Újabb Szenteczky-ítéletet halasztatottak el

Csepel.info

Szenteczky_Janos01

Szeptemberben két köztörvényes bűncselekmény, hűtlen kezelés és rágalmazás miatt kellett volna bíróság elé állnia Szenteczky Jánosnak, a csepeli MSZP frakcióvezetőjének. Mindkét bírósági perben ítéletre került volna sor, de mindkettő elmarad – értesült a Csepel.info.

Szeptember 3-án rágalmazás vádjával állt ítélethirdetés előtt a politikus, azonban az ügyvédje betegségre hivatkozva távol maradt. Így elmaradt a koronatanú – védelem által kért – ismételt meghallgatása, és a bíróság október 5-ére halasztotta a tárgyalást. Szeptember 16-án, szerdán kellett volna a második bírósági ítélettel szembesülnie Szenteczky Jánosnak, azonban információink szerint a bíróság ezt a politikus kérésére szintén elhalasztotta.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a rágalmazási per egy korábbi tárgyalásán R. Béla tanú egyértelműen felismerte Szenteczky Jánosban azt az embert, aki a per tárgyát képező rágalmazó kiadvány terjesztésére felkérte őt a csepeli MSZP irodájában 2010 őszén. A kiadványban, amelyet az ügyészség és a nyomozó hatóság szerint Szenteczky János készített, többek között hűtlen kezeléssel és házastársuk megcsalásával vádolták a Fidesz csepeli jelöltjeit, vezetőit. A politikus hűtlen kezelés gyanúja miatt indított büntetőperében is nagy bajban lehet. A tárgyalásokon információink szerint a tanúvallomások során itt is kiderült, hogy a vád aligha alaptalan. Ezek után nem csoda, hogy a szocialista politikus nem szívesen néz szembe a bírósági ítéletekkel, és próbálja azokat minél messzebb tolni.

Szenteczky János ellen a csepeli lakásmutyi néven elhíresült törvénytelenségek miatt is bírósági eljárás folyik, de egyre kisebb az esélye annak, hogy a 2010 őszéig elkövetett bűncselekményekben a közeljövőben végleges, jogerős ítélet legyen.

Csepel.info

2 hozzászólás “Újabb Szenteczky-ítéletet halasztatottak el” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Nocsak.
    Szenteczky nem akar Ítélkezni?

  2. csaba péter szerint:

    Drága Attila nem látod hogy ez nem megy ? még most sem unod? Pedig már rohadt uncsi

Itt lehet hozzászólni !