Nagy siker az öttusa felnőtt országos bajnokságon

Csepel Öttusa Média

Sacilovagol-300x225[1]

Forrás: csepelottusa.hu

A hétvégén lezajlott öttusa felnőtt országos bajnokságon a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesületet két utánpótláskorú sportoló, Simon Sarolta  és Mikó Domonkos képviselte. Az első versenynap után a nemrégiben ifjúsági Európa-bajnoki bronzérmet nyerő, mindössze 18 esztendős Simon Sarolta hibátan lovaglássall az élre ugrott, majd a verseny végén az előkelő 4 helyet szerezte meg.

Az alábbiakban változás nélkül közöljük a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület  beszámolóját:

Felnőtt OB: Simon Saci hibátlanul lovagolt!

A NuSkin nyílt országos öttusabajnokságon ismét megvillantották tehetségüket a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói: Simon Saci az első nap után még az első helyen állt a felnőttek mezőnyében. Az ob-t ezúttal a hagyományokkal szakítva rendezték meg: nem egy-egy nap jutott a férfiak és a nők versenyére, hanem az első napon, szombaton, mindkét nem képviselői vívtak és lovagoltak, majd vasárnap teljesítették az úszást, valamint a futásból és lövészetből álló kombinált számot. A változtatást a válogatott versenyzők kérték, akik hétfő hajnalban franciaországi magaslati edzőtáborba utaznak és nem szerettek volna az elutazás előtti napon késő estig versenyezni. A nők mezőnyében az első nap után a mindössze 18 éves Simon Sarolta vezetett és a csepeli sportoló végül a negyedik helyen végzett úgy, hogy női mezőnyből egyedül ő volt képes hibátlan, 300 pontos lovaglásra.

A vasárnapi úszás után azonban a vb-ezüstérmes, rutinos Kovács Sarolta állt az élre, aki a futásból és lövészetből álló kombinált számban megőrizte ezt a pozíciót és megszerezte első egyéni bajnoki címét.

A férfiaknál a címvédő Kasza Róbert nyert, Demeter Bence és Marosi Ádám előtt, de Mikó Domonkos sem vallott szégyent, három szlovák versenyzőt is sikerült maga mögé utasítania.

Forrás: Csepel Öttusa Média

Egy hozzászólás “Nagy siker az öttusa felnőtt országos bajnokságon” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Gratulálok! Hatalmas teljesítmény a csepeli kislánytól!

Itt lehet hozzászólni !