Lövöldözés volt Soroksáron az éjszaka, többen megsérültek

Magyar Hírlap

Lövöldözés volt Soroksáron az éjszaka

Gumilövedékes fegyverből leadott lövésektől egy férfi életveszélyes, egy másik férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a sebesülteket a mentők kórházba szállították – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján. A rendőrök két férfit és két nőt állítottak elő.

A rendőrség közölte, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szerdán este Budapesten, a XXIII kerületi Majori úton egy buszmegállóban – korábbi haragos viszony miatt – két, több fős társaság között szóváltás, majd dulakodás alakult ki. 

A vita tettlegességig fajult, és egy gumilövedékes fegyverből több lövést adtak le, két férfi megsérült, egyikük sebe súlyos, a másiké életveszélyes, őket a mentők kórházba vitték – tájékoztatott a rendőrség.

A rendőrök elfogtak és a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak négy személyt, két nőt és két férfit. R. Tünde 35 éves és egy 17 éves budapesti lányt gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették. A nyomozók megkezdték az 53 éves R. László budapesti és a 19 éves R. V. gyáli lakos gyanúsítotti kihallgatását.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – közölte a rendőrség honlapja.

Forrás: Magyar Hírlap

3 hozzászólás “Lövöldözés volt Soroksáron az éjszaka, többen megsérültek” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Az elkövetés módja (gumilövedék) egyetlen emberre enged következtetni!

    Várom a további gyanúsításokat!
    Bugi!
    Te következel! 😛 😀

  2. krapulax szerint:

    stricik és kurvák…

  3. krapulax szerint:

    délután már láttam arra a cigánybandát óbégatni egy szintén cigány “hölgy” körül.

Itt lehet hozzászólni !