64 millió forintból újulhat meg a csepeli Daru-domb

Csepel.hu

darudomb

Folytatódik az előző négy évben megindult fejlesztés a Daru-dombnál. A Fővárosi Közgyűlés május 27-i döntése értelmében Csepel, a megpályázott 50 millió forintból, mintegy 34 millió támogatást nyert el a kerület életében fontos rendezvényhelyszín megújítására, ezzel a kért és megadott támogatást tekintve a legnagyobb támogatást kapta a pályázó fővárosi kerületek közül.

Az önkormányzat az elnyert összeget a Daru-domb melletti lakótelepi zöldfelület rendbetételére, és a zöldövezet jobb kihasználására kívánja fordítani.

Csepel.hu

13 hozzászólás “64 millió forintból újulhat meg a csepeli Daru-domb” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Teljesen felesleges beruházás!Mi a francot akarnak (már megint) a Daru dombon? 24 órában rendezvényeket? Nincs anyi ember, aki oda elmenne! Eltakarítani a természetese közeget, és helyére mindenféle műalkotásokat odatenni drága pénzen? Nincs más hely a kerületben , amire el lehet költeni azt a pénzt? Dehogy nincs! Nézzenek már körül!

  2. felix szerint:

    Kell a pénz.

  3. Bugi szerint:

    Nektek minden felesleges, amit nem lophattatok el.

  4. Grün Izidor szerint:

    Figyelmesebben olvassatok!
    .
    “Az önkormányzat az elnyert összeget a Daru-domb MELLETTI lakótelepi zöldfelület rendbetételére, és a zöldövezet jobb kihasználására kívánja fordítani.”
    .
    A Darudomb csak a mutyi névadója! 😛 😀

  5. VM szerint:

    A dombtól nem messze lévő söröző romjaival mikor lesznek végre hajlandók foglalkozni? Ahol nagy mellénnyel hirdetik egy táblán,hogy “2014-ben (ha jól emlékszem) itt vendégház épül”? Nem jött össze persze,mert csak a választásokig volt fontos,akkor estek neki nagy hévvel,aztán lebontották az egyik oldalát,és azóta ott díszeleg ez a romhalmaz.Persze a kutya se ment volna oda szerintem,eleve halott ötlet volt, gondolom úgyse gondolták komolyan,de legalább akkor takarítsák el az egészet a halálba,vagy kezdjenek végre valamit vele. Vagy a hülye hazug táblát lőjék ki az űrbe,mert elég ciki így…

  6. felix szerint:

    A fele pénz arra szolgál.

  7. Zolika szerint:

    Szegény VM – ha tudná mekkora marhaságot írt… Majd megtudja. 🙂

  8. VM szerint:

    Mesélj kedves,érdekelne,hogy mi alapján állítod ezt 🙂

  9. genovéva szerint:

    Jó volna, ha beleférne egy elkerített kutyafuttató – akkor az emberek is használhatnák a zöldterületet, mert így a világ legdrágább kutyavécéje.

  10. VM szerint:

    Inkább jó lenne,ha minden gazda képes lenne összeszedni a kutyasz*rt,én is járok oda néha sétáltatni,és mindig összeszedem utána,mondjuk igazán rakhatnának ki máshova is külön erre való kukát,nem csak a domb környékén. Egy kutyafuttató nem oldana meg semmit,és nem azt jelentené,hogy akkor a part többi része “kutyamentes” lenne.

  11. Tarjányi László szerint:

    Egy területet nem megújítani kell, hanem jó gazda gondosságával folyamatosan fenntartani!

  12. genovéva szerint:

    Talán azt oldaná meg a kutyafuttató, hogy a gyerekeket is nyugodtan le lehetne vinni sétálni, nem kellene félniük a szabadon rohangáló ebektől. Már amennyiben ez fontos valakinek.

  13. VM szerint:

    Mondom-nem oda vinnék az összes kutyát úgyse,max a kis lakótelepi zsebcirkálókat,én se lennék olyan hülye,hogy egy kis zsebkendőnyi területre zárjam a kutyám a többivel,akik ki tudja hogyan viselkednek más kutyákkal,mikor ott a hatalmas part.Persze ha más emberek jönnek szembe,nem engedem oda,nem hagyom,hogy elrohangáljon a rákba,ha sokan mászkálgatnak a parton,akkor inkább pórázon viszem,az már más kérdés,hogy erre sok gazda megintcsak nem képes.Simán megfér mindenki a parton,csak kicsit toleránsabbnak kell lenni a másik féllel.

Itt lehet hozzászólni !