Épül a labirintus a csepeli zeneiskolában – Építkezési körkép

Csepel.info

14d8540b381750ac6087c00e712e5a0b4305f0c341c31abace4718be16773825

Július utolsó hetében nagyban zajlik a gipszkartonozás az Egressy Béni Zeneművészeti és a Vienna Konservatorium Budapest épületében. Nagyban zajlik a gipszkartonozás az egész zenei épületben. Mivel nagyon sürget az idő, így a kartonozással egyszerre burkolók és villanyszerelők fogják ellepni az épületet az előttünk álló napokban. Balogh Gábor, a csepeli zeneiskola és zeneművészeti intézmények igazgatója nyár elején adott utasítást, hogy a zenei épületének ráépítése mellett az alsó szintje egy teljes felújításon menjen át. 

A zenei épület ajtói helyére új nyílászárók kerülnek beépítésre, ezeknek a beépítését is a héten elkezdik. A napokban kezdték építeni az új aulába a “labirintust”, máshogy nevezve a padlófűtését. Nagyon sürget az idő, mivel az augusztus 24-ei kezdésre kész kell lenni az épület új arculatának.

Balogh Gábor igazgató ott jártunkkor elmondta: nagyon fontos, hogy a gyermek és a tanár milyen környezetben, milyen eszközökkel, és felszereltséggel tudja a tudást átadni. Ehhez szükség van az épület teljes átalakítására. Az emeletráépítés és az alsó szint felújítása több támogatásból valósul meg. Az emeletre azért volt szükség, mert kinőtték az épületet. Napjainkban nem az a megszokott dolog, hogy iskolát építenek, hanem iskolát zárnak be. Mi ezzel fordítva vagyunk – emelte ki.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !