Schengen felülvizsgálatával fenyegetőzött Merkel

Rogán: az EU bevándorláspolitikája megbukott

Origo

Schengen felülvizsgálatával fenyegetőzött Merkel

Az unión belüli szabad határátkelést biztosító schengeni zóna felülvizsgálatát is kilátásba helyezte Angela Merkel, ha az uniós tagállamok nem igazságosan osztják el egymás között a menekülteket. Az Európai Unió ugyanakkor kész még további segítséget nyújtani Magyarországnak a határon kialakult helyzethez. 

Rogán: az EU bevándorláspolitikája megbukott

A Fidesz frakcióvezetője szerint mindenkinek fel kell tennie azt a kérdést, szeretné-e, hogy unokái az “Európai Egyesült Kalifátusok”-ban éljenek.

Rogán Antal szerint mára egyértelműen kiderült, hogy az Európai Unió bevándorláspolitikája megbukott. A Fidesz frakcióvezetője  a Magyar Időknek (korábban: Napi Gazdaság) kifejtette: ha az európai uniós határországok nem védik meg a határokat, minden gazdasági bevándorlót korlát nélkül átengednek, akkor maga Schengen,az Európai Unión belüli szabad mozgás kerül veszélybe.Ezért kell felhatalmaznia az Országgyűlésnek a kormányt arra, hogy Magyarország minden szükséges eszközzel meg tudja védeni a határait.

Az EU bevándorláspolitikája megbukott

Köteles megvédeni a határait

Magyarország csak azoknak a kérelmeit fogadja el, akik erre valóban jogosultak, aki biztonságos országból érkezik, például Szerbia felől, az nem számíthat arra, hogy átengedik. “Ha pedig kialakul egy olyan szituáció, hogy ezeket a pontokat vagy a műszaki határzárat meg kell védeni, akkor minden eszközt be kell vetni. Erre hatalmazza fel a parlament a kormányt” – mondta. Hozzátette, az alaptörvényben világosan benne van, hogy Magyarországnak kötelessége megvédeni a határait, pontosítani csak a honvédelmi és a rendészeti tárgyú törvényeknél kell.

Nem ad pénzt kerítésre

Arról, hogy hány katona mozgósítása jöhet szóba, kedden tájékoztatják az illetékes miniszterek a parlament bizottságait. Törvények mondják ki majd a bevándorlási vészhelyzet lehetőségét. Arra a felvetésre, hogy az Európai Bizottság elvből nem támogatja a határ menti kerítésépítést, és nem is ad pénzt ilyesmire, emlékeztetett:régóta áll kerítés Spanyolország és Marokkó határán, amelynek egyértelműen az a célja, hogy védje az unió határát,Bulgáriában pedig maga az EU finanszírozta egy ehhez hasonló védővonal létrehozását.

Könnyen tragédiához vezethet

Rogán szerint nagyon erős tél várható, milliók vannak úton az Európai Unió felé, ám Magyarország nem lesz képes önállóan kezelni ekkora szociális problémát. Úgy vélekedett,az uniónak is ki kell mondania, nem tud ennyi bevándorlót ellátni.”Véget kell vetni a felelőtlen nyilatkozatoknak, és nem biztatni, hanem lebeszélni kell az illegális bevándorlásról az embereket, ami könnyen tragédiákhoz vezet” – fejtette ki.

Forrás: Origo

18 hozzászólás “Schengen felülvizsgálatával fenyegetőzött Merkel” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    A leírtakon kívül Angi mutti mintha célozgatott volna rá. hogy a Vezír és kormányának negatív hozzáállása a menekültproblémához járhat bizonyos anyagi következményekkel is!
    Nem, ne vegyük fenyegetésnek csak szelíd figyelmeztetésnek!
    Csak gondoljunk a ziparunk kitettségére, az összeszerelő, szakértelmet nem kívánó tevékenységre, amit egy hasonló kvalitású, most már szép számmal rendelkezésre álló bevándorló is el tud végezni németországi viszonyok között, a saját gazdaságot erősítve!
    Szép jövő! 😀

  2. nagyapó szerint:

    Merkel asszony, aki hasonlít Brezsnyevhez, mivel a tespedtséget részesíti előnybe, közölte, hogy csak szírek kellenek neki (sárga félholddal jelöljék őket?) és azok közül is a diplomásak. A többiek menjenek más országba!
    Kösz Mutti

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. felix szerint:

    Szemétláda.
    A befogadás lenne a tespedés?
    Óóókos.

  4. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x! Röfögje már el, kedves Brezsnyev eetása kiket fogadott beeee?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Tarjányi László szerint:

    Angela Merkel, születési nevén Angela Dorothea Kasner.
    Az alábbi videón anyanyelvén beszél az izraeli Knesszetben.

    Angela Merkel wurde am 17. Juli 1954 in Hamburg als Angela Dorothea Kasner als erstes Kind des Polen Horst Kasner (* 1926 als Horst Kazmierczak[2]; † 2011) und Herlind, geb. Jentzsch (* 8. Juli 1928 in Elbing) geboren.
    Der Biografie zufolge stammt Merkels Großvater, Ludwig Kazmierczak, aus Posen, wo er 1896 als nichteheliches Kind von Anna Kazmierczak und Ludwig Wojciechowski auf die Welt kam. Er wuchs unter der Obhut seiner Mutter und deren späteren Ehemanns Ludwig Rychlicki auf. Posen (polnisch: Poznań), das Opfer mehrfacher Gebietswechsel in der Geschichte wurde, gehörte damals zum Deutschen Reich und wurde nach dem Ersten Weltkrieg und nach den Bestimmungen des Versailler Vertrags wieder in polnisches Staatsgebiet überführt.
    Ludwig Kazmierczak siedelte zu dieser Zeit nach Berlin über, wo er seine Frau Margarethe kennenlernte, und wo Merkels Vater 1926 als Horst Kazmierczak auf die Welt kam. Erst 1930 entschied sich die Familie Kazmierczak, ihren Namen eindeutschen zu lassen. Merkel wurde als Angela Kasner geboren.

    Apai nagyapja Ludwig Kazmierczak 1896-ban született Anna Kazmierczak és Ludwig Wojciechowski házasságon kívüli gyermekeként Posenben (ma Poznan), apja Horst Kazmierczak 1926-ban Berlinben született, 1930-ban a nevét Horst Kasnerre változtatta.

  6. Tarjányi László szerint:

    Politikai pályafutása a rendszerváltás tájékán kezdett kirajzolódni, 1989-ben a Demokratischer Aufbruch nevű pártnak lett tagja, majd szóvivője. Az 1990. március 18-án tartott NDK-s választások során – amely az első és utolsó demokratikus választás volt a bolsevizált országban – a CDU-s Lothar de Maizière miniszterelnök oldalán volt kormányszóvivő-helyettes. Miután a Demokratischer Aufbruch egyesült a CDU-val, Merkel automatikusan a kereszténydemokrata párt tagja lett. 1990 decemberében direktválasztással a Bundestag képviselője lett.

    Amúgy meg nincs min csodálkozni, a nemzeti szocializmust a zsidó Viktor Chaim Arlosoroff találta fel!

    A cionizmus egyenlő a náci(oni)zmussal, mindkettő zsidó találmány!

    “A tulajdon”képpeni náci ideológiát először a cionista Viktor Chaim Arlosoroff fogalmazta meg a Zsidó Nemzetiszocialista Párt számára készített manifesztumában, amely a “zsidó nemzetiszocializmus” /Der Jüdische Volkssozialismus/ cím alatt jelent meg Berlinben 1919-ben, Hitlernek a Német Munkáspárthoz való csatlakozás évében.

    Náci-zsidó manifesztumában Arlosoroff a hitleri ideológia valamennyi alkotóelemét bemutatta, így az internacionalizmus és bolsevizmus ellenességet is: “A nemzeti eszme az egyetlen, amely lehetővé teszi a nemzetek közötti ligát. A kozmopolita szocializmus a bolsevizmus időleges sikere ellenére is kapitulálni kénytelen” – írja, majd a zsidó nemzetet a “létért való küzdelemre” hívja fel a Felvilágosodás asszimilációs mozgalmának örökségét valló pártok ellen, amely mozgalom szerinte egy “nem faji alapokon álló emberiség érdekében kifejtett obskurus törekvésből” származott.”

    Itt látható Arlosoroff könyvének eredeti, 1919-es kiadása:
    https://archive.org/details/derjdischevolk00arlouoft

    Az adott helyen a könyv kinyitható, teljes nagyságra állítható és a képen levő
    nyilakkal lapozható, sőt egy ablakba beírt kifejezés szerint kereshető is benne!

    Például a 14-dik lap alján: “Deshalb muss der jüdische Sozialismus eindeutig und klar national sein.”

  7. felix szerint:

    Vén pöcs.
    A hasonlatosság bizonyítása azé a pöcsé aki azt állította.
    Nyugodtan válaszoljon magának.

  8. felix szerint:

    De ki a f.som az a Tarjányi?

  9. Grün Izidor szerint:

    Tarjányi László!
    Ezt eddig nem tudtam Merkelről, de ha így van még jobban tisztelem!
    Bár a videón úgy néz ki, hogy inkább felolvas valamit mint beszélne, de anyanyelvi szinten olvasni se kutya! 😀 😛

  10. Tarjányi László szerint:

    Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül. 😉

  11. felix szerint:

    Olvasod ezt GONDOLKODÓ?
    Te is fasisztoid lennél?

  12. Tarjányi László szerint:

    Húszezer bécsi örömmel várta a menekülteket!

  13. Tarjányi László szerint:

    A bécsiek mindig mindenkit örömmel fogadnak! 😉

  14. Tarjányi László szerint:

    A sógorok kinyalhatják a németek seggét, rohadt képmutató, magyargyűlölő népség!

  15. Tóth Mária szerint:

    Angikán a demencia jelei mutatkoznak, mindennap mást kommunikál! Egyre ellenszenvesebb ez a mindenhova nyalunk egy kicsit némber!

  16. ebihal szerint:

    Agyi képességedre jellemző, hogy nem veszed észre, Merkelnek nincs szüksége arra,
    hogy nyaljon!
    De ha neked a véredben van?

Itt lehet hozzászólni !