Fanyűvő parkoló a csepeli Tesco-nál

Csepel.info

kidöntött fa tesco parkoló 2015.07.25.

Nem úszta meg ez a szép kis fa a Tesco parkolójában az egyik szombati parkolást: sikerült azt hősünknek mindenestől kidöntenie.

A darabokat ezek után úgy állították be, hogy a többi autónak már ne okozzon akadályt – értesítette lapunkat egyik olvasónk. Lehet, hogy a meleg miatt történt az eset, de elég nagy pontatlanság kellett hozzá – tette hozzá.

csepel.info

2 hozzászólás “Fanyűvő parkoló a csepeli Tesco-nál” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Szép kis fa. Azért kis fa, mert egy aszfaltsivatagba van ültetve a társaival együtt, nincsenek öntözve, se tápanyaggal ellátva, olyanok mint a rab, aki be van falazva egy ételbeadó nyílást kivéve. Miért nem tűnik ki, hogy hány éve épült a Tesco, s miért ilyen kicsik még mindig ezek a fák! A fele parkoló, a benzinkút felé eső mindig üres. Vajon miért nem lehetett a parkolósorok között egy-egy kétméteres földsávot szabadonhagyni a fáknak? Talán mert akkor megnőnének és árnyékot is adnának! Kapcsolódom a múltkori suttyó parkolós cikkhez, aki az árnyékos déli útra állt. Talán majd ha a TESCO bezár, s átadja a helyét más cégnek, akkor lesz fasornak is hely a parkolóban, ugye kedves csepeli TESCO vezetőség?

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Tarjányi Önök hol vásárolnak??? 😉
    A fát meg valami vezetni sem tudó majom dönthette ki, mert ez nyomot hagyott a verdán is.

Itt lehet hozzászólni !