Rettegnek a migránsoktól a környékbeli lakók

Hir.ma

Rettegnek a migránsoktól a környékbeli lakók

A tábor környékén az emberek alig mernek kimenni az utcára. Legfőképpen fokozott a rendőri jelenlét a sámsoni úton. A kormány álláspontja szerint az illegális bevándorlás akut probléma. Magyarországra érkező migránsok száma hihetetlen mértékben nő.

Valószínűleg ez azért is van, mert a kormány bejelentette a 4 méter magas déli határ menti kerítésnek építését, amelyet katonákkal és rendőrökkel kíván kiviteleztetni. Ennek hatására egyre több bevándorló jön országunkba. Az adat akár elérheti a 60 ezret is.

A debreceni politikus, Pósán László Fideszes képviselő személyében rámutatott arra, hogy az emberek nem mernek kimenni az utcára, a befogadó állomások környékén, mert az illegális bevándorlók csapatokba verődve és velük szembe jőve fenyegető magatartást tanúsítanak!

A gond, hogy a politikus több rablásról is értesült már, amely kiterjed a város több pontjára.

A migránsok a táborban kapott élelmiszert és italt a debreceni piacokon árusítják. A boltok és nagyobb bevásárló központok tulajdonosai, vezetői arra panaszkodnak, hogy jelentősen szaporodnak a lopások. Az étterem tulajdonosoknak is van panasza, akik azt állapították meg, hogy jelentősen csökkent forgalmuk, amióta a debreceni befogadó központnak megnőtt a létszáma!

Általában a jelenséggel kapcsolatban az állampolgároknak az a véleménye, hogy nehezítsék meg a migránsok mozgását és bejutását Magyarországon! Továbbá a Magyar állampolgárok azt szeretnék, hogy a befogadó táborok legyenek zártak.

Azonban a jelenlegi EU-s szabályozások a menekülttáborok zárását nem teszik lehetővé.

A jelenségre való tekintettel Pósán László beszámolója szerint a debreceni állapotok drasztikusan romlanak. A határon van a helyzet, hogy a magyar társadalom önvédelmi reflexe be fog indulni. Ez már látszódik az egyik legnagyobb közösségi oldalon is, ahol létre hoztak Magyarok a magyarokért Debrecen nevezetű csoportot, amelyre kevesebb, mint 1 nap alatt 400 ember regisztrált.

Meg van az eshetőség arra, hogy amennyiben nem történik a hatalom által hathatós intézkedés a problémával kapcsolatban, egyre több önszervezkedés lehet. Ezek egy idő után már ellenőrizhetetlenné válhatnak.

Meg van az eshetőség arra, hogy amennyiben nem történik a hatalom által hathatós intézkedés a problémával kapcsolatban, egyre több önszervezkedés lehet. Ezek egy idő után már ellenőrizhetetlenné válhatnak.

Nem igazán kell aggódnunk, mert a menekültek inkább a nyugatot választanák, legfőképpen a független Svájcot, ahol az állampolgárságra több generációs ott tartózkodás után lehet igényt tenni a leszármazottaknak.

A gond csupán az, hogy Magyarország nyugati részét is támadják, mert Vámosszabadiban landolnak azok a migránsok, amelyek nyugatról lettek visszatoloncolva Magyarországra. A szabály az EU-ban az, hogy az ország, ahonnan jöttek, oda is kell visszamenniük! Jelen esetben hazánkba.

Forrás: Hír.ma

18 hozzászólás “Rettegnek a migránsoktól a környékbeli lakók” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Egy se maradjon Magyarországon, mert elég nekünk a magunk baja is!
    Mindenki oldja meg a saját problémáját! Aki olyan országból jön ahol bajuk van a politikai berendezkedéssel, hát a saját dolguk annak megváltoztatása! Ahol meg szegénység van, eddig is ott éltek, vagy dolgozzanak többet hogy több termék legyen, vagy lustálkodjanak továbbra is az árnyékban éhesen, ahogy eddig is tették!

  2. felix szerint:

    Ezt hol olvastad és mikor?

  3. Tarjányi László szerint:

    Én a véleményemet írom a posztról. Te meg kérd meg Admint, nyisson egy topikot Tarjányiról, ahol mindenki köpködhet ízlése szerint! Te meg a többi libsi nem a migránsokról alkottok véleményt, hanem azokról akiknek viszont van véleménye az adott témáról!

  4. hajaj szerint:

    Képtelen elviselni az értelmet, a sokkal nagyobb tudást. Közhangulatot demoralizáló vezére Csepelnek. Kártékony.

  5. felix szerint:

    hajaj!
    Mi van ezerarcú hősöm?
    Bajban vagy a névválasztással? Olyan vagy mint a giliszta, ha kettévágnak kettő lesz belőled.

    Tarjányi László!
    Neked mindenről egy vélemény jut az eszedbe.

  6. vazul néni szerint:

    Én ezt olvastam , http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=bicskemenekultek&LN=Hungarian és nem akarok demoralizáló vezérgiliszta lenni 🙁

  7. hajaj szerint:

    Ha ennyire nem tetszik szép kis hazánk, akkor miért nem húzol oda, ahova tartozol. Akár mehetsz a lányaid után is, ahol tombol a liberalizmus, de a törvény is! (Anglia, Amszterdam? egyik helyen a prostitúció, másik helyen spékelve az “LSD”-vel) Nem úgy ahogyan nálunk, hogy a kisebbség ugasson fennen hangon. A többség meg tűrje? Nem muszáj itt minden áron magyarnak lenned, ne kínozd magad feleslegesen, pláne, ha a jó Isten nem is annak teremtett.

  8. vazul néni szerint:

    félig ix ihttp://www.theguardian.com/world/2015/jun/22/migrants-hungary-border-fence-wall-serbia?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=ma

  9. felix szerint:

    hajaj
    Nekem nem a fidesz a hazám te farok.
    Ezekkel a hülyeségeiddel már mint etikus leégetten magad.
    Most beáldozod ajajt is?
    Ennyire pitiáner nem lehetsz.
    Igaz nálad ez már jelenidő.

  10. hajaj szerint:

    Hűségemet a rendszerváltás óta betartom, mert akkor feltudtam mérni a perspektívát, azaz, hogy kié a jövő? Hogyan lehetséges, hogy Te az örök veszteseket vagy hivatott képviselni?
    1/2, látod ennyire futja, a demoralizált ténykedésed. Ezt tanultad köztük, tőlük, mert önállóan képtelen vagy gondolkodni, az neked nincsen. Csak az ő zenéjüket, fuvolázod.

  11. hajaj szerint:

    Neked hazád? Számkivetett.

  12. felix szerint:

    hajaj.
    Valóban kivetett a szád, amikor belecsöppent a haverod.

  13. hajaj szerint:

    Rád jellemzően, ordenáré vagy, nem bunkó, tudatlan, és hazátlan. Kártékony semmire kelő.

  14. felix szerint:

    ajaj!
    Szilárd jellemre vall a benyalni a maffiának, csak mert övék a jövő.
    Világnézet és értékrend nélkül ez megy neked,

  15. hajaj szerint:

    “nem”: véletlen elírás.

  16. felix szerint:

    Képzelem, hogy mekkorát nyalták 56 után látva, hogy kié a jövő.
    Az is lehet, hogy csak ellested a módszert.

  17. felix szerint:

    ajaj.
    Az a hazám ami neked is, csak én nem adom át a maffiának.
    Neked meg mindegy, csak közéjük tartozzál.

  18. felix szerint:

    Te is befogadott kisebbségi vagy, kár jártatni a polfikádat.

Itt lehet hozzászólni !