A BALOLDAL TOVÁBB FOLYTATJA ÁMOKFUTÁSÁT

Fidesz.hu

sajtotaj_nemethsz

“A 2006-os miniszterelnök megint rárontott a nemzetére, bár most a békés magyarokat nem akarja könnygázzal lefújni, nem akar gumilövedékkel lövetni közénk, egyelőre” – fogalmazott Németh Szilárd.

A nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke szombati sajtótájékoztatóján a baloldali politikusok nyilatkozataira emlékeztetve, elsőként Gréczy Zsolt szavait idézte, aki február 5-én arról beszélt, hogy a Fidesz mondvacsinált, mesterségesen gerjesztett ügyekkel foglalkozik, és nem Magyarország valódi problémáival.

Gyurcsány Ferenc május 24-én úgy nyilatkozott, a migrációs válság a teljes állami propagandagépezet tudatos hisztériakeltése, júniusban pedig a műszaki határzár építésekor, és a jogi határzár előkészítésénél közleményben hangoztatta: „ne engedjék magukat megtéveszteni, nincs Magyarországon bevándorlás-probléma” – idézte fel Németh Szilárd.

A politikus felhívta a figyelmet további baloldali nyilatkozatokra is, elsőként Kunhalmi Ágnes szavaira, aki a bevándorlást álproblémának nevezte. Idézte Horváth Csaba, a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s frakcióvezetőjének kijelentését, aki a Fidesz által kreált bevándorlási álproblémáról beszélt, valamint Botka László szegedi polgármestert, aki kijelentette: „nincs bevándorlási probléma Magyarországon”.

“A BALOLDALI POLITIKUSOK TAGADJÁK A VÁLSÁG MEGLÉTÉT.”

Leszögezte, az elhangzott idézetek bizonyítják, hogy a baloldali politikusok tagadják a válság meglétét.

Jelezte, a legfrissebb adatok alapján az illegális határátlépők száma Magyarországon elérte a 210.000 főt.

Erre mondják a baloldali politikusok, hogy mindezt a Fidesz, a kormány, sőt, személyesen Orbán Viktor gerjeszti – összegzett.

Kitért arra, hogy köszönet illeti meg mindazokat, akik a helyzetet nem álproblémának látják, és mindent megtesznek kötelezettségüknek és esküjüknek híven a határok védelméért. Elsősorban a rendőrségnek, a katonaságnak, a büntetés-végrehajtási intézetek dolgozóinak, a fogvatartottaknak, a katasztrófavédőknek és a karitatív szervezetek munkatársainak jár köszönet – tette hozzá.

Kiemelte, az adatokból jól látszik, hogy harmincad részére esett vissza a szerb határon az illegális határátlépések száma, „a szerb-horvát együttműködéssel a horvát határ felé nyomott illegális határátlépések száma” pedig megemelkedett. Németh Szilárd ezzel összefüggésben aláhúzta, ebből a tényből az tűnik ki, hogy a nyomás megállítható, a kormány által képviselt bevándorláspolitika meghozhatja Magyarországon a pozitív eredményeket. Hozzátette, az egész problémát csak uniós szinten, „ha végre magukhoz tértek az uniós politikusok”, lehet megoldani.

“A NYOMÁS MEGÁLLÍTHATÓ, A KORMÁNY ÁLTAL KÉPVISELT BEVÁNDORLÁSPOLITIKA MEGHOZHATJA MAGYARORSZÁGON A POZITÍV EREDMÉNYEKET.”

A baloldal a tények ellenére tovább folytatja ámokfutását – közölte. A PM azt kéri a Fidesztől, hogy „hétfőn a parlamentben vonja vissza embertelen törvényjavaslatát” – idézte Tordai Bencét, majd megállapította: az ellenzéki politikus által embertelen törvényjavaslatnak nevezett jogszabály az Európai Unió és a magyar határok megvédéséről szól, amit nemzetközi kötelezettségeknek megfelelően kötelességünk megtenni.

Hol van itt a jogkövető magatartása a baloldali politikusoknak, hol van egyáltalán az ésszerűség? – tette fel a kérdést.

Amikor Gyurcsány Ferenc arra kéri a rendőröket, hogy ne teljesítsék az „embertelen parancsokat”, gyakorlatilag lázít, a magyar rendőrséget szét akarja verni – szögezte le.

A bukott kormányfő azokat fenyegeti, akik a kötelességüket teszik a határon – mondtaé, rámutatva, hogy a Röszkén “szervezett, felfegyverzett, irányított támadás”, egyszersmind terrorcselekmény történt.

Minden olyan nyilatkozat, amely a migrációs válságot tagadja, és a kötelességüket végző embereket fenyegeti, elképesztően súlyos politikusi felelőtlenség – fogalmazott Németh Szilárd.

Végül arra kérte a baloldali politikusokat, hétfőn támogassák szavazataikkal a kétharmados törvényjavaslatokat.

(fidesz.hu)

17 hozzászólás “A BALOLDAL TOVÁBB FOLYTATJA ÁMOKFUTÁSÁT” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Na húzz a p…ba!

  2. Orsós Rodrígó szerint:

    “bár most a békés magyarokat nem akarja könnygázzal lefújni”
    Micsoda ferdítés, ez jellemző. Azok a “békés” magyarok autókat borogattak, nemzeti vagyon rongáltak, molotov koktélokat dobáltak és rendőröket sebesítettek meg, stb, stb..
    Ja és ezek fidesz szimpatizánsok voltak.

  3. Tarjányi László szerint:

    Németh Szilárdnak, a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnökének

    Tisztelt Alelnök úr, Képviselő úr!

    Kérem szíveskedjék megvizsgáltatni hogy az általam megadott helyen található bejelentés összefüggésben lehet-e a 2015. 09. 16-án, szerdán Röszke-Horgos határátkelőhelynél történt, a magyar határátkelő ellen indult támadással, illetve hogy sérti-e Magyarország nemzetbiztonságát!

    A Klubrádió Megbeszéljük műsorába, amely aznap Bolgár György vezetésével történt, 2015. 09. 11-én, pénteken nem sokkal 18 óra előtt, betelefonált Büki Zoltán a “Hídfoglaló”, és egy olyan eseményt jelentett be szeptember 16-ra, szerda 18 órára, amely “a kormányt visszavonulásra készteti”. “Nemcsak leváltani akarják a kormányt, hanem leváltani a rendszert.” Részleteket nem árult el, de bejelentette, hogy “hetekig fognak beszélni róla, és politológusok fogják elemezni”.

    A beszélgetés visszahallgatható a Klubrádió Archívumában, időpontként a kereséshez 2015. 09. 11 17:30-at kell beírni.

    http://www.klubradio.hu/bview.php?bid=archiv_n

    A keresett műsoridő 17:28:53-ként fog megjelenni.
    A mozgatható időpontkereső csúszkájára téve az egeret, a következő file-t írja lejátszottként
    http://www.klubradio.hu/archiv/script/get_mp3s.php?a=2015.09.11%2017%3A30#
    A beszélgetés az időpontjelző szerint 21:24-től 28:26-ig tart, az említett kijelentés és annak ismétlése 22:14-kor illetve 28:00-kor hangzik el.

    Budapest, 2015.09.19.

    Tisztelettel Tarjányi László

  4. Tarjányi László szerint:

    Tisztelt Admin! Gyakorlati okokból én csak a nyilvánosságon keresztül adok tanácsot, így garantált a szerző személyének megváltoztathatatlansága. A tapasztalat kényszerít erre.
    Másrészt én minden hozzászólásomat naplózom, az utólagos megkereshetőség céljából.

    Az előző bejelentést Németh Szilárd képviselő úrnak, a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnökének szántam. Szíveskedjetek továbbítani!

    Amennyiben titeket is érdekel, írhattok belőle egy cikket!

    Az előző hozzászólás moderátori engedélyezését talán akkor kellene elvégezni, amikor a bejelentésemet már továbbítottátok a címzettnek! A megjelenést minden esetre elvárom, az időpontját meg rátok bízom!

    Jelen hozzászólás talán nem tartozik a Csepelinfó olvasóira, ezért talán nem kellene olvashatóvá tenni másoknak!

    Tisztelettel Tarjányi László

  5. csaba péter szerint:

    Azért azt nagyon sajnálom hogy nem ő lett az új frakció vezető

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ti csak csodálkozzatok, hogy van olyan ész-értelem a kerületben, akit a jó szándék vezérel a Magyar Haza, a Magyar Nép jövőjét illetően.
    Tisztelnetek és becsülnötök illik.

    VII. szonett

    Nézd, mikor emeli égő fejét
    Keleten a kegyes fény, a szemek
    Feléje fordulnak s a visszatért
    Szent felségen hódolva csüggenek;

    S mikor, mint erős, érett ifjú, a
    Meredek égi ormon halad át,
    Még mindig földiek imádata
    Figyeli arany zarándoklatát;

    De mikor a csúcsról, mint gyönge agg,
    Fáradt szekerén éjnek dől megint,
    Alacsony útjára már nem tapad
    A régi hűség, s másfelé tekint:

    Dél s este közt téged is megtagad
    A tisztelgő szem, ha nem lesz fiad.

  7. Vazul néni szerint szerint:

    elgondolkodtató gondolkodó

  8. ebihal szerint:

    A pokolba vezető út is jő szándékkal van kikövezve! Sőt, ahol ez a dagadék jár, ott a
    gátlástalanság, a hozzá nem értés és az önzés az útitárs!

  9. GONDOLKODÓ! szerint:

    Sajnálatos, hogy nem értetted azt, valójában kire utaltam. Nem kell csapkodni, mindenáron rárontani bárkire, aki éppen nem nektek hódol. Megváltoztak a társadalmi viszonyok, s ezt ilyen “hatalmas felkészültségekkel, agyoniskolázottsággal” illene már ennyi idő után észre venni.

  10. Grün Izidor szerint:

    “A parlament dönthet két fideszes képviselő, Rogán Antal és Németh Szilárd mentelmi jogáról is. Mindkét politikust Szilvásy György volt szocialista titokminiszter jelentette fel rágalmazás miatt. Az Országgyűlés több mint két évtizede alkalmazott gyakorlata az, hogy magánvádas ügyekben nem függeszti fel a mentelmi jogot.”
    .
    Tehát mégsem?! 😛 😀

  11. admin szerint:

    Ahogy az elmúlt 25 évben mindig, úgy most sem lesz magánvádra felfüggesztve mentelmi jog. Ez logikus, hiszen nem lenne mentelmi jog, ha mindenre felfüggesztenék. A mentelmi jogot közvádas esetekben függeszthetik fel

  12. ebihal szerint:

    admin!
    Azért ez nem annyira logikus, mivel bianco menlevelet ad, s mint megtapasztaltuk
    ezzel bizony visszaélnek!

  13. csaba péter szerint:

    Érdekes hogy az admin által jelzett mentelmi gyakorlat csak fidesz kdnp politikusok esetében létezik

  14. admin szerint:

    Inkább nézzen utána Csaba úr, mielőtt elkezd ilyeneket írni. Vagy gondolkozzon: ha az elmúlt 25 évben kizárólag közvádas esetekben adtak ki politikust, akkor az MSZP-s kormányzások idején mi lehetett a gyakorlat?

  15. nagyapó szerint:

    csaba péter ismét beállt a röfögő kórusba. Igaz stílusos a röfögés, mert jó vágósúlyban van.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. nagyapó szerint:

    Eszembe jutott Pinocció,akinek mindjárt megnő az orra,maikor hazudik. Gyurcsány(i) orra szép méretű, de azon kívűl, mivel két pofára hazudik, a pofazacskói is megnőttek.
    “A Demokratikus Koalíció elnöke szerint kedden Röszkénél előre megfontolt szándékkal, brutális módon, tervezetten, “minden bizonnyal a miniszterelnök” utasítására a rendőrök támadtak rá a békés menekültekre, nem pedig fordítva.”
    Gyurcsány bezáratta az OPNI-t, saját érdekében!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !