Egy óriás szunyókál a Holnemvolt Parkban

Nullahategy

Egy óriás szunyókál a Holnemvolt Parkban

A hétvégén újra birtokba veheti a nagyközönség a Holnemvolt Parkban a műemléki oltalom alatt álló felújított hullámvasutat, a körhintát, a céllövöldét vagy a mesecsónakot a hozzátartozó újraalkotott szunyókáló óriással, amelynek elődje eredetileg 1960-as években készült, másfél évtizeddel ezelőtt. Azonban egy kemény tél során az óriás szétfagyott, a Vidámpark pedig akkor nem állította helyre.

Az Állatkert a mesecsónak új gazdájaként azonban gondoskodott a sokaknak kedves gyermekkori emléket jelentő óriás „feltámasztásáról”, amit Wichmann Tamás kenu világ- és Európa bajnok adott át, az esemény tiszteletére a szunyókáló óriás a Tamás nevet kapta.

A Holnemvolt Parkot idén is a tavalyi árak mellett élvezhetjük, és természetesen az állatkerti belépővel is át tudunk nézni egy kis körhintázásra vagy csónakázásra. (Ötszáz forintért csak a felújított parkba is lehet belépőt váltani.)

a szezonban délelőtt 10-től délután fél 5-ig minden egész és fél órában izgalmas események sokasága várja az érdeklődőket az elefántiskolától az oroszlánfókák tréningjén, a koala mérlegelésen és a rájaetetésen át, egészen az Állatok akcióban című állatbemutatóig.

Fotó: vs.hu

Forrás: Nullahategy

Itt lehet hozzászólni !