Kiss nagy ötlete

Vélemény – Csákó Attila

kiss_robert_vona_gabor

Kiss és Vona

Illegális bevándorlók utazásának szervezésével gyanúsítja a rendőrség – a Jobbikhoz közel álló – az egykori Új Magyar Gárda kapitányát, Kiss Róbertet és társát, akiket a Terrorelhárítási Központ fogott el Röszkénél. A rendőrség jogellenes tartózkodás segítésének elkövetésével gyanúsította meg a két személyt. A TEK helyszíni felvételein több ezer euró tűnik fel…

A volt gárdakapitány a Facebookon most azt írja, csak le akarta buktatni a hálózatot, euró is csak azért volt nála, mert ezekben a körökben már nem lehet forinttal fizetni, és csak így tudta kifizetni a tolmácsokat és az informátorokat. Ha jól értem, akkor ez már a Jobbik által megálmodott csendőrség, netalántán az első magyar magán-FBI-akció volt. Ezek fényében már csak az a kérdés, mindez Kiss Róbert nagy ötleteként a Legszebb magyar népmeséket bemutató kiadványba kerül, vagy lesz vádemelés és ítélet, s az egykori gárdakapitány rács mögé kerül.

Ha a vád megállja a helyét, az azt jelentené: ez a makulátlan ember most nem lendítette a karját, hanem tartotta a markát, mert hát a pénznek ugyebár nincs szaga, s bár Kiss Róbertet a bevándorlók bőrszíne irritálja, a pénzük kevésbé, sőt. A Fidesz szerint ezzel a lebukással mindenki számára világossá vált, miért nem ért egyet a Jobbik a biztonsági határzár megépítésével, hiszen maga is hasznot húz a törvénytelen bevándorlásból. A kormánypárt arra is választ vár, hogy az üzletből mekkora összeg folyt a Jobbik pártkasszájába. A Jobbik közleményben gyorsan elhatárolódott Kiss Róberttől, állításuk szerint „évek óta eltávolodott” a párttól.

Ha azonban a Jobbik és holdudvara mögé nézünk, azt látjuk, hogy elég sűrűn elhatárolódhatnának egyik-másik pártközeli személytől vagy tagtól. Amíg néhány éve valamivel „könnyebb fajsúlyú” ügyek borzolták a kedélyeket, manapság – a cukiságkampány ellenére – egyre nehezebb ügyek nyomják a pártvezetés vállát: korábban Király András exszóvivőjüknek kellett magyarázkodnia a pártja szemszögéből kompromittáló képek miatt, amelyeken melegeket ölelget egy kanadai homoszexuális-felvonuláson, s füvező fiatalokkal bulizik. Aztán ott volt Szávay István. A Jobbik politikusáról privát fotók kerültek ki az internetre, amelyeken részegen pénisznagyobbítóval pózol. Életrajza szerint meghatározó érték számára a hagyományok ápolása… Néhány éve derült ki, hogy közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a közismerten melegellenes Magyar Gárda egyik tagja, a pornós szakmában Nikki Millerként ismert hölgy.

A kutya világ a Jobbiknak azonban a kémkedéssel gyanúsított Kovács Bélával vette kezdetét. Ismeretes, ellene tavaly tavasszal tett feljelentést az Alkotmányvédelmi Hivatal az ügyészségen: az unió intézményei ellen, Oroszország javára folytatott kémkedés gyanúja miatt. A legfőbb ügyész tavaly májusban kérte az Európai Parlamenttől a politikus mentelmi jogának felfüggesztését. A minap hallgatta meg Polt Péter legfőbb ügyészt az EP jogi bizottsága. A radikális párt ezt követően arra szólította fel Polt Pétert, álljon elő konkrét bizonyítékokkal, vagy ejtse az ügyet. Kvázi a legfőbb ügyészt vegzálják, ahelyett, hogy felszólítanák politikusukat, bújjon elő a mentelmi jog mögül. A szégyensor folytatható Kulcsár Gergely tettével. A párt országgyűlési képviselője beleköpött a fővárosi Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipők egyikébe. S bár tagadták, a párt felső vezetéséhez tartozó Szegedi Csanád esete pedig a Jobbikon belül okozott feszültséget: miután kiderült róla, anyai ágon zsidó származású, távozott is a radikális pártból.

Vona Gábor, az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője a minap arról beszélt, hogy a következő választáson két alternatívája lesz az embereknek: a Fidesz, illetve a Jobbik. Az utóbbihoz használható programokra és szalonképes pártra lenne szükség.

Forrás: Napi Gazdaság

14 hozzászólás “Kiss nagy ötlete” bejegyzésre

  1. grün izidor szerint:

    Valamiből neki Is élni kell!
    Mindenki halott már a gyújtogató tűzoltóról! 😀

  2. felix szerint:

    Lebukott, pedig már majdnem eljutott Vonáig. 🙂

  3. Tarjányi László szerint:

    “Az utóbbihoz használható programokra és szalonképes pártra lenne szükség.”

    A simicskás Magyar Nemzet helyébe gründolt Napi Gazdaság hazudhatna jobbat is! Ugyanis a Fidesznek nem volt programja 2014-ben, azzal kampányoltak, “folytatják a megkezdett munkát”!

    Értsd trafikmutyi, rokkantak kisemmizése, földbérletek fideszes kézbe, stb. Ezeket a szoci szimpatizánsok szépen listába szedték.

    A menekültügyek kizárólagossá tétele arra szolgál, hogy eltakarja a Questor-ügyet! Vajon hány fideszes politikus pénze veszett volna oda, ha nem törvénykeznek 30 millióig kárpótlásról, persze a mindannyiunk zsebéből, azokéből akik nem tömték a zsebüket a Questor ügyleteiből! Orbán előbb-utóbb becsületét vesztett politikusként fog eltűnni a politika szemétdombján, miután felelős miniszterelnökként felel minden párttársai és pártszimpatizánsai által üvegzsebükbe tett összegekért! Csak ne tessék már azt hazudni, hogy Magyarország ok nélkül van a korrupciós országok listáján! A szocik már csak tudják, hiszen az ő köreikből származik az az arány, hogy a kormányzó párt és ellenzéke miként részesedik százalékosan a beruházások extraszámlázásán keletkezett milliárdokból!

    Itt is írta Pákozdi úr, hogy az Orbán vejkónak volt szerződése Csepelre is. Vajon miért volt olyan nagy titok a Kis-Duna part világításának kiépítése. Régebben Glatz Ferenc és Medgyessy Péter volt Tóth Mihály stratégiai tanácsadója. Most meg mások. Mármint az előző és a mostani polgármesteré. Nekik nem kell nagy ötletüknek lenni, mint a Napi Gazdaság hazug cikkében állítottnak. Nekik haverjaik vannak mindenütt, még egy ócska trafikot sem lehetett csak úgy megkapni! Az emberek azért állnak a Jobbik mellé, mert a teljes rendszerváltó politikai osztály bűzlik a korrupciótól! Nem elég nekik a földbérlet, mostmár tulajdonba is akarják a földet!

    Adnék én szívesen mindenkinek földet, két négyzetmétert, két méter mélyen!

    A baloldalnak meg az itteni kommentelőiknek csak annyit, nem tűnt fel nekik hogy csak az van a média és így a Csepelinfó témakörében, amivel a tisztelt közönséget akarják etetni! Na ahhoz lehet hozzászólni! Micsoda olcsó és silány sajtópolitika! Ugyanaz mint amikor a Takács József meggyilkolásáról a hetedik rókabőrt is le akarják húzni! Ezért van ott a baloldal ahol van, mert nincsen programjuk, nincsenek témáik, azt eszik amivel a Fidesz média eteti őket, s lehet vállvetve harcolni a Jobbik ellen. Amely nincs hatalomban, de van programja, amelyet esetenként a Fidesz ellop! Ugyanúgy használja mint az eszes parasztgyerek gázár-ötletét 2002 óta! Továbbra is csókoltatom a csepeli politikai osztályt és a csepeli értelmiséget!

  4. Pákozdi József szerint:

    Mit várhat a tisztességes állampolgár olyan politikusoktól és a gazdasági élet szereplőitől, akik ilyen múlttal rendelkeznek:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=530136750423294&set=a.371902819580022.1073741825.100002809220214&type=1&theater

  5. Orsós Rodrigó szerint:

    Ès ezek komcsiznak megállás nèlkül. Remèlem mindegyik bigott fidesznyiknek eljutt a tudatáig kikre szavaztak.

  6. felix szerint:

    Gazdag ország a minénk.
    Milliárdokért vásárol szavazókat a fidesznek.
    Kerül amibe kerül.
    Milliárdokat öntött bele a kormány, egy euróért vitték volna.
    Érdemes rákeresni.

  7. Grün Izidor szerint:

    Felix!
    De majd akad egy becsületes fityeszes oligarcha, aki felveri az árát duplájára, (két euróra) és megnyeri az árversenyt, vele együtt a 11 milliárdos állami befektetést is! 😀

  8. nagyapó szerint:

    Milyen szépen összesimul a szélsőbal, meg a szélsőjobb!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. felix szerint:

    szemétláda.
    A sz@r minden oldalról büdös.

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    Itt is alakul a kép? 😛

  11. Tarjányi László szerint:

    Nagyapó, mintha a Fidesz szélsőliberálisként kezdte volna, igaz hogy akkor még a KDNP-t az egyetlen hiteles kereszténydemokrata, Giczy György vezette, nem a s..gnyaló Semjén!

  12. Tarjányi László szerint:

    Most Semjén a Geczy Orbánnal haverkodik!

  13. nagyapó szerint:

    Igaz. A Fidesz liberális fiókpártként kezdte, de miután liberálisai átmentek anyapártjukhoz, megindultak a jobbközép néppárttá válás útján. Sikerült.
    A KDNP az egyetlen ideológiai párt (nem néppárt), amelyet a Giczy-féle vezetés tönkretett, sőt a MIÉP-pel fenntartott kapcsolatai miatt kizárták az Európai Kereszténydemokrata Unióból. A pártot a Varga-Semjén kettős újjászervezte, azóta a KDNP képviseli az országgyűlésben a baloldali érdekeket, mint a keresztényszocialista értékek hordozói.
    Nem kívánom a Jobbik vezetését tarjányi stílusban minősíteni, azt a választók fogják megtenni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Tarjányi László szerint:

    Érdekes Orbán nem ilyen finnyás a miépesekkel! Papp Gábor nyugat-dunántúli régióvezető, miépes hévízi polgármester most fideszes hévízi polgármester. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester is miépes volt. Több mint 13 éve használja a miépes Tarjányi László 2002-es gázár-ötletét a Fidesz ingyen, az eszes parasztgyereknek meg van egy köszönőlevele az akkori Fidesz-elnöktők, Pokorni Zoltántól, amivel köszöni szépen, kitörölheti a seggét! Csókoltatom a zsugori Orbán Viktort meg a zsugori Kövér Lászlót, az akkori kampányfőnököt!

Itt lehet hozzászólni !