Felajzott nők ostromolták a Munkásotthon öltözőjét

Blikk

Felajzott nők ostromolták a Munkásotthon öltözőjét

Tilinger Attila (32) vasárnap telt házas önálló koncertet adott Jimmy egykori fellegvárában, a Csepeli Munkásotthonban. A fergeteges siker és a vastaps, valamint a kétórás dedikálás mellett azonban nem maradt el a botrány sem. A házibulihercegnek nagy rajongótábora van, mikrobuszokkal érkeztek vidékről, a szomszédos országokból, sőt az USA-ból és Ausztráliából is. Néhány női rajongója szombat éjjel a koncert szünetében dörömbölt az öltözője ajtaján, követelték, hogy bemehessenek hozzá.

– Egy szál alsónadrágban álltam, mert éppen átöltöztem a második részre, amikor dörömbölést, kiabálást hallottam – mesélte Attila. – Kiderült, hogy négy rajongó mindenáron be akart jutni az öltözőbe.

A megvadult asszonyok csak nem hátráltak, sőt fenyegetőztek, hogy meghiúsítják az előadást, s még a tűzoltókat (!) is kihívják, ha nem mehetnek be az énekeshez.

Attila végül kiment hozzájuk, és a nők is megnyugodtak, hogy láthatták, megérinthették a sztárt.

Forrás: Blikk

4 hozzászólás “Felajzott nők ostromolták a Munkásotthon öltözőjét” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Sajnálom, hogy mostanában szinte csak a bulvár hírekben hallunk a Munkásotthonról. Szerintem ez még beleférne, de Jimmyn és “Házibuli Attilán” kívül is van élet, van tér a kultúrában. A Munkásotthon akkor, amikor még a csepeli munkások tulajdona volt, sokkal többet jelentett a szórakoztatásnál. Akkor a kultúra központja volt.

    Én nagyon bízom abban, hogy Németh Szilárdnak köszönhetően a Csepeli Munkásotthon az alapító atyák akaratának megfelelően ismét a csepeli emberek tulajdonába kerül, és ismét a csepeli kultúra fellegvára lesz. Várom a napot.

  2. felix szerint:

    Azoknak akik komcsiznak.
    “1917-ben megindult az építkezés (melyben igen sok csepeli dolgozó ingyenesen végzett munkával is közreműködött), s a nagyterem építése 1918-ban már erősen előre haladt. A Tanácsköztársaság létrejötte lendített a munkákon, a Tanácsköztársaság leverése után viszont egy időre leállt az építkezés.”
    Beszédes a történelem.

  3. felix szerint:

    A takarék szövetkezetek lenyúlása útán, az alapítványi vagyonok kerülnek sorra.
    Dolgozik a maffia.

  4. Grün Izidor szerint:

    “Árulkodó dokumentumok lettek nyilvánosak – most sokat megtudhat arról, hogy kerül gáz Magyarországra”
    .
    Nem sokat akarunk tudni, hanem mindent!
    A zember már csak ilyen telhetetlen! 😀
    .
    http://hvg.hu/gazdasag/20150622_Boritjak_a_foldgazbilit_a_szocialistak

Itt lehet hozzászólni !