Telefonos műsor a Csepp TV-ben

Csepel.hu, Csepel.info

Tóth Mihály, Csepel polgármestere február 25-én, szerdán, 18 óra 30 perctől élő műsorban válaszol a nézők kérdéseire a Csepp TV telefonos fórumán.

Kérdések már most is feltehetők telefonon vagy e-mailben. A kérdéseket a műsor idején is várják a Csepp TV 420-69-50-es szerkesztőségi telefonszámán, a csepptv@csepptv.hu internetes címen vagy a Polgár György politikai tanácsadó közvetítésével a polgármesternek küldött e-mailen (ha eljut addig).

18 hozzászólás “Telefonos műsor a Csepp TV-ben” bejegyzésre

  1. Lexon szerint:

    Na.
    A forrásmegjelölés alapján ezek tulajdoníthatók a két forrásnak:

    csepel.hu:
    Tóth Mihály, Csepel polgármestere február 25-én, szerdán, 18 óra 30 perctől élő műsorban válaszol a nézők kérdéseire a Csepp TV telefonos fórumán.
    Kérdések már most is feltehetők telefonon vagy e-mailben. A kérdéseket a műsor idején is várják a Csepp TV 420-69-50-es szerkesztőségi telefonszámán, a csepptv@csepptv.hu internetes címen vagy e-mailen.

    csepel.info:
    a Polgár György politikai tanácsadó közvetítésével a polgármesternek küldött e-mailen (ha eljut addig).

    Valamiért a kuruc.info jut eszembe… miért is?

  2. kispajtás szerint:

    Nekem meg a Gyurcsok távgyógyító – majd erősen koncentrálok, hátha érzek valamit

  3. Öreg halász szerint:

    Lexon, én értettem a nem gyenge utalást 😉

    Legalább feldobták egy kicsit a hírt. Nekem vicces volt, az állítólagos főcenzor meg biztos mérges lesz érte. Érzelmek és emberek…

  4. Lexon szerint:

    A fôcenzor csepel.infot olvas?
    Meglepne.

  5. loastman szerint:

    Tud egyáltalán olvasni? Nem lehet, hogy a “Fidesz” szót felismeri képről, és azonnal töröl….

  6. Öreg halász szerint:

    Lexon, szerintem minden nap többször is.

  7. büki szerint:

    Egy időben rendszeresen levelező társunk is volt.

  8. Gordon szerint:

    Biztos olvassa az csepel.infot, naná hogy olvassa! Egyébként innen szerzi be értelmes szellemi táplálékának a túlnyomó többségét.

  9. Mózsi szerint:

    Egy időben???? Szerintem még most is irogat. Olyan, mint a tavaszi akác!?

  10. obama szerint:

    nem minden hívást adnak be adásba, leválogatják. A kellemetlen kérdést feltevő nem kap lehetőséget, így lehet manipulálni az adást, lehet olyan érzetet kelteni a nézőkben, hogy Csepelen minden rendben van. A közmeghallgatáson is a kellemetlen kérdés feltevőjének azt a választ adják, hogy majd azt írásban kapja kézhez. Így a “pórnép” soha nem kap hiteles képet a kerületben uralkodó állapotokról.

  11. Tamási Juli szerint:

    De ez nem valami választási fogás (volt)? Mert akkor igen aránytalan elõnyhöz juttatja(ta) a szoci jelöltet ám!

  12. Vida István szerint:

    Tisztelt ” obama ” !

    Még soha nem fogalmaztam meg véleményemet ezen az oldalon . Most is csak az Ön sarkos megfogalmazásai kapcsán jegyzem e sorokat.
    Mindenféle ellenvéleményem helyett tisztelettel
    meghívom , jöjjön el a következő , élő adásban közvetített
    Telefonos Fórumra ! Remélem elfogadja invitálásomat , és
    saját szemével , saját fülével győzödhet meg az Ön által leírtak
    valóságtartalmáról ! Teszem ezt elsősorban a kollégáim érdekében… A CSEPP TV telefonszáma közismert , az e-mail címem is könnyen elérhető …. Remélem elfogadja szíves meghívásomat ! Tisztelettel üdvözli : Vida István

  13. miska72 szerint:

    Ment a parasztvakítás? 🙂

  14. kispajtás szerint:

    Tisztelt Vida István Úr!

    Megértem “obama” kivételezett helyzetét és azt is, hogy nem fogadhat a Csepp TV egy egész hadsereget. De ha vevő az ötletre és obama él az invitálással, szívesen látnám mindezt egy riport formájában. A nézőt mindig érdekli, hogy mi zajlik a színfalak mögött, hogyan készül egy műsor. De pláne az, hogy mennyire objektív és manipulációktól mentes.
    A hitelességét nyilvánvalóan egy “kétkedő” meghívott igazolná vagy cáfolná. Megvallom, nálam sem az objektivitásról és a pártfüggetlen műsorkészítésről szól az Ön által vezetett csepeli közéleti televízió ténykedése.

    Üdvözlöm tisztelettel:
    kispajtás

  15. obama szerint:

    Tisztelt Vida úr!
    Köszönöm az invitálását, lehet, hogy élni is fogok vele, időben jelzem majd. A véleményemnek igen is van alapja, ott voltam több közmeghallgatáson, amit Önök közvetítettek egyenesben. Láttam, hallottam, tapasztaltam, hogy miként szelektálták, válogatták le a kérdéseket a kerület kompetens vezetői, élen Tóth Mihállyal. Magam is tettem fel kérdést, igaz nem kellemeset, de a mai napig nem kaptam rá választ, pedig minden elérhetőségem megjelőltem az írásban benyújtott lapon. Láttam telefonos fórumot (érdekel kerületünk sorsa), hasonlót tapasztaltam. (nincs idő a megválaszolásra, írásban válaszolok stb.)

  16. tóth mária szerint:

    kaki az egész csepel tv!

  17. miska72 szerint:

    Ez így igaz.

Itt lehet hozzászólni !