Csaknem tragédia történt a Burattino diákjaival?

Csepel.info

Liberális háttér és pokol Csepelen

Csónakos túrára vitték a csepeli Burattino Általános és Szakképző Iskola, Gyermekotthon tanulóit, de a kirándulásból csaknem tragédia lett – állítja a Csepel.info egyik olvasója. Olvasónk szerint egy csónak beborult a jéghideg vízbe, így több diákot ki kellett menteni a Dunából. Bár olvasónk szerint az eset biztosan megtörtént, az alapítványi iskola honlapján nincs erről semmilyen információ.

A csepeli Burattino Általános és Szakképző Iskola rászoruló gyermekekkel foglalkozik, akik az intézmény honlapja szerint “családias hangulatban, kis létszámú osztályokban, biztonságban élhetik mindennapjaikat”. A közelmúltban azonban a családias hangulatból és biztonságból rémálom lett, miután az iskola egyik tanáráról kiderült, hogy szexuálisan zaklatta a diákjait. A testnevelő tanárként dolgozó férfi ráadásul nem is rendelkezett a munka betöltéséhez szükséges végzettséggel.

A mostani baleset a forrásunk szerint a nagy Duna ágban történt. A Duna hőmérséklete azonban rendkívül alacsony, Budapestnél még a napos idő ellenére is mindössze 7 Celsius fok körüli. Amennyiben a baleset valóban megtörtént, az újabb botrány biztosan nem tesz jót az alapítványi iskola iránt egyébként is megrendült bizalomnak. Aki többet tud a történtekről, kérjük írja meg a fórumban!

Csepel.info

3 hozzászólás “Csaknem tragédia történt a Burattino diákjaival?” bejegyzésre

  1. Nagy Ferenc szerint:

    Ha valaki elmegy biciklizni es elesik akkor az tragedia?? Most komolyan? Ez hir? Es pont volt egy csepeli a Duna parton aki latta es segitseg helyett tortenetet irt? En nem ketlem hogy megtortent de balesetek vannak. Ha ez egy masik iskolaban tortenik a kimenekitok eletmento dijat kapnak, itt meg az egesz dologbol egy folytsuk a gyerekeket a vizbe szoryt kerekitenek. Azert a raszallasnak is vannak hatarai szerintem.

  2. ebihal szerint:

    “Amennyiben a baleset valóban megtörtént”
    Mi van? Bemondásra írtok? Annyi tisztesség kéne, hogy legalább utánajártok!

  3. felix szerint:

    Ha megtörtént ha nem, ez a hír nem hír.

Itt lehet hozzászólni !