednek az önsajnálat és a neheztelés örvényében.”

Emlékezetes: Richard Field neve azt követően került a közfigyelem fókuszába, hogy hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai 2011 március elejétől két héten át járőröztek Gyöngyöspatán, ahol véleményük szerint megszaporodtak a bűncselekmények. Ezután hirdette meg táborát a Véderő, amelynek hírére Field mint az Amerikai Ház Alapítvány elnöke 2011. április 19-én Mezei Istvánnak, a Vöröskereszt tanácsadójának kíséretében a településre utazott, és elhatározták, hogy az esemény idejére elutaztatják a településről a roma közösség jelentős részét.

Ha nem ők nyernek, illegitim

A nyíregyházi gyurcsányistákhoz hasonlóan a csepeli balliberálisok tavalyi polgármester-jelöltje szerint is illegitim az a választás, ahol nem ő nyerte a polgármesteri széket. Horváth Gyula többször is kifejtette, hogy nem fogadja el a csepeli szavazók akaratát, és nem tartja törvényesnek Borbély Lénárd polgármesterségét. A politikusnak természetesen a saját legitimitásával nincs problémája: minden hónapban felveszi a képviselőségért járó honoráriumát.

A DK csepeli kitűnősége legutóbb azzal tudott országos népszerűséget szerezni, hogy mezítelen nőkkel szerette volna öngyilkosságba kényszeríteni a muszlim migránsok százezreit.

Forrás: Magyar Idők

20 hozzászólás “Gyurcsányisták ezrei biztatnak emberölésre” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    És még mondja bárki, hogy a DK nem olyan, mint egy tipikus kommunista párt. Nekik a demokrácia diktatúra és a diktatúra demokrácia, aki meg nem az ő emberük, azt felakasztanák.

  2. felix szerint:

    Mondom.

  3. Lovas szerint:

    Akkor nácik. A kommunisták és a nácik akasztották fel az ellenfeleiket.

  4. felix szerint:

    A kultur fidesz, csak hamis vádakkal nyírja ki.

  5. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x folyton hazugságokat röfög. Nem tagja ennek a Facebook-csoportnak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. felix szerint:

    Szemétláda.
    Véletlenül nem vagyok a tagja, de könnyen lehettem volna, ha valaki betesz. Nem minden olyan csoportban kommunikálok és olvasok amelynek úgy lettem a tagja, hogy valaki betett.
    Egyszer még olyan is megjelent a nevemmel. hogy kedvelem OV.-t és nem tudtam törölni.
    A ti geci B.ZS.-tek ennél különbeket ír direktbe.
    Ameddig ez így van addig tartsd a pofikádat.

  7. Grün Izidor szerint:

    “Gyurcsányisták ezrei biztatnak emberölésre”
    .
    Nem a zOrbánt akarják?! 😛 😀

  8. Lovas szerint:

    Jó duma, hogy aki tagja a kivégző osztagnak, csak véletlenül az.

  9. Lovas szerint:

    Az hogy lehet, hogy én nem vagyok tagja semmi olyannak, amivel nem értek egyet?

  10. Grün Izidor szerint:

    “Nem lesz itthon sem Orbán Viktor miniszterelnök, sem Áder János köztársasági elnök október 23-án külföldi elfoglaltságaikra hivatkozva” – írta az Index.
    .
    Beszartak az urak egy ilyen Gyurcsánytól?! 😛 😀
    .
    http://propeller.hu/itthon/3165602-orban-kulfoldon-tolti-oktober-23-ai?fb_action_ids=1657893981134621&fb_action_types=og.comments

  11. nagyapó szerint:

    Milyen érdekes. Engem semmilyen csoportba nem tudnak betenni, mivel mással is el tudom magam foglalni, mint a Facebookkal.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. felix szerint:

    szemétláda.
    Látod milyen eredményesen védekeznek ellened a csoportok?
    Nem csodálom.

  13. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Csak Kosztolányit (vagy Karinthyt?) idézném:
    “Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának.” 😛 😀

  14. felix szerint:

    Ez lemaradt a cikkből.
    Igaz így a lényeg változott volna meg.
    A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció nevét viselte webcímében az a Facebook-csoport, ami a napokban Orbán Viktor és kormányának likvidálására buzdított. A gyöngyöspatai romák „evakuálásáról” elhíresült Richard Field pedig egyszerűen lefélcigányozta a kormányfőt, és félelemről, reszketésről vizionált.

  15. nagyapó szerint:

    Idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez! Megint nem talált. Az idézet nem Napóleontól, nem Churchilltől, nem Thálesztől, hanem Woody Allentől van.
    Viszont egy rossz üzenet a migránsokról. Feldmájer azt írta, hogy “…milyen veszélyben van ma Európában a zsidóság, hogyan, milyen módon fenyegetik a zsidó közösség mindennapjait, a kontinensre bevándorló iszlám radikálisok. Felelevenítette, hogy Európa-szerte hány és hány gyilkosság történt, Franciaországban vagy éppen Belgiumban, ahol az áldozatok néhány esztendős kisgyermekek voltak vagy a Charlie Hebdo szatirikus lap munkatársának meggyilkolását és ezekben az esetekben az áldozatok egyetlen bűne az volt, hogy zsidók voltak.”
    Hány migránst fogadnak be 1/2eszű1/2x-szel együtt??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. felix szerint:

    szemétláda!
    Látom te is a hülyék kérdését ismételgeted.
    Tudod azért fogad be, ha teheti magánember migránsokat, mert az állam nem áll a helyzet magaslatán.
    Ahányszor felteszitek ezt az ostoba kérdést, annyiszor erősítitek meg ezt a tényt.
    Mivel nem tehetem meg ezért nem fogadok be egyet sem.

  17. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x, a kis hülye bunkó! Nem teheti, hogy befogadjon migránsokat? Miért? Esetleg fél muszlimoktól? A befogadás csak a keresztények kötelessége? Más kezével szedni a csalánt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. felix szerint:

    szemétláda.
    Ennyire tropa az agyad?
    Ugye senki sem mondta a hozzád hasonló lökötteken kívül, hogy magánembereknek kell befogadni migránsokat.
    Egy állam az más. Annak meg tagja, az ott élő állampolgárok összessége.
    Keres egy óvodást aki ezt elmagyarázza neked, ha képes lemenni a szintedre.

  19. Tarjányi László szerint:

    “Hát Bástya Elvtársat már senki nem akarja megölni?! Hát Bástya Elvtárs már szart sem ér?!”

    Akár fizethetett is valaki Provokátor Józsefnek, hogy írja le a fent idézett mondatokat. Legalább lehet valami ellen most tiltakozni!

    Ha valaki meg akar ölni valakit, egész biztosan nem veri nagydobra!

    A rendszerváltáskor minden pártban ott voltak a küldött emberek! A Fidesz ne ismerné ezt a módszert? Majd egy következő rendszerváltáskor kiderül, ma meg a fideszes kakukktojások vannak beépítve mindenhová! Van aki a pártelnökségig vitte! 😉

Itt lehet hozzászólni !