Konyha ördöge a csepeli Bogrács vendéglőben – teljes adás!

TV2

Konyhaordogeteljes

A Gordon Ramsay nevével fémjelzett nemzetközi formátum, a Kitchen Nightmares magyar adaptációja, A konyha ördöge hétről-hétre mutatja be, négy nap alatt miként lehet megváltoztatni egy étterem és a benne dolgozók jövőjét. Bereznay Tamás és csapata mindössze négy nap alatt tesz rendet, változik az étlap, maga az étterem berendezése és persze a dolgozók szemléletén, munkamódszerein is van csiszolnivaló, ami nem kevés konfliktust eredményez.

Drámai pillanatokban nincs hiány, az őszinteség, a problémákkal való szembesítés nehéz pillanatokat okoz. A megújulás gyakran könnyekkel és végletekig járó vitákkal jár, azonban Bereznay Tamásnak egy célja van: akár több tíz éves berögződéseken változtatva segítsen az adott héten bemutatott étteremnek.

Forrás: TV2

5 hozzászólás “Konyha ördöge a csepeli Bogrács vendéglőben – teljes adás!” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    A seregben mondta egy katonám mikor megdicsértem a folyosómosását :
    Látja, milyen jó, majd édesanyja helyet is felmossa a konyhát!
    Tizedes elvtárs, mi a konyhában gereblyézni szoktunk!
    .
    Aki szereti a vendéglői kosztot ne nézze meg hogyan és hol készül! 😀 😛

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez a hely még működik?

  3. Tibor szerint:

    Rendszeresen jártunk a műsor előtt is a Bogràcsba. Mindenkinek,csak javasolni tudom. Ha ellàtogat, a fokhagymalevest ne hagyja ki! 🙂

  4. Csaba szerint:

    Háát ma a bableves felejtős volt.
    A műsorban tett intézkedésekből ma már semmi sem volt érzékelhető. Igaz a második fini volt, hentes tokány.

  5. LARSEN-NIELSEN szerint:

    Régebben klassz volt a Bogrács: normális árfekvés, bőséges választék, finom ízek. Tényleg rendben volt. Aztán évekkel ezelőtt teljen leszerepelt hely, amikor egy vállalhatatlan küllemű és szagú rántott borjúlábat szolgáltak fel.
    Soha többé nem megyek oda enni. Kár érte…

    Azért is nagy kár, hogy az egyetlen normális csepeli vendéglőbe (direkt nem írom le a nevét) hetekkel ezelőtt be kell jelentkezni, mintha valami vizsgálatra mennék. Ad hoc jelleggel nem tudok beülni megebédelni, mert nincs asztal. Ez egyfelől jó (nekik), mert telt ház van mindig, másfelől meg bosszantó (nekem), mert ha kedvem támadna, nem tudok egy jót enni. Arról nem is beszélve, hogy 2017-ben kártyával sem tudok fizetni egy csapágyasra járatott vendéglátó helyen… Van még hova fejlődni…

Itt lehet hozzászólni !