Fának csapódott egy autó a Szent István úton

FKI, BKK

 

12063532_982517171770756_7527689365856971811_n

Az út menti fának hajtott egy személyautó csütörtökön éjjel Budapest 21. kerületében, Csepelen, a Szent István úton. A baleset és a mentési-helyszínelési munkálatok akadályozzák az út forgalmát a balesettel érintett szakaszon.

Lehajtott az útról majd fának ütközött egy személyautó Budapest 21. kerületében, Csepelen, a Szent István úton. A baleset megközelítőleg a Szent István út középső szakaszán, a Cinege utca közelében történt. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik – áramtalanítják a járművet és segítenek a forgalmi akadály megszüntetésében. Az első helyszíni információk szerint a balesetnek egy súlyos és három könnyű sérültje van. Az érintett útszakasz forgalmát akadályozzák a mentési és a helyszínelési munkálatok, ezért kérjük, hogy óvatosan közelítsék meg a helyszínt.

Olvasónk elmondása szerint egy külföldi rendszámú Toyota személygépkocsi a Pinty utcánál található Sörörömtanya után ment neki egy fának, amely a Csepel Plaza felől jött. A sofőr rokonáé volt az autó. A sofőr könnyebben sérült, őt nem vitte el a mentő. Az anyósülésen ülőnek erős fajdalmai voltak, amikor mozgatták a mentősök. Valószínűleg combcsont törés. Be is kötötték neki meg a helyszínen kapott infúziót. A sofőr mögött is ültek néhányan.

A BKK info 21:50-kor jelentette, hogy A 148-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Borz út, Pinty utca, Szarka utca, Repkény út, Királyerdei Művelődési Ház, Denevér utca, Sólyom utca, Sáska utca, Csepel, Hollandi út megállót.

5 hozzászólás “Fának csapódott egy autó a Szent István úton” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Az Isten szerelmére, ezek a nap,mint nap Királyerdőben száguldozó motorosok valakinek szemet szúrhatnának már!!!! Elképesztő, hogy senki, de senki nem bünttei meg őket! Hogy ott egye meg a fene mindegyiket!

  2. csepeli szerint:

    “helyi szerint”: Egyet értek! Nem csak Királyerdőben!

  3. nagyapó szerint:

    “.. egy külföldi rendszámú Toyota személygépkocsi a Pinty utcánál található Sörörömtanya után ment neki egy fának, amely a Csepel Plaza felől jött.” A fene ezekbe a száguldó fákba! Avagy “.. egy külföldi rendszámú Toyota személygépkocsi, amely a Csepel Plaza felől jött, a Pinty utcánál található Sörörömtanya után ment neki egy fának.”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. én szerint:

    Csütörtök este ez a hír itt még úgy szerepelt, hogy egy személygépkocsi egy motorossal ütközött és a gépkocsit vezető hölgy illetve autóban utazó kisgyerek meghalt. Akkor szerencsére ez a hír hamis volt, gratulálok a közzétevő alaposságának.
    A többi infó is gondolom hasonló alapossággal van kezelve.

Itt lehet hozzászólni !