Fejbe vágott egy futó nőt egy horgász – majd a péniszét is megmutatta

Csepel.info, Facebook

Fejbe vágott egy futó nőt egy horgász01

A Facebook-bejegyzés szerint szalagokkal zárták le a partszakaszt, hogy mások ne használhassák

“Ma megint olyan történt velem, ami még sosem. A Duna-parton futottam. Egy csapat horgász nemcsak szalagokkal meg az autóikkal rekesztette el az utat, hanem a horgászbotjaikkal is. Az egyiket, miközben ki akartam kerülni, véletlenül feldöntöttem, mire a gazdája fejbevágott!” – írta egy rendszeresen kocogó nő a Facebook-oldalán. A beírásból kiderül, hogy nem sokkal később a férfi a péniszét is “megmutatta” a nőnek.

Erről így írt a hölgy: “Nagyon megijedtem, hogy további bántalmazásban lesz részem, úgyhogy elfutottam. De aztán eszembe jutott, hogy megörökítem ezt az agresszív embert, úgyhogy visszafele úton elővettem a telefonomat. A pasas – mint látható – talpig pöcsben őrködött a botja mellett, úgyhogy kénytelen voltam ilyen állapotban megörökíteni az örökkévalóság, a Facebook, a rendőrség, az önkormányzat, az Index és az Origo számára. Ezután páran egy kicsit rám akarták vetni magukat, de mivel én futok, ők meg ugye ülnek, nem értek utol. De sok csúnya szót vágtak a fejemhez, miközben teljes erőből sprinteltem a parton. Most egy időre vége a Duna-part látogatásának (se futás, se séta a gyerekekkel).”

Fejbe vágott egy futó nőt egy horgász02

Néhány horgász szándékosan úgy állt be a kocsival, hogy a lehető legjobban zárják le az utat a partot használni kívánó többi ember elől

Fejbe vágott egy futó nőt egy horgász04

Volt aki nem csak szalaggal, kocsival és a pecabottal állta el az utat

A Csepeli Horgász Egyesület Facebook oldala szerint június 21-én, vasárnap két fordulós egyéni úszós horgászversenyt tartottak. “A verseny nyílt nevezéses, nevezési díj NINCS! Lebonyolítása a HIVATALOS RDHSZ FINOMSZERELÉKES VERSENYSZABÁLYZAT szerint történik. A verseny nyílt egyéni úszós kategóriában kerül megrendezésre. A versenyen bárki elindulhat, aki tagsággal rendelkezik a Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség bármely egyesületében. Az értékelés felnőtt, női, U23-as, U18-as és U14-es kategóriákban történik.” – írták Facebook-oldalukon. Annyi bizonyos, hogy a versenyző horgász péniszlengetése aligha felelt meg a verseny szabályainak – de valószínűleg a törvényeknek sem.

A Csepel.info úgy tudja, hogy az önkormányzat részéről Ábel Attila alpolgármester vette fel a kapcsolatot a hölggyel, és ígéretet tett arra, hogy a történteknek utána fognak járni. Az alpolgármester lapunknak azt írta: a Kis-Duna part mindenkié, a horgászok mellett a kocogni, pihenni, kutyát sétáltatni vagy biciklizni szeretőké is. Ha mindenki szabályosan használja, mindenki elfér. Az önkormányzat öt éve fejleszti a Kis-Duna partot. Azt szeretnék, ha minél több csepeli használná azt kikapcsolódásra, pihenésre, sportolásra. Arra biztatta a hölgyet, hogy a botrányos eset ne szegje kedvét a rendszeres futástól. A legtöbb horgász is szabályosan használja a partot, többségük figyel rá, hogy rendet hagyjon maga után. A Csepeli Horgász Egyesület tagjai rendszeresen szednek szemetet, teszik rendbe a nádast. Ezért is megdöbbentették a történtek – nyilatkozta lapunknak Ábel Attila.

Forrás: Facebook

100 hozzászólás “Fejbe vágott egy futó nőt egy horgász – majd a péniszét is megmutatta” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Régebben tiltva volt autókkal lemenni a partra, most szabad? Ha nem, akkor büntetni kellene, hogy mindenki tartsa be a szabályokat!

    Aki a péniszét mutogatja, az szerintem bűncselekményt követett el, kitiltanám Csepelről, amennyiben nem itteni lakos!

    Akár horgászverseny van, akár nem, a horgászoknak nincs joguk a többi embert kitiltani a sétányról! Én hajdan kutyát sétáltattam, de nem volt konfliktusom a horgászokkal! Talán a maiak mások? Kocsikkal meg keresztbe állni a sétányon, már ha egyáltalán szabályos a partra hajtás, egyenesen taplóság!

  2. felix szerint:

    A gazdáját mutogató péniszt meglehet találni.
    A horgászegyesület segíthet benne.

  3. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ne hamarkoggyuk el a konzekvenciák levonását!
    Egy ilyen faszhimbálás lehet esetleg a zOrbáni rendszer útkeresése is! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/belfold/2015/06/21/orban-az-uj-magyar-rendszert-nehez-meghatarozni-akarcsak-a-pornot/

  4. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Grün Izidor neked egy gusztustalan, magamutogató, primtív viselkedés, cselekedet egy sportoló hölggyel szemben az orbáni rendszer szídalmazását kell, hogy jelentse, nagy lelki és morális szegénységre utal.

  5. Grün Izidor szerint:

    Anikó (Krizantém utcából)!
    Még egyszer olvasd Vezírünk eszmefuttatását a pornó és az államrendszere között!
    A linket eggyel feljebb megtalálod! 😛 😀

  6. szigetország szerint:

    Ez magamutogató ember szatír, bűncselekményt követett el. Csepelen hogyhogy nem üldözik a szatírokat? Hol van a rendőrség?

    A közterület-felügyelőket meg sem említem, mert azok csak a békés embereket vegzálják.

  7. mind_the_gap szerint:

    Régi probléma, hogy a pecások elfoglalják a teljes partszakaszt. Remélem lesz következménye az ügynek és közép- hosszútávon visszakaphatják a Duna-partot a lakók..

  8. Kovács Lajos szerint:

    Remélem így gondolják! (3. bekezdés.)
    “Szeméremsértés

    205. § (1) Aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából tizennegyedik életévét be nem töltött személy előtt szeméremsértő magatartást tanúsít, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    (3) Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti.”

  9. felix szerint:

    Nyugi!
    Attila már kézben tartja…….

  10. szigetország szerint:

    Félix!

    Az a helyzet, hogy ez egyáltalán nem vicces történet.

  11. felix szerint:

    Nem kell eldramatizálni az ügyet.
    A futó hölgy karakánul megoldotta és most mindenki tegye a dolgát.
    A horgászszövetség zárja ki a soraiból a szatírt.
    Az adott útra csak célforgalom legyen engedélyezett.
    A sértet meg tegyen feljelentést.
    Szerintem ennyi,.

  12. Elhallgattatni szerint:

    a jegyző adta ki az “engedélyt”.

  13. Molnár László szerint:

    Tisztelt Mindenki!

    Én jó magam is horgászom és szoktam indulni az itt rendezett horgászversenyeken is, sőt itt is jelen voltam, bár a történtekről nem volt ezidáig tudomásom. A pályát a horgászat ideje alatt azért zárják, zárjuk le pont, hogy az ilyen baleseteket elkerüljük. Gondolok itt arra, hogy a futók, a biciklisek, a kutya sétáltatók ne okozzanak kárt a méreg drága, esetenként több százezer forintos felszerelésünkbe. Akkora nagy problémát jelentett volna a tisztelt hölgynek, hogy látja, hogy le van zárva a part a horgászverseny végett, így egy kis jóindulattal ( persze ilyen nincs, hiszen ki ha ő nem? ) elkerüli ezt a 1-200 m-es szakaszt felszalad a gátra és ott folytatta volna a futást?!?! Tíz itt elhaladó emberből ezt kilencen megértik és tiszteletben tartják, nos ő az az egy volt aki nem! Arról biztosíthatok mindenkit, hogy semmilyen kergetőzés nem volt az est után, hiszen azt én is láttam volna! Persze az úr akiről a képet készítették, akiről fogalmam sincs, hogy kicsoda, valami néző lehetett, versenyző nem az biztos valóban barbár módon viselkedett és ez elítélendő! De könyörgöm, miért nincs annyi jóindulat egyes emberekbe, hogy hagyjuk a horgászokat erre az évi 4-5 alkalomra, hogy használják ezt a kis partszakaszt (?!?!), én is mikor látok futókat az út mentén és autózom jó nagy ívben kikerülöm őket! Emberek vagyunk és tartsuk tiszteletbe egymást!

  14. Holczer József szerint:

    Molnár László: a mutogató rajta van egy horgász egyleti képen egyesületi ruházatban, középső sor, balról harmadik, meg fogják találni, a közterület autóval, szalaggal, pénisszel való elzárása, embertársunk (ráadásul nő) ütlegelése, mind törvény sértő cselekedet, a drága botokra vigyázzanak, hagyják közlekedni az arra járókat

  15. PB szerint:

    A horgász megbotránkoztató módon viselkedett, csoportosan megijesztették és megfélemlítették a hölgyet, ez: Btk. 339. §, Garázdaság. A rendőröknek hivatalból garázdaság miatt eljárást kell indítani, amikor a bűncselekmény a tudomásukra jut!

  16. anyuka szerint:

    Már nem azért de kedves Molnár László, az hogy horgásznak ott vagy versenyeznek egy dolog de vannak babakocsival, biciklivel járók és had ne kelljen pl babakocsival emiatt több méteres kitérőt tenni hogy felcaptassak a gáton mert önök jó hiszeműen lezárták azt a területet ami szabad mindenki számára csak maguk önkényesen totál lefoglalták! Az meg magukra vall hogy egy nőt megvernek és mutogatják a pöcsüket. És mint a képeken is látni bőven van hely a horgászoknak és felszereléseiknek és az úton futó, sétáló ember társaiknak is.

  17. felix szerint:

    Ok.
    Akkor a behajtás rendben.

  18. Jim Raynor szerint:

    Molnár László,

    magam is arra futottam vasárnap, és amit ott műveltek az több volt mint pofátlan. Mi a túrónak kell az egész utat lezárni, mert ti horgásztok? Egyáltalán, ki a büdös atyaúristennek képzelitek magatokat, hogy lezárjátok a Duna-partot? Engedélyetek volt rá, barátom?

    A hőbörgés. az megy. Te beszélsz tiszteletről meg jóindulatról, mikor szándékosan keresztbe parkoltatok az úton a szar autótitokkal, mert ugye csak úgy lehet horgászni, hogy fel se kelljen emelni a kövér seggünket a horgászszékről, hanem rögtön be tudjunk nyúlni a kocsi csomagtartójába a sörért. Az, hogy közben a partot nem lehet használni, le van sz.va. Parasztok.

    Ja, és annyi eszetek sem volt, hogy a másik irányból is jelezzétek, hogy ott verseny van, aki nem a Gubacsi-híd felől jött (mint én), annak honnan a náthásból kellett volna tudnia a versenyről? de azért számonkéred, miért nem került el titeket mindenki.

    És ha félted a méregdrága felszerelésed, akkor ne rakd ki az ÚTRA b.meg., mert horgászni nem az úton kell. gyökerek.

  19. elfogult szerint:

    Sajnos teljesen tipikus történet.

    Ha toleránsak lettek volna a résztvevői a sztorinak, nem lenne hír.
    Ha a mutogatós embernek lett volna egy cseppnyivel is több esze, vagy ivott volna egy felessel kevesebbet, és nem veszi elő, nem lenne hír.
    Ha a mérhetetlenül pökhendi “tanárnő” tiszteletben tartotta volna mások szabadidős tevékenységét, nem lenne hír.
    Ha a bulvármédia csatornái nem csapnának le egymást túllihegve egyoldalúan tájékozódva, nem lenne hír.

    De a lényeg továbbra is, hogy mindenki a saját (vélt vagy valós) igazát kalapálja. És addig mindig generáljuk a híreket.

    Egy szebb világban tízből, tízen mosolyogva kikerülik egymást. Mindegy, hogy futót enged el autós, kerékpáros kerül ki kutyasétáltatót, kutyasétáltató kerüli el a babakocsis kismamát, babakocsis kismama kerül ki rakós botos horgászt, rakós botos horgászt enged el kajakost … stb.

    Mi lenne, ha mindenki azzal foglalkozna, hogy ő mit tehet jobban, másképp, nem azzal, hogy másoknak mit kellene csinálni, hogy neki jobb legyen? Hmmm?

    Ide lőjetek, én is horgász vagyok!

  20. János szerint:

    Kedves “nem horgászok”. Aki ott volt (vagy a fényképeket megnézte) láthatta, hogy ez egy úszós verseny volt, ahol rakós botokkal horgásztak. Ezeknek a botoknak a hossza 13m! Az értéke nagyságrendileg 150-450 ezer Ft. Nagyon kell rá figyelni, hogy ne lépjenek rajta át, ne ugorjanak mellette bakot .. stb. Ha egy járókelő véletlenül eltöri, nagy szívfájdalmat és jelentős anyagi kárt okoz. Ez a bot amikor nincs kézben, egy görgőn hátratolva pihen a horgász mögött, itt mivel nincs elég hely, ezek a botok kiértek az útra. Nem a hideg sör, hanem a sport felszerelés ami rendeltetésszerűen így használható. A szervezők bizonyára sajnálják az atrocitásokat, és 100% egy anyukát se tereltek babakocsival a gátra. Bizonyára okozott feszültséget a “csak azértis, ki ha én nem” futó, aki átfutott a rendezvényen, felborított felszerelést (ha kár keletkezett belőle bizonyára nem fizette volna meg) majd összeszólalkozott a horgászokkal. Nem máltó a rendezvényhez egyik viselkedés sem, elitélendő és öncélú mindkettő.

  21. elfogult szerint:

    Na, pont erről papoltam kedves Jim.
    Fogalmad sincs a rakós botos versenyhorgászatról, de vitriol az van nálad.

    Visszakérdezhetek?

    Egy bármilyen futóverseny miatt lehet lezárni utakat? (Szerintem igen.)
    A futás mint olyan felsőbbrendű bárki más hobbijánál? (Szerintem nem.)
    Ki tudtad kerülni a több százezres botokat, anélkül, hogy felrúgtad, összetörted volna. (Gondolom igen, különben Te lennél a hírben.)
    Észrevetted, hogy nem küldtelek el elkerített sportpályára, és nem gyökereztelek le? Hmmm?

  22. Jim Raynor szerint:

    elfogult:

    igen, le lehet. csakhogy megvan a módja. gondolom te se láttál még olyat, hogy futók önkényesen elfoglalták volna az M0-ást.

    Tessék szépen engedélyt kérni, ha kaptok, akkor kifizetni a közterület-használat díját, ésatöbbi. mint mindenki másnak.

    Ha ez nincs, akkor igenis nettó parasztság lefoglalni az egész partszakaszt. És igen, ki tudtam kerülni a botokat, de mivel volt ahol konkrétan 20 azaz húsz centi hely volt szabadon hagyva, igencsak a jómodoromra volt szükség, hogy ne rúgjam fel az összes botot a francba.

    Ja, hogy túl hosszú a bot. Anyám borogass. Akkor menjetek olyan helyre horgászni, ahol elfér. Én se az autóúton keresztbe futkorászom, pedig sokszor kényelmesebb lenne. itt nem a rakós botos versenyhorgászat a lényeg, hanem hogy vannak akik önkényesen és paraszt módon lefoglalják az egész partot, és még a pofájuk is nagy hozzá.

    És engem miért is gyökereznél le? Azért, mert rendeltetésszerűen használtam a KÖZterületet? a tirpák horgászokkal ellentétben?

    de azért kérdezz vissza nyugodtan, ahelyett, hogy magadba néznél.

  23. elfogult szerint:

    Ejnye J(I)mi!

    Nem sok mindent értettél meg 14:04-es hozzászólásomból, vagy nem akartál.
    Kalapálod a saját kis vasadat, mert érintve érzed magad. Lényegét tekintve semmiben nem különbözik a horgász, aki igénybe veszi a közterületet, illetve a futó, aki ugyanúgy használja azt. A LÉNYEGÉT tekintve, ééééted?

    Elfértél, még ha volt ahol csak kis kényelmetlenség árán. Én felnézek rád, mert akkor ott nem verted ki a b@zdmeget. Most, így egy nappal később mi történt, hogy kibújt belőled a lánglelkű igazság bajnoka?
    Az én értelmezésemben elég gyökér dolog tárgyi információk nélkül fröcsögni. (Önkormányzati, esetleg közszolga vagy, hogy információval rendelkezel az engedélyeket illetően?) Akár már ezért is legyökerezhetnélek. Ettől nekem nem lesz jobb, és semennyire sem visz előre, ezért nem teszem.

    Nem tehetek ellene, de nem is tetszik, hogy elküldöd a sporikat olyan helyre, ahol elfér a rakós. Ilyen alapon bárki elküldhet téged is oda, ahol elférsz futni, nem? Én mégsem teszem, mert szerintem a békés egymás mellett élés lenne a cél. Én legalább is így cselekszem.

    Magamba néztem. Én ezt látom, és sajnálom, hogy nem mindenki valami hasonlót.

    További kellemes gyökérparaszttirpákozást! Leld benne örömöd!

  24. Csepeli Horgász szerint:

    Inkább azzal foglalkozzatok ti futó gyökerek hogy kössétek meg a kutyátokat közterületen!!!!
    Mert veszélyeztetitek a gyerekeket meg a horgászok drága tárgyait…mert mikor megtörténik a baj akkor elszaladtok……
    Ezzel kéne inkább foglalkoznia spirk józsefbácsinak meg a gyökér tanárnak!!!!
    Két botomat tört el kutya két év alatt!!!!!
    Persze a káromat nem rendezték

    Horgászok mostantól fénykép feljelentés Önkormányzat legyen elég munkájuk

  25. Csepeli Horgász szerint:

    és engedélyezett volt a verseny!!! csak a paraszt k.rva aki mellesleg egy gyökér tanár
    ki ha én nem beszaladok a tömegbe mert én gyökér vagyok…..
    Ha esetleg a jövőben kutyátok nem lesz megkötve és oda bóklászik hozzám önvédelemből felrugdosom mert a gazdája csak hívogatja……
    ezzel foglalkozz félix isten…

  26. aaaaa szerint:

    Volt engedély az út lezárására?
    Nem.
    Akkor elszállítani az úton keresztben és a füvön parkoló járműveket, a részeg, agresszív tulajdonosaikat meg bevinni.

    Remélem az önkormányzat lép és elzavarja a rühes csőcseléket.

  27. aaaaa szerint:

    “Csepeli Horgász ”

    Csak nem a faszmutogató féreg személyesen?

  28. aaaaa szerint:

    és engedélyezett volt a verseny!!! csak a paraszt k.rva aki mellesleg egy gyökér tanár”

    Anyád nem tanított meg a jómodorra?

    Nem csoda hogy gyűlölöd a tanárokat, nem is lett több belőled mint egy elhízott senkiházi.

  29. aaaaa szerint:

    “https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/11025970_1040342632660494_750468129177169810_o.jpg”

    Mennyi zsírdisznó!

    Talán sportoljatok, ahelyett hogy a kocsitól fél lépést sem téve ültök egy széken egész nap.

  30. Jim Raynor szerint:

    elfogult:

    hajjaj, van baj rendesen.

    “ugyanúgy használja”. Ja, mert a parton futni békésen, illetve önkényesen lefoglalni a part 99%-át, az ugyanaz. aha értem, nincs több kérdésem.

    Nyomatod itt a kenetteljes dumát a békés egymás mellett élésről, miközben most pont ti voltatok azok, akik ezt lehetetlenné tették. Én elférek a parton futni, barátom, engem nem kell sehova küldeni. én tudok békésen más mellett futni, ki tudok kerülni bárkit.

    De aki önhatalmúlag, a többi embert, pihenni/sportolni vágyót, gyerekkel/családdal a parton sétálni akarót ilyen szinten veszi semmibe, azt csak a gyökérparaszttirpák jelzőt tudom illetni. Ez barátom, amit csináltatok, a német prémium terepjáróval foglaljunk el minél több rokkanthelyet kategória. gondolom abban sem látsz kivetnivalót.

    És szíved joga, hogy legyökerezz, de szerencsésebb lenne, ha válaszolnál arra az egyszerű kérdésre, hogy volt-e engedély vagy nem. Bár szerintem a válasz nyilvánvaló.

    Na megyek inkább, mielőtt végső érvként te is elkezded a pöcsödet lóbálni, mint nagyrabecsült kulturált kollégád.

  31. Jim Raynor szerint:

    Csepeli Horgász:

    legközelebb is nyugodtan pakold ki a drága tárgyaidat (LOL) az út közepére, lendületből fogom felrúgni az összeset. baromarc.

    “gyökér tanár”, az hát, látszik neked még ilyen se jutott életedben. Menjél inkább, aztán élvezz a gatyádba, ha a 10 méteres botoddal fogsz egy tízcentis dévért.

  32. Csepeli Horgász szerint:

    nem nem én vagyok a kisfaszú dagadt…
    A faszt ne kellet volna kicsapni de a gátfutó nőnek sem kellet volna direkt a botokat felrugni.
    Te meg maradj csendben vagy ha nagyon jampi vagy add meg a számod azt személyesen megbeszéljük….

  33. Csepeli Horgász szerint:

    várlak majd a parton csak el ne fuss kis csicska….
    aki először felrugja az azzal a lendülettel felrúgom ha nem nő!!!!

  34. Csepeli Horgász szerint:

    Te meg foresszt fuss mindenki elöl:):)és élvezz a gatyádba mikor lefutottal 2 km

  35. Csepeli Horgász szerint:

    Ezt érte el ezzel kötöszködös tanárnő

  36. Jim Raynor szerint:

    Csepeli Horgász:

    hát barátom, pecázgatás helyett inkább készülnél az érettségire, rád férne.

  37. Csepeli Horgász szerint:

    már megvolt drága komám rég..
    de úgy tudom neked nem ment elsőre.

  38. Molnár László szerint:

    Új információ! A víz szélétől 10 méterig Vízügyi területnek számít és bizony a Vízügytől volt engedély a verseny megrendezésére. A 13m-es botból az eleje lebontásával 9-9.5 métert kapunk tehát a bot vége még az engedélyezett területen belül volt úgyhogy már ebbe sem lehet belekötni!

  39. Csepeli Horgász szerint:

    De ha gondolod találkozhatunk, aztán megtanítalak egy két dologra…

  40. Nem versenyhorgász szerint:

    Ezek a versenyhorgásznak nevezet halgyílkosok már évek óta ezt csinálják önkényesen lefoglalják a partot és kinyírják az apró halakat ezért nem lehet fogni már szinte semmit a szakaszon. A milliós horgászfelszereléssel rendelkező beképzelt majmok még a komunista rezsimből maradtak vissza meg azoknak a fattyai verik ott majd minden hétvégén meg hétköznap a vizet. A rendes horgász az ilyeneket csak leköpné. Az a nő meg aki meg csinálta a balhét szépen fizessen rongálásért a pedofil majmot meg csukják be mert valószínűleg nem most kezdte a maga mutogatást. A versenypályát meg szüntessék meg akkor talán életre kell ez a szakasz is.

  41. Csepeli Horgász szerint:

    csak sajnos ennél nagyobb csicska vagy……

  42. Csepeli Horgász szerint:

    Mint apud, meg aki kiszart……

  43. Csepeli Horgász szerint:

    Molnár László sajnos nem értik meg ezek a buta emberek….
    De remélem akik ott voltak feljelentik a csaj rongálásért.
    Remélem elegen lesznek ellene……

  44. aaaaa szerint:

    “Új információ! A víz szélétől 10 méterig Vízügyi területnek számít és bizony a Vízügytől volt engedély a verseny megrendezésére. ”

    Hát persze.

    A vízügyi engedély az önkormányzati tulajdonú út elfoglalására nem hatalmaz fel.

    “Csepeli horgász” barátod meg jól mutatja, milyenek is vagytok valójában!

  45. Csepeli Horgász szerint:

    Mindenre volt engedély cicagatyás kisfiú……

  46. Csepeli Horgász szerint:

    aaaaa

    A víz szélétől 10 méterig Vízügyi területnek számít
    Olvasni remélem még tudsz…
    Vagy menj el tanárnénihez aki ügy megijedt hogy visszament pöcsöket fényképezni….

  47. Nagy Tamás szerint:

    Kedves Sz. futónő részére,

    a sporthorgász viselkedése mélyen alulmúlja ami emberileg elfogadható egy ilyen konfliktusban. Kívánom, hogy ez soha többet ne forduljon elő sem Önnel, sem mással sem. Remélem a farkincamutogató megkapja a méltó büntetését és példaként szolgál a jövőre nézve, hogy mit nem szabad. Vélhetően nem oldom meg a kialakult helyeztet azzal, hogy elnézést kérek Öntől és mindenki mástól is akit sporthorgász verseny közben bármiféle atrocitás ért horgásztól.

    Nagy a nyomás a horgászokon, valahol át kell szakadni a gátnak. Vélhetően a gát ott szakad át, ahol a leggyengébb. Most az emberünknél, akinek a fényképét kirakta. Ő egy nagyon gyenge gát 🙂

    Kedves Sz.,

    tisztában van vele, hogy amit felborított, azzal valaki versenyzik épp? Tegyük félre a dagadt és bunkó horgászt. Tegyük félre ezt az embernek is nehezen nevezhetőt, aki a farkát mutogatta Önnek.

    Mit szólna ha Ön venne a fiának, vagy barátjának, gyerekének egy 250-600.000 Ft-os rakós botot, mert verseny horgászik és verseny közben egy arra futó, akit ez pont leszarja, felborítja az egészet?

    Felborítja azt, mire Ön évekig, vagy hónapokig spórolt, ami eszköze a versenyzésnek? Családapaként a gyermekem rendszeresen viszem versenyezni, így tudom mit él át a 10 éves fiam, amikor “jaj épp csak belerúgtam” után spiccet kell cserélni, damilt kötni, és a versenyzés helyett bosszankodik azokon a felnőtteken, akik semmibe veszik Őt. Semmibe veszik, hogy sport horgászik. Csak azért, mert a víz és ahol versenyez, az mindenkié. Mert mindig más a hibás. Nem az aki belerúg, felborít, hanem az aki nem kér területfoglalást 🙂
    Ha az nincs, akkor uccu neki, borítsunk fel bármit. 🙂

    Mondok más példát, hogy érthető legyen, egyúttal továbbra is fenntartva a korábbi állításom, a farokmutogatást mélyen elítélem és az Önkényeskedést is. Öntől pedig ismételten elnézését kérek a sporthorgászok nevében.

    Tehát mit tenne kedves Sz,

    ha futóverseny közben Önt meglöknék, felborítanák, kerékpárverseny közben a kerékpárját megrúgnák, mert az út mindenkié? Kérhet itt bárki területfoglalást, bármely futóversenyre be lehet menni.

    Mit szólna ha legközelebb felborítanák a vizét, kutyát futtatnának Ön mellett, zavarnák versenyfutás közben?

    Egyébként ahol a horgászverseny zajlott, mellette van párhuzamosan egy másik út, 10 méterre a gáton. Az is mindenkié.

    Sz-nek a versenyzők között kell futnia, csak, mert a vízpart mindenkié.

    Ez egy rendkívül sportszerű viselkedés nem, ráadásul egy sportfutótól?

    Elnézést Sz-től. A farokmutogató kapja meg ami jár.

    A pökhendi, Önző, más sportágat, más sportolót, versenyzőt cseppet sem tisztelőt pedig nem tudom. Döntsétek el vele mi legyen. Jó ez így, hogy semmi tisztelet a másik iránt, csak a fröcsögés, és a sértődés, szándékos kompromittálás? Mert csak! A futó 365 napon használhatja a vízpartot, a versenyhorgász évi 4-5 nap ül ki!!!! De ezt sem tudjuk tolerálni, miért is kellene.

  48. Csepeli Horgász szerint:

    Na lépek majd a parton folytatjuk cicanadrágos forest gumpokkal..
    Várom minden kedves futót hogy rugdossák fel a botomat…
    Nagyfaszú horgász

  49. Csepeli Horgász szerint:

    Nagy Tamás és ezt egy Tanár csinálta……
    És még mindig úgy érzi Ő semmibe nem volt hibás……
    Én mától minden póráz nélküli kutyasétáltatót lekamerázok és jelentem..

    Hát ezt érte el ezzel-……..
    Tanárnéninek meg sok sikert ezek után a való életben

  50. Nem versenyhorgász szerint:

    Az a baj hogy nem 4-5 napról van szó mivel már hétköznap is készülünk a versenyre címszó alatt ugyan csak keresztebe teszik a 12 méteres rakós botokat az úton és ebből egy folytában konfliktus van. Na erre mi lenne a megoldás?

  51. Jim Raynor szerint:

    Nagy Tamás:

    nem, nem szarja le a futó. csak éppen nem tud mást csinálni, ha egyszer az egész utat elzárják a horgászok. Le van írva, véletlenül döntötte fel. Egyszerű a megoldás, úgy kell lerakni a botot, hogy más is elférjen, és akkor nincs ilyen probléma. Vagy perkálni, és kibérelni az egész partot, és jogosan nem beengedni senkit.

    De az, hogy csürhe módjára telepakoljuk a partot, aztán sírunk, hogy baja lett a cuccnak, na az nem megy.

    A kulcsmondat: “a vízpart mindenkié”. ezt kellene mindenkinek betartania. A horgászoknak most nem sikerült. Kiből is hiányzott a tisztelet, a sportszerűség?

    Ja, és ennyi erővel miért nem a horgászok mentek a gát tetejére? Az is mindenkié…. Ja hogy csak a horgászokra legyen tekintettel mindenki, de ők másra nem…értem.

  52. Csepeli Horgász szerint:

    Te csira(JIMI) nézd meg a képeket……több százan mentek el mellettük egész nap nekik sikerült!!!! Csak a szopi azt hitte gátfutó…..

  53. Nagy Tamás szerint:

    Ott a pont, igazad van.

    10-15 napot vannak ott 365 nap helyett ha a felkészülést is beleszámítom.

    Mivel ez verseny, tréningezni kell valahol, így ez nem címszó, hanem felkészülés. Egyes versenyeken kötelező tréning van, ha nem veszel részt rajta, akkor nem versenyezhetsz.

    Megoldás?

    A szakasz lezárása mindenkinek további feszültséget hozna.

    Önkéntes segítők, akik a 13 m rakós botokat vigyázzák, elterelik aki épp gátfutásra használnák. Toleránsabb futók, sporik, motorosok, akik elfogadják, hogy ilyenkor fokozott figyelem szükséges.

    Az autóknak a víz felőli parkoltatása, 1.5 méter szabad futófelület biztosítása szalaggal mindenki másnak, aki nem versenyzik. Ez itt kivitelezhető. Szervezés kérdése.

  54. Jim Raynor szerint:

    Csepeli Horgász:

    nem nagyon látom a képeken a több százas tömeget, retardáltkám. Lehet, hogy azért nem, mert az egész kibaszott utat elfoglaltátok? Nem, ne válaszolj, költői kérdés volt, már ha egyáltalán tudod, mi az.

  55. Nagy Tamás szerint:

    Gondolom JIM Te legközelebb meg a Dunán fogsz majd futni, mert ha már a gátról lehetne horgászni, akkor miért ne futhatnál a Dunán.

    Mit jelent a csürhe nálad?

    A horgászatnak vannak kellékei, azt oda kell tenni, máshova nem tudja.
    Abban igazad van, hogy ezt lehet szervezettebben. Egy oldalon.

    A futó meg birka módjára fut, mint a birkanyáj? Az is szaladgál össze vissza, míg a kutya meg nem csípi. 🙂

    Nagy a hangod, segítsd ezzel az ötlettel, hogy azt kéred a futóknak maradjon 1-1,5 méter a versenynapokon, mert a vízpart mindenkié.

  56. aaaaa szerint:

    Az autóknak a víz felőli parkoltatása, 1.5 méter szabad futófelület biztosítása szalaggal mindenki másnak, aki nem versenyzik. Ez itt kivitelezhető. Szervezés kérdése.”

    Milyen jószívű vagy, másfél métert hagynál a többi embernek, mert a hat méter széles útból nektek 4,5 m szükséges, olyan hájas disznók vagytok?

    A gépjárművekkel meg tilos a füvön parkolni.

  57. aaaaa szerint:

    Mit jelent a csürhe nálad?”

    Nézd meg “csepeli horgász” barátodat, és meglátod!

  58. Nagy Tamás szerint:

    aaaaaa

    lehet szűkíteni a kört, pl nem lehet autóval bemenni.
    Versenynapokról beszélek nem arról, hogy minden nap.
    Ha nem akarsz semmit tolerálni, mert csak.
    Akkor bocs, nem szóltam.

  59. Nagy Tamás szerint:

    Gondolom a legutóbbi vízpari ámokfutó meg a Te barátod.
    Ha már nekem minden horgász barátom, szerinted, akkor vélhetően ez visszafelé is igaz, mindenki aki ott megfordul és bármi rosszat Tesz, vagy nekem nem tetszőt, az meg a Te barátod

  60. Csepeli Horgász szerint:

    Jim nemsokára megkapom az email címedet… majd meglesz a rendes neved is..
    Aztán megbeszéljük ki a tanult és ki az aki már nem fog tanulni…
    Csak majd ne rinyázz..

  61. Csepeli Horgász szerint:

    off

  62. elfogult szerint:

    Az egyoldalú tájékoztatást némiképp ellensúlyozandó:

    “Az RDHSZ VB mai közleménye:
    Index.hu szerkesztősége
    Tisztelt Szerkesztőség!
    A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség (RDHSZ) Versenysport Szakbizottságának nevében, honlapjukon a mai napon, Spirk József úr tollából megjelent „Horgászbottal hajkurászták a kocogó nőt a csepeli horgászok” című írásával kapcsolatban, az alábbiakról tájékoztatjuk:
    A Duna cikkben is említett csepeli szakasza már több, mint harminc éve ad otthont horgászversenyeknek, több alkalommal rendezték itt különböző kategóriák országos bajnokságát is. A horgászversenyeket általában hétvégén rendezik, a partszakasz üzemeltetőjének előzetes engedélye, és a használatért fizetett térítés ellenében. A verseny előtti héten a helyszínen kifüggesztett táblák tájékoztatják az arra járókat a verseny időpontjáról, és a partszakasz használatának korlátairól. A partról senki sincs kizárva, minden érdeklődőt szívesen látunk, azonban ilyenkor a partszakasz elsősorban a horgászok hobbiját szolgálja, ahogyan máskor evezős, vagy futóversenyt szerveznek itt.
    A víz sajátosságai miatt a horgászok előszeretettel alkalmazzák az un. rakósbotos technikát, ami tizenhárom méter hosszú horgászbotokkal való halfogast jelent. A botot használaton kívül, illetve a csalizás, horogszabadítás idejére hátra kell tolni, melynek egy kb. 10 méteres része így a horgász mögött, a parton elhelyezett görgőkön nyugszik. Ezek a horgászbotok szénszálból készülnek, igen költségesek, a versenyzők által használt darabok sokszázezer, gyakran másfélmillió forintba kerülnek, ráadásul nagyon sérülékenyek, könnyen eltörnek. A sérülések – és az ezzel járó költséges és időigényes javítások, bottag pótlások – leggyakoribb oka az, hogy a parton nézelődők rálépnek, vagy kerékpárral áthajtanak a boton. Ezt megelőzendő alakították ki a horgászok azt a gyakorlatot, hogy az autóikkal állnak keresztbe a bottal párhuzamosan. Higgyék el, hogy a bot végéhez lerakott vödör, táska, stb. nem elég, lendületből bicikliznek keresztül a boton, vagy a gátfutóként ugrálnak át, és gyakran rúgnak le, döntenek fel tíz méterenként egy többszázezres akadályt a figyelmetlen futók.
    Fontos megjegyezni, hogy a partszakaszon gyakran járó, és a kialakult szokásokat ismerő futók, biciklisták, kutyasétáltatók, ha látják a sok horgászt, felkanyarodnak a töltésen futó útra, vagy leszállnak a kerékpárról, és azon a párszáz méteren maguk mellett tolják azt. Egyébként teljesen szabad a bejárás a pályára, csak kéretik a helyzethez méltóan viselkedni, kellő körültekintéssel közlekedni.
    A cikkben említett versenyen a látható, és a méltatlankodó hölgy által „területfoglalásnak” minősített óvintézkedések ellenére is megtörtént a rakósbot tulajdonosok rémálma. A méltatlankodó hölgy nem csak az állványt, hanem az azon lévő nagy értékű botot is leverte, és anélkül, hogy az okozott kár mértékéről meggyőződött, vagy akár csak elnézést kért volna, futott tovább. Ennyiből a helyzet okozója, kiváltója a hölgy figyelmetlensége volt.
    Az eset megtörténtekor a szervezők a pálya végén a mérlegelést végezték, nem voltak jelen, ezért a történtekről pontos és közvetlen információval nem rendelkezünk, a hallottak pedig nem egyeznek meg mindenben a cikk tartalmával. Azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a képen szereplő úriember nem horgászott, valamelyik versenyző hozzátartozója, segítője volt. Ez azonban nem szolgálhat mentségéül, szégyent hozott horgásztársadalomra, tettét mélyen elítéljük. Az RDHSZ Versenysport Bizottsága az eset kivizsgálása kapcsán együttműködik a hatóságokkal, és ha bebizonyosodik, hogy az elkövető horgászegyesületi tagsággal rendelkezik, kezdeményezni fogja fegyelmi felelősségének megállapítását.
    Kéjük a tisztelt Szerkesztőséget, hogy a fenti tájékoztatást szíveskedjenek tartalmi változtatások nélkül portálukon közölni.
    Budapest, 2015. június 22.
    Tisztelettel:
    Zsíros András, RDHSZ Versenysport Szakbizottság”

    Tényleg, minden irónia nélkül, mi a célotok (tisztelet a kis számú kivételnek) ezzel az acsarkodó hangulatkeltéssel?

  63. elfogult szerint:

    Jim írta korábban:

    “Tessék szépen engedélyt kérni, ha kaptok, akkor kifizetni a közterület-használat díját, ésatöbbi. mint mindenki másnak.

    Ha ez nincs, akkor igenis nettó parasztság lefoglalni az egész partszakaszt.”

    Jim számára külön kiemelve a fenti közleményből:
    “a partszakasz üzemeltetőjének előzetes engedélye, és a használatért fizetett térítés ellenében.”

    Szinte felesleges, de megkérdezem, akkor ugye a korábbi állításod nettó hazugság?

  64. elfogult szerint:

    A széles látókör sokat segít a higgadt véleményformálásban!

    Itt egy cikk amni nem csak egy facebook poszt alapján tájékozódik:

    http://cink.hu/megszolal-a-no-akinek-a-farkat-mutogatta-a-horgasz-1713008879

  65. aaaaa szerint:

    Jim számára külön kiemelve a fenti közleményből:
    “a partszakasz üzemeltetőjének előzetes engedélye, és a használatért fizetett térítés ellenében.””

    Engedélyt kaptak a teljes út lezárására?

  66. Tündér Ilona szerint:

    Azért ez durva, egy futó miatt aki nem kerülte ki egy horgászó ember felszerelését és esetleg nem kért elnézést a fellökésért, és egy hülye miatt aki nem megfelelő módon reagálta ezt le itt így elszabadultak az indulatok, egy csomó primitív trágárkodó hozzászólás. Van akinek a szájából vagy a billentyűzetéből dől mocsok és van akinek a gatyájából.
    Minden horgász hülye, minden futó hülye ,amennyiben lenne szabad fegyverviselés már kihalt volna az ország.

    Én kb. 20 percet lenn voltam délelőtt és délután is, ha jól láttam , a hölgy két kutyával lenn sétált délután is és beszélt az elkövetővel én messzebb voltam, de úgy hallottam, hogy nem anyázták egymást.

    Egyébként én is szoktam horgászni és biciklizni is, vitte már el a felszerelésemet kajakos amikor szóltam neki, hogy álljon meg csak az volt a válasza, hogy anyád, és pont itt a csőhídnál estem már el biciklivel mert egy kutya akit póráz nélkül sétáltattak elém szaladt, mégsem gondolom azt, hogy az összes kajakos és futó paraszt.

  67. aaaaa szerint:

    “Gondolom a legutóbbi vízpari ámokfutó meg a Te barátod.
    Ha már nekem minden horgász barátom, szerinted, akkor vélhetően ez visszafelé is igaz, mindenki aki ott megfordul és bármi rosszat Tesz, vagy nekem nem tetszőt, az meg a Te barátod”

    Milyen vízpart ámokfutóról beszélsz?

    Itt csak a te horgász barátaid viselkednek csürhe módjára?

  68. Nem versenyhorgász szerint:

    A rendes horgász nem össze tévesztendő a pökhendi milliomos versenyhorgásszal aki lezárja a partot mert ő éppen verseny horgászik. Ezen a szakaszon már rég be kellett volna szüntetni a rakós botos versenyhorgászatot mert összeférhetetlen a helyi lakosság igényeivel. Menjenek a Francia öböl másik oldalára ott biztos nem zavarnak senkit.

  69. aaaaa szerint:

    Jim nemsokára megkapom az email címedet… majd meglesz a rendes neved is..
    Aztán megbeszéljük ki a tanult és ki az aki már nem fog tanulni…
    Csak majd ne rinyázz..”

    Kemények vagyunk!

    Ne lepődj meg ha nálad kopogtat először a rendőrség.

    Aztán majd kénytelen lesz Tamás haverod miattad is bocsánatot kérni!

  70. elfogult szerint:

    Engedélyt kaptak a teljes út lezárására?

    Ki elől, mi elől?
    Engedélyt kaptak, hogy használják a vízügy területét a verseny idejére.
    Ha az út a vízügy területén halad, akkor azt is használhatták.
    Nem hiszem, hogy ilyen nehéz megérteni, hogy védeni akarják a felszerelést, és verseny ideje alatt szeretnének a halfogásra koncentrálni, nem pedig a járókelőket elhessegetni.

    Tudom, hogy minden hasonlat sántít valamilyen mértékben, de pl. a Vivicitta maraton idejére teljesen lezárhatták az érintett útszakaszokat?

  71. Jim Raynor szerint:

    elfogult:

    bakker ne már. a vivicittánál és más futóversenynél nézd már meg, egyértelműen le van zárva az út.

    én vasárnap a strand irányából futottam arra. nemhogy lezárás, de egy árva kiírás, semmi nem volt, hogy ott most horgászverseny van. SEMMI, ismétlem, semmi. akkor meg?

    Kizárólagos engedélyt kaptak? ha igen, miért nem zárták akkor le, ha úgy féltik a cuccot? Ha meg nem, miért foglalták le az egész partot? kínzó kérdések ezek, tudom….

  72. elfogult szerint:

    Jujj, ezt csak most olvastam:

    “És szíved joga, hogy legyökerezz, de szerencsésebb lenne, ha válaszolnál arra az egyszerű kérdésre, hogy volt-e engedély vagy nem. Bár szerintem a válasz nyilvánvaló.”

    A választ megkaptad. Gondolom lesz majd más prémium gondolatod, amit az egyszerű tények elől elfoglalják a parkolót az elmédben. 🙂

  73. elfogult szerint:

    Jim, azért alakul a dolog, lásd be! 😀 😀 😀

  74. elfogult szerint:

    Jim és társai!

    Mielőtt végleg rátok borul a lövészárok fala, amit ástok, nem lehetne valami kompromisszummal kiegyezni?

    Jelentsük ki, hogy joguk volt ott tartózkodni és hódolni a hobbijuknak az adott időszakban a horgászoknak! Joguk volt úgy parkolni az adott területen, hogy kivédhessék a felszerelésükben esetleg tudatosan vagy tudatlanul kárt okozók jelenlétét, áthaladását.
    Egyezzünk meg, hogy az amit ott műveltek arra egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy “az több volt mint pofátlan”.
    Bebizonyosodott, hogy az állítás, miszerint “csak úgy lehet horgászni, hogy fel se kelljen emelni a kövér seggünket a horgászszékről, hanem rögtön be tudjunk nyúlni a kocsi csomagtartójába a sörért.” nélkülöz minden valóságalapot, sőt rendkívül rosszindulatú megjegyzés.

    Ebben viszont van igazság:
    “a másik irányból is jelezzétek, hogy ott verseny van, aki nem a Gubacsi-híd felől jött (mint én), annak honnan a náthásból kellett volna tudnia a versenyről? de azért számon kéred, miért nem került el titeket mindenki.”
    Tény, hogy e téren voltak hiányosságok.

    Bár ezen ez sem segített volna: “És igen, ki tudtam kerülni a botokat, de mivel volt ahol konkrétan 20 azaz húsz centi hely volt szabadon hagyva, igencsak a jómodoromra volt szükség, hogy ne rúgjam fel az összes botot a francba.”
    Jim, figyelembe véve az egész témával kapcsolatos hozzáállásod valószínűleg a teljes körbekordonozás sem távolította volna el a “futó hályogot” a szemedről.

    Én csupán abban bízom, hogy a “kenetteljes dumámmal” legalább annyit elértem, hogy következő alkalommal nem csak a csalóka érzelmeid határozzák meg a hozzáállásodat egy hasonló szituációhoz!
    Cserébe nem haragszom meg a beszólásaid miatt, és még véletlenül sem jutok el odáig, hogy
    ” végső érvként te is elkezded a pöcsödet lóbálni, mint nagyrabecsült kulturált kollégád.”

    Mit szólsz? 😀

  75. andrás szerint:

    Tisztelt Admin! Meddig tűröd ezt az álcsepeli álhorgász gusztustalan hozzászólásait,életveszélyes fenyegetéseit! Remélem hivatalból megteszed a feljelentést!

  76. Nagy Tamás szerint:

    Kedves Grün Izidora,

    van egy jobb képem a horgászatról.

    http://kep.cdn.index.hu/1/0/741/7417/74172/7417233_435d987523140923b57539c31129dc17_wm.jpg

    Jah, és amit a csökkent képességeddel és az alul informált agyaddal versenyhorgászatként gondolsz, ahhoz küldök egy másik fotót.

    Ha legközelebb átmennél primitívbe ismét, legalább legyen fogalmad a versenyhorgászatról.

    Legalább a képet jegyezd meg.

    Ha legközelebb a lenti kép fogad valahol és azt mondják vigyázz, mert verseny van, akkor nehogy véletlenül Te is belerúgj, vagy felboríts valamit. Hátha most már be tudod azonosítani. Ami ott van az nem egy neked szánt akadálypálya. Hátha segíthettem a fejlődésedben.

    http://www.rdhsz.hu/home/images/article/ohcsb_2013.jpg

  77. admin szerint:

    Kedves András, és a többi fórumozó!

    Szeretnénk kérni, hogy ne folytatódjon az egyébként is értelmetlen vita. Mi nem vagyunk döntőbírók, hogy objektív értelemben ki hogyan viselkedik, és mikortól kell valakit kizárni. Ha valakit beazonosíthatóan, személyesen támadnak, akkor törlünk.

    Egyébként nem olvasunk el minden kommentet, sőt többnyire nem olvassuk a kommenteket.

  78. Nagy Tamás szerint:

    Kedves JIM,

    néhány kivételt eltekintve, az ország horgászversenyein tiszteletben tartják a horgászokat és viszont aki kilátogat, arra jár, vagy arra kerékpározik.

    Az itteni közösségben nem működik ami eddig bevált, le kell ezek szerint zárni valamit, hogy kialakuljon az elfogadás és a tolerancia. Nem a kérdések a kínzóak, hanem a tudat, hogy szerinted azzal van a gond, ha valami a másik elfogadásán és a másik tiszteletére van alapozva.

    A versenyzők teljes joggal használhatták a területet. Nem korlátoztak sem téged sem mást, hogy arra járj. Azt kérték légy figyelmes ezt kérték mástól is. Ez lenne a természetes nem?

    Ez nem működik! Ez a kínzó, nem a kérdéseid

  79. aaaaa szerint:

    Ha legközelebb a lenti kép fogad valahol és azt mondják vigyázz, mert verseny van, akkor nehogy véletlenül Te is belerúgj, vagy felboríts valamit. Hátha most már be tudod azonosítani. Ami ott van az nem egy neked szánt akadálypálya. Hátha segíthettem a fejlődésedben.

    http://www.rdhsz.hu/home/images/article/ohcsb_2013.jpg

    Jó ez a kép.
    De a csepeli helyzet a legkevésbé sem erre hasonlít.

  80. aaaaa szerint:

    A versenyzők teljes joggal használhatták a területet. Nem korlátoztak sem téged sem mást, hogy arra járj. Azt kérték légy figyelmes ezt kérték mástól is. Ez lenne a természetes nem?”

    Keresztben állnak a furgonnal az úton és még azt mondod, senkit sem korlátoznak?

  81. buma szerint:

    A horgászok viselkedése nem csak Csepelen botrányos! A magyar horgászsport tele van diszperzites vödrös, erőszakos alja emberekkel, akik itt élik ki flusztráltságukat, más sportolókon, más embereken. Sok a bűnöző, csaló, vagy volt káder közöttük. Sokszor a sportfelszerelésüket fegyverként használják, nem ez az első eset! Szigorú törvények kellenének, hogy ezek az emberek ne horgászhassanak! És azoknak az egyesületeknek is szüntessék be a tevékenységét, minek a vezetői pártolják ezt a magatartást! Akárcsak azzal, hogy nem zárják ki azokat a tagjaikat, akik törvényt sértenek, vagy akárcsak nem sportszerű a magatartásuk! De erre várhatunk hiszen a vezetőik sem jobbak…

  82. felix szerint:

    A nagy Dunán jól el vannak velük a kajakos kenusok és az evezősök, feltéve,ha időben észreveszik a pecásokat. Amennyiben nem, akkor……… tisztelet a kivételnek.

  83. hajaj szerint:

    Közeleg a seregszemle ideje, a maga mutogatósdi. Csepelről is vannak érdeklődők, sőt résztvevők.

  84. hajaj szerint:

    Már az Indexen is olvasható.

  85. felix szerint:

    ajaj.
    Ne játszd magad.
    Ti hárman körbe szopjátok egymást és nyaltok akinek csak lehet.
    Még a én metszett farkamról sem tudsz leakadni, lassan más egy éve.

  86. Tarjányi László szerint:

    Szégyenletes Csepeli Horgász viselkedése, fizikai atrocitással fenyegeti a kommentelőket, ami a Csepelinfón azonnali kizárással jár! Tévednék Admin? Ahogy a futó hölgyet szopinak nevezi, azzal meg magát azonos szintre helyezi a péniszmutogatóval!

    Tisztelt Horgászegyesület vezetőség! Szíveskedjenek rákérdezni a tagoktól, ki kommentelt Csepeli Horgász néven! Ha az illető pucájában van vér, akkor jelentkezik! Ezek után őt is illene kizárni a csepeli egyesületből, a péniszmutogatóval egyetemben!

    Szerintem, ezek után a Képviselőtestületnek foglalkoznia kell a vízpartok használatának szabályozásával! Vegyék fel a kapcsolatot a versenyre “engedélyt” kiadóval, s vele egyetértésben szabályozni kell a közterület használatát!

    Az önkormányzati és a vízügyi terület is egyformán KÖZTERÜLET! Ne tessék már a vízügynek sem államnak lenni az államban! A Vízügy is a mienké, állampolgároké! AZ UTOLSÓ FILLÉRIG A MI ADÓNKBÓL GAZDÁLKODIK!

    Tisztelettel felkérem, Borbély Lénárd polgármester urat, hogy Csepel nevében tárgyaljon a Vízügy illetékeseivel! Ugyanígy megkérem a csepeli országgyűlési képviselőket, Németh Szilárd és Szabó Szabolcs urakat, hogy szükséges esetben törvénymódosítást kezdeményezzenek a vízpartok használatával kapcsolatban!

  87. fghfjhgkjhk szerint:

    A legmélyebb részletek nem érdekelnek. Tegnap este a Gubacsi-híd felől mentem arra kocsival és sehol egy tábla, hogy valami van, igaz este 1/2 7 volt? A partra lekanyarodva láttam, hogy sokan vannak, autók keresztbe-kasul és még szalag is. Vissuzafordultam és ennyi. Mindemellett sokszor gurulok egyet a parton, (az óra sem méri) de csak a horgászok szoktak röffenteni és “csúnyán nézni”, amire teszek. A sportolókkal mindig elfértünk, érdekes.

  88. Nagy Tamás szerint:

    Kedves buma,

    véletlenül nem Te vagy aaaaa szomszédja? Az utóbbi időben erős a gyanú, hogy egy primitív ember befolyása miatt indult el aaaaa a lejtőn. Ekkora negatív változás csak akkor állhatott elő, ha valami primitív emberszerű lény van a szomszédjában.

    “diszperzites vödrös, erőszakos alja emberekkel, akik itt élik ki flusztráltságukat, más sportolókon, más embereken. Sok a bűnöző, csaló, vagy volt káder közöttük”

    Gondolom ezeket a magasröptű konzekvenciákat sportolói életed során gyűjtötted. Vagy ezek vesznek körbe ha csak erre tudsz asszociálni.

    Ha jól tudom a bűnpártolás büntetendő. Mivel elmondásod szerint sok a bűnöző, akkor miért nem teszel feljelentést? Elvégre Te ezt biztosan tudod. Ha nem így lenne, mire alapozva írnál ilyesmit a sporthorgászokról? ha nem igaz, az megint egy másik büntetőkategória. Kb azonos szinten van azzal, mintha azt mondanád a focisták, futók mind alja ember, sok köztük a bűnöző és a volt káder.

  89. Jim Raynor szerint:

    Nagy Tamás :

    ne haragudj, de mellébeszélsz. és hazudsz is ráadásul.

    ott a parton senki nem kért senkit semmire. Se lezárás, se kiírás, se egy szervező, aki szólt volna. úgyhogy alapjaiban téves, amit írsz. Tudod, a futók nem parasztok, ha szóltak volna, hogy vigyázzunk, akkor nem futott volna senki arra.

    Így viszont csak a fejbevágásból meg a pöcsmutogatásból derült ki, hogy ott verseny van. És még te beszélsz tiszteletről meg toleranciáról. A horgászok sültparasztok voltak, ezen nincs mit szépíteni. Meg ostobák is, mint a föld, mert a botjaikat féltik, de hogy kijelöljenek egy sávot, amint lehet közlekedni, a maradékon meg horgászni, arra már nem volt eszük.

    én is tiszteletben tartom a horgászokat meg a versenyeiket. AMENNYIBEN NEM VISELKEDNEK ORDAS SUTTYÓ MÓDJÁRA. Gyökér embert nem tudok tiszteletben tartani, és ez független attól, hogy horgász-e vagy sem.

  90. hajaj szerint:

    Látod mennyire alpári vagy? Ezen az 1/2-en már nem csodálkozik az egész Csepel lakossága sem, hiszen ez a jellemed, ismernek. Ezért szeretnek ketten-hárman, s nem többen téged ennyire. Közhangulatot demoralizáló.

  91. Nagy Tamás szerint:

    Kedves Jim,

    voltam kint pár versenyen itt ás más részén is az országnak. A futó tovább szalad, a biciklis tovább teker, sőt a motoros tovább hajt ha szólok neki. Ez személyes tapasztalat. Nem érdekli, nem foglalkozik vele, leszarja.

    A demagógiát hagyd meg más alkalomra.

    Ha szóltak volna. 🙂 10 embernek ha jelzed, 10 megy tovább DACBÓL. De a fentebb szólónak igaza van és neked is. Le kell zárni hermetikusan, mert ebben a közösségben csak ebből értenek. Fal, kerítés, kordon és akkor felfogja, hogy nem szabad. Egy keresztben álló autó, horgászfelszerelések, tábla és egyszerű megoldás kevésnek bizonyulnak. Láthatóan egy sportolónak is.

    Köszönöm, hogy Te tiszteletben tartod a versenyeket és a versenyzőket.

    Ennek a cikknek egy nagy eredménye már van, persze lehet több is. Elhangzott tőled valami, amiért “chatkaratéba” fogtam veled és másokkal is. Kicsivel több figyelmet szeretnék a sportolóknak és méltó büntetést a magamutogatóknak.

    A Fiam sporthorgász, Én futok, kerekezem. Van összehasonlítási alapom miként nézik le jelenleg a sporthorgászatot, és mossák össze a diszperzitesvödrös konyhapecával. Semmiféle tiszteletet nem kap még. A következmények láthatóak. Ha egy futó csapatot látsz eszed ágában nem lesz közéjük rohanni, kerekezők közé sem. A sporthorgásznak ez még nem jár, ilyen mértékű elfogadás. A futó felszerelése sportfelszerelés, a horgász felszerelése “csúrhe” módjára szétdobált diszperzitesvödrök. Lehet rosszul idéztem.

    A pöcsmutogató meg végképp nem tesz jót, hogy ez megváltozzon. Ez a legbosszantóbb, hogy olyan nyilvánul meg, aki még csak nem is versenyez. Mint a fociban, ha a szurkoló nem bír magával, akkor a büntetést a csapatja viselje. Ez egy jó megoldás lenne. Hamar kilökné magából az Egyesület az oda nem illőket. Az “erőszakos alja embereket” meg feljelenthetné buma, úgy is tudja kik azok. Van itt megoldás kérem. 🙂

  92. felix szerint:

    hajaj.
    Tetszik ez az “egész Csepel lakossági” gyermekes dumád.
    Ez már az időskori elhülyülésed része, vagy mindig is ezen a szinten voltál?

  93. Jim Raynor szerint:

    Nagy Tamás:

    egyről beszélünk. Én sem az autóút közepén futok. Nem rúgom fel a babakocsit, mert én futok, és mindenki takarodjon az utamból. Legyünk meg békésen egymás mellett. Ha egy futó csapat direkt az úton futna, a forgalmat feltartva, az ellen is ugyanígy kikelnék, és büdöstirpákoznék. Egyrészről mert bunkóság, másrészről meg mert rossz fényt vet a futókra.

    Én abszolút respektálom a sporthorgászatot. De én jártam ott a parton vasárnap, és hidd el, az minden volt, csak nem kulturált sporthorgászat. Igen, csürhe módjára foglalták el a terepet a horgászok, nem néztek se istent, se embert, autók keresztbe kasul összevissza, felszerelések összevissza, nehogy véletlenül más is elférjen.az egész part lefoglalva a víztől a gátoldalig. Tisztelet a kivételnek, természetesen.

    De akiben ennyi igényesség nincs, hogy ne csak kibassza (már elnézést) a cuccát ahová éri, akiben nincs annyi odafigyelés mások iránt, hogy legalább egy fél méteres sávot szabadon hagyjon, azt nem tudom sportemberszámba venni. Ebben gondolom egyetértünk.

    Én nem a horgászat, hanem a bunkó viselkedés ellen keltem ki. Mert ugye attól, hogy van egy százezres pecabotja, még nem lesz sportember valaki 🙂

  94. aklete szerint:

    Kedves horgászok, futók, kutyások, kerékpárosok, kajakosok, sétálók, gyerekesek….!
    Ti nem kikapcsolódni jártok a Duna-partra? TOLERANCIA

  95. Tündér Ilona szerint:

    Jim Raynor

    Mi alapján várod el a horgászoktól a kultúrált magatartást és az indulatmentességet,ha szinte mindegyik hozzászólásodban trágárkodsz, általánosítasz és gyűlölködsz.
    Ezek alapján amennyiben neked valakivel személyes konfliktusod támad akkor lehet, hogy nem csak verbális elégtételt veszel.

    Attól, hogy te futsz vagy biciklizel és nem horgászol még ne tekintsd magad kultúrembernek.

    Az RDHSZ sajnos rosszul szervezte meg a verseny biztosítását, a part jogszerűen volt lezárva és a futók és a kerékpárosok is kibírnak két-háromszáz méteres kerülőt, hiszen sportemberek.
    Úgy ahogy az autósok is kibírják egy évben többször is a város egy részének a lezárását a ,,futóversenyek” miatt.
    Tolerancia, megértés, jó lenne ha lenne.
    Egy farok miatt már egyesek betiltanák a horgászatot.

  96. hakapeszi szerint:

    A csajt ráhúznám két napra egy fuckmachinre a kispöcsűt meg körülmetéltetném egy rabbival és mindkettőnyugodna.,,

Itt lehet hozzászólni !