Megjelent a Csepeli Hírmondó áprilisi első száma

Csepel.hu

Csepeli-Hírmondó-20139

A tartalomból:

– A képviselő-testület március végi ülésén elfogadta azt az előterjesztést, amely lehetővé teszi, hogy a csepeli önkormányzat tulajdonában lévő szociális bérlakásokat könnyített feltételekkel lehessen megvásárolni. A részleteket cikkünkből megtudhatja.

– A rezsiadósság-kezelő programmal Csepelen eddig negyvennyolc háztartás tudta rendezni elmaradt közműdíj-tartozását. A képviselő-testület július végéig meghosszabbította a programot, így többen tudják igénybe venni a támogatást.

– Megnyílt a szatmári és beregi gazdák különleges értékekkel bíró termékeit árusító mintaboltja a Csepeli Piacon. Mit vásárolhatunk az új üzletben?

– Magyarországon a statisztikák szerint a rák a második legtöbb áldozatot követelő halálos kór a szív- és érrendszeri betegségek után. A gyógyítás esélyeit a korai stádiumban történő diagnózis is nagyban segíti: ehhez viszont részt kell vennünk a szűréseken. Hamarosan mammográfiás szűrőbusz érkezik a Görgey térre, a meghívókat postán kapja meg az érintett korosztály.

– Sakkversenyt rendeztek a Csepeli Nyugdíjas Klubban. Részletek, fotók a lapban.

Civil élet, aktuális információk, kerületi programok, sport, keresztrejtvény. Keresse lapunkat kéthetente a postaládájában.

3 hozzászólás “Megjelent a Csepeli Hírmondó áprilisi első száma” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Megjelent, de minek!?

  2. Zolika szerint:

    Jó újság, érdemes elolvasni.

  3. ebihal szerint:

    Legyen benne örömöd!

Itt lehet hozzászólni !