Csepeli sikerek a vízimentő OB-n

Csepelottusa.hu

Csepelottusa.hu

Csepelottusa.hu

Az elmúlt hétvégén lezajlott víziéletmentő felnőtt országos bajnokságon a Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület sportolói ismét jó szerepeltek, több érmes és dobogós helyezés is fűződik a nevükhöz.

Az alábbiakban a Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület  beszámolóját olvashatják:

Csepeli sikerek a vízimentő OB-n

Ismét Országos Bajnokságot rendeztek a vízimentő sportágban, mégpedig Marcaliban, ahol a fürdőközpont 50 méteres medencéjében bonyolították le a versenyszámokat. A megmérettetésen a Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület  Endlein Viktória szakedző vezette kis csapata nagyszerűen helytállt.

A rendkívül fiatal (csupa junior korú) csepeli különítmény a felnőttek mezőnyében is bizonyította, hogy ebben a speciális sportágban is “van keresnivalójuk” és teljesítményükkel bebizonyították, hogy a sportolók fejlődése folyamatos, megfelelő irányban és ütemben halad előre.

Az uszodai versenyszámokban Koricsánszky Olivér 3 ezüstérmet nyert 200 méteres akadályúszás, 50 méteres babamentés és úgynevezett 100 méteres babamentés uszonnyal és hevederrel versenyszámokban.

Pataki Balázs 3 bronzérmet zsebelt be, mégpedig 200 méteres akadály úszásban, 100 méteres babamentés uszonnyal és hevederrel, illetve kötéldobásban.

A szeniorok mezőnyében rajthoz álló Pataki Zoltán-Koricsánszky Zoltán páros pedig az előkelő 2. helyet szerezte meg kötéldobásban.

A parti és nyílt vízi számokat a viharos időjárás miatt későbbre halasztották.

Csepel Öttusa Média

Itt lehet hozzászólni !