Kövér László Csepelen

Fidesz-KDNP frakció

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Kedves Barátom!

Ezúton tisztelettel meghívom Önt, családját és barátait Kövér László a Fidesz választmányi elnöke csepeli fórumára

Helyszín:
Csepeli Munkásotthon
(Bp., XXI. ker. Árpád utca 1.)

Időpont:
2009. február 23. (hétfő) 19 óra

Mindenkit szeretettel várunk!

Németh Szilárd
frakcióvezető

csepel.fidesz.hu

19 hozzászólás “Kövér László Csepelen” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Megyek, megyünk!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  2. zöldfa szerint:

    Igyátok szavait!!! Kár, hogy az ajánlgatott kötélre még nem akasztotta fel magát. Nagyapó Kövér is jó kis komcsi volt, Ő kivétel nálad???????

  3. asdf szerint:

    zöldfa: te miért nem Feri szavait ízlelgeted ennyire, és húzol el az országból? (Vagy jó messziről van ekkora arcod?)

  4. Papi szerint:

    zöldfa!
    Elöbb válaszolj a neked feltett kérdésre és csak aztán dumálj!

  5. Cápa szerint:

    Zölfának:

    “Mi csináltuk meg a “köteles akciót is”. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az – egy kis rossz szándékkal – ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (…) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés” – vall a kötetben Magyarország első embere.

  6. Gordon szerint:

    Zöldfa nem azért jár fel ide, hogy kérdésekre válaszoljon. Nem úgy mint Red Bull…

  7. atlétaa szerint:

    Bizonyára nem nézett körü a saját háza táján a Fidesz.Potya Audiva jár Szijjártó.Kövér-Orbán-Szijjártó is sokszor búcsút mondhatott már a saját hitelességének.

  8. atlétaa szerint:

    Kövér lászló aranyköpése:2002-es választások után. Az MSZP a gyözelmét a panelproliknak köszönheti,és Csepelre jön hülyiteni.

  9. sasmadár szerint:

    atlétaa

    Ne hazudj, mert előbb utól érnek, mint a Tóth Misit.

    Kövér László soha nem mondott ilyet. Ő Csepelen is lakott az Árpád utcai laótelepen, ma meg Szigetszentmiklóson (Csepel-sziget) él családjával együtt. Egyik sem Rózsadomb!

    Szerintem érdemes őt meghallgatni, hátha nem ő az, aki hülyíti a csepelieket. Én, ha el tudnék menni a lakossági fórumra, de nem tudok, mert melóznom kell, megkérdezném tőle, hogy támogatja-e a helyi népszavazást. Az erre adott válasza nekem mindent elárulna.

  10. Laja szerint:

    atlétaa!

    Légyszíves pontosan jelöld meg a forrást, ami hiteles ebben a kérdésben. Tehát hogy hol mondta, arról mi a bizonyíték, hol jelent meg, hol a felévtel? Ha ezt nem tudod megtenni, akkor ez is csak egy újabb hazugság az elmúlt 1,5 – 2 évből. Illetve többől jelen esetben.

    Szóval ha igazat mondasz, támaszd alá. Ha nem tudod, hazudsz. Ennyit tudtok.

  11. Mózsi szerint:

    Atlétaa szerencsés ember, mert őt már nem kell!

  12. Papi szerint:

    Tudod atlétaa!
    Ez a szélhámos APEH nagyon Fideszpárti lehet mert az általad felsorolt úriembereknél is végeztek vagyonosodási vizsgálatott és nem találtak semmi olyan dolgot amit te elhazudoztál. Remek tanítványa vagy Szilveszternek pont annyi eszed van mint neki. Belőled is ugyanúgy fröcsög a primitív gyűlölet. Csak ennyi tellik tőled is mocskolódni azt hiszed azért mert ti korrupt csalló tolvaj söpredék vagytok akkor már más is az. De nem baj előbb utóbb ti is eltüntök és egy meg újult becsületes emberekből álló MSzP fog létre jönni de abban nektek nem lessz hely. Legalábbis nagyon bízom benne
    Laja!
    Ez a fickó ugyanúgy nem tud hiteles forrásokat megjelőlni mint Szilveszter. Ezek egy szinten vannak ami meglehetősen alacsony szint.

  13. panelproli szerint:

    Itt olvashatóak Kövér aranyköpései egybegyűjtve:

    http://www.blikk.hu/aktualis/kover-megint-elszolta-magat-136444.html

    Egyébként javaslom a keresők használatát, számtalan találatot ad fel, bizony-bizony Kövér volt, aki panelprolizott, mi panelprolik pedig nem is felejtettük el neki… 🙂

  14. Szilveszter szerint:

    Ejj ejj ez a Kövér!
    Mond ő mindent! Ilyet is:
    “A polgároknak nem a mindenkori hatalomtól kell várni a problémáik megoldását, hanem helyben is tenni kell – utalt az egyének, kis közösségek felelősségére a választmányi elnök.” (fidesz.hu)

    De ami mostanság nálam a favorit:
    http://kuruc.info/r/26/33506/

  15. Gordon szerint:

    Egyetértek Kövérrel abban, hogy helyben is sokmindenért tenni kell. Elszomorít, hogy a csepeli mszp egyik helyi potentátja pont ezt a kijelentést nem érti. Ezzel megkérdőjelezi az alkalmasságát a helyi közéletben való részvételre. Szilveszter, sajnálom hogy te úgy gondolod, hogy helyben (mondjuk itt Csepelen) nincs semmi tennivaló. Persze aki a kuruc.inforól tájékozódik, az nem biztos, hogy megfelelően fel van vértezve a politikai viták lefolytatásához. Szoktál egyébként mást is olvasni, vagy a favoritod a kizárólagos kedvenc?

  16. zöldfa szerint:

    A politikus aranyköpései

    2002. március, Békéscsaba: „Fogadjuk el azt, hogy csak enynyire vagyunk képesek. (…) ha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat.” 2002. július, bálványosi szabadegyetem: „A Fidesz választási vereségének egyik fő oka az volt, hogy … a szocialisták sikerrel építettek a proli irigység és a nacionalista düh ötvözésével a prehumán ösztönökre.” 2002-es választások után: „Az MSZP a győzelmét a panelproliknak köszönheti.” 2009, Makó, lakossági fórum: „Dominique Strauss-Kahn (IMF-vezér – a szerk.) ugyanabból a bandából való, mint Gyurcsány Ferenc, nyugodtan szólíthatnák egymást elvtársnak.”

  17. Bubus szerint:

    Zöldfa, nem olvastad hazug csaló miniszterelnököd hencegését, hogy ebből hogyan csináltak “ügyet”?

    Mellesleg ti most is így politizáltok, nézd meg a Tóthot, aki kegyeletsértéssel kampányol, meg a többieket, akik le akarták köpni az ellenzéket vagy gyújtogatással vádolták őket vagy lenácizták őket.

  18. atlétaa szerint:

    Olvasni tudtok?

  19. kispajtás szerint:

    atlétaa fussál már egy kört a Szaharában a Déli-sark érintésével, aztán meséld el, hogy a Föld gömbölyű

Itt lehet hozzászólni !