Megjelent a Csepeli Hírmondó júliusi harmadik száma

csh0730A tartalomból:

– Csepelen építtet logisztikai és raktározási terminált a vasúti szállítmányozással foglalkozó Metrans csoport. Ezzel kétszáz új munkahely létesül Csepelen. Kiss Pétert, a Metrans csoport vezérigazgatósági tagját a beruházás részleteiről kérdeztük.

– Többek között Charlie-koncerttel ünnepelte a kerület Csepel Napját. Előtte azonban Borbély Lénárd átadta az idei díszpolgári kitüntetéseket. A két díjazottal beszélgettünk.

– Guruló Csepel-kiállítás Erdélyben. Csepszi messzire, Tusnádfürdőre utazott, ahol sokan voltak kíváncsiak a különleges járműre.

– Egy hónap van hátra a nyári szünidőből – a legtöbb gyerek ilyenkor ijedten döbben rá, hogy már alig van idő elolvasni a kötelező olvasmányokat, és megoldani a vakáció idejére kirótt temérdek matekpéldát. De kell-e, szabad-e tanulni a vakáció idején?

Kerületi hírek, programok, információk; sport, civil élet, kultúra, rejtvények. Keresse lapunkat kéthetente a postaládájában.

 

Kedves olvasóink!

A nyári szünet miatt a Csepeli Hírmondó augusztusban egyszer, augusztus 18-án, kedden jelenik meg. Szeptembertől ismét kéthetente – csütörtökönként – jelenik meg a lap.

Minden olvasónknak kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk.

5 hozzászólás “Megjelent a Csepeli Hírmondó júliusi harmadik száma” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Van itt felesleges lé.

  2. Orsós Rodrigó szerint:

    Tömjènezni kell magukat a nyócèvezès mellett.

  3. ebihal szerint:

    Milyen újság az, amelyik nem kérdezi meg egy ilyen alkalom esetén, vajon mi a lófaszra
    adnak díszpolgári címet olyanoknak, akiknek valójában semmi közük sincs a kerülethez?

  4. Qvik szerint:

    Csak úgy mellesleg kérdezném a cikkírótól : Megtudakolta-e, hogy a sűrűsödő vasúti közlekedés mennyire fogja lassítani a CSEPELRE-jutást ?
    Esetleg átalakítják a kereszteződést kétszintesre ?
    Mert ha erről nem esett szó, akkor nagy baj lesz !

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    ebihal! Olyan alapon nem kérdeznek meg senkit, mint a “melós-einstand”, de gyulaizzák az ellenzéki képviselőt, a Csevak főnök meg egri lakos. Ön sem érti?! 🙂

Itt lehet hozzászólni !