Szabó véletlenül beköpte Hudákot

Csepel.info

Szszcenzurahj

Szabó Szabolcs Facebook-oldalán gratulált Hudák Jánosnak, a PM politikusának a Zöld Forgatag címmel szervezett civil rendezvényéhez. Noha a balliberális pártok olyan “civil” háttérbázist építenek ki a következő választásokra, ami a megfelelő pillanatban majd őket találja a legméltóbb “civil” jelöltnek, természetesen ezt nem nyilvánosan teszik. Ha ugyanis kiderül, hogy az egész egy hazug színjáték, oda a “civilségük”. Így aztán véletlenül mondott igazat az Együtt politikusa. 

Szabó ezért gyorsan cenzúrázta Facebook-oldalát, és eltüntette a nyomát annak, hogy Hudák János politikustársának gratulált. A balliberális politikus, aki rendszeresen vádolja a médiát cenzúrával, nem egyszer bukott le öncenzúrával. Így történt ez most is: hiába írta át a gratulációt, az eredeti bejegyzést így is lementette valaki. Aki aztán elküldte nekünk. Köszönjük.

Az MSZP és az SZDSZ nagyban játszott “civilesdit” az elmúlt 25 év során. Volt olyan MSZP-s politikus, aki azzal büszkélkedett csepeli turnéján, hogy egymaga ötven “civil” szervezetet irányít, uszít olyanokra, akiknek ártani kíván. Nagy múltja van a kaméleonpolitikának Csepelen is. Információink szerint a balliberális pártok 2019-ben civil szervezetként vagy civil támogatás látszatával próbálják majd a csepeli polgárok szavazatait kicsalni.

Csepel.info

10 hozzászólás “Szabó véletlenül beköpte Hudákot” bejegyzésre

  1. Lovas szerint:

    Legyek Ura.

  2. Orsós Rodrígó szerint:

    Hova lehet még innen sűlyedni csepelinfo?

  3. Bugi szerint:

    Ezek még lebukni se tudnak tisztességesen.

  4. Grün Izidor szerint:

    “Szabó ezért gyorsan cenzúrázta Facebook-oldalát, és eltüntette a nyomát annak, hogy Hudák János politikustársának gratulált
    .
    Nem tüntette el!
    A bejegyzés alatt a “szerkesztve” gombra kattintva most is látható a változtatás!
    Csókoltatom aki azt állítja, hogy lementette! 😛 😀

  5. Orsós Rodrígó szerint:

    Bárki megnézheti, kár a hatásvadászatos okoskodás. Inkább Gyurcsány után koslassatok, hátha megint betér szigetünkre és elpöccint egy csikket amit majd jól bezacskóztok és felteszitek ide, hogy pfújj milyen aljas, utolsó briganti ember…

  6. felix szerint:

    Az látszik, hogy olvassátok Szabót.
    Bölcs dolog, akár napjában többször is.

  7. H.János szerint:

    Civil álruhában akarnak érvényesülni a retkes komcsik!

  8. nagyapó szerint:

    Most a mikropárt civil, vagy amatőr? Mindkettőnek gyenge. Viszont “méltó módon emlékeztek meg a Föld Napjáról” ! Szegény elhunyt megérdemelte.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  9. proli szerint:

    Szabó Szabolcs a civil! Ha,ha, ha! Egy egész kerületet vettek Palira áprilisban. Telekürtölték Csepelt a jól megtervezett hazugságaikkal: lódítottak az ellenfélről, lódítottak a az általuk elképzelt jövőről. Ők a hazugságban és a cinizmusban hisznek. Az irigységre, a butaságra és az agresszív hőbörgésre alapoztak. A csepeliek meg bekapták a horgot.

    Kedves választók! Mit tett ez az ember eddig Csepelért? Tudja-e valaki a választ? Azt viszont észrevehették, hogy nagyon megváltozott: nagyképű, nagyhangú, ellentmondást nem tűrő politikussá érett, aki a Lánchídon nőket tol maga elé, ő meg a háttérben sunnyog. A sumákságon kívül csak a hazugság maradt a régi.

  10. Orsós Rodrígó szerint:

    Proli utolsó mondatával jellemzi is saját maga mondandóját: “A sumákságon kívül csak a hazugság maradt a régi.”

Itt lehet hozzászólni !