Őrizetben Erzsébetváros MSZP-s polgármestere

Mno.hu

Hunvald György (portréoldala az MSZP honlapján itt olvasható – amíg nem törlik)

Őrizetbe vette hétfőn Hunvald Györgyöt, Erzsébetváros MSZP-s polgármesterét a Központi Nyomozó Főügyészség – értesült az MNO.

Keresztes Imre főügyész az Mno-nak elmondta: a bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó bűncselekmények – többek között csalás, csalás kísérlete, hivatalos személy általi vesztegetés, illetve magánokirat-hamisítás – gyanújával, bűnsegédlettel gyanúsított polgármesternek ezekben az órákban is tart a kihallgatása.

Ismert: korábban már előzetes letartóztatásba került Gál György, a kerület SZDSZ-es frakcióvezetője és a szintén szabad demokrata helyi képviselő, Kardos Péter. (Mno.hu)

37 hozzászólás “Őrizetben Erzsébetváros MSZP-s polgármestere” bejegyzésre

  1. Hehehehehe, lassan már a fél párt börtönbe lesz!

  2. Gordon szerint:

    Mindjárt megérkezik Szilveszter, és elmagyarázza nekünk, hogy csak “elszigetelt” esetről van szó.
    Tényleg nehéz lehet mostanában MSZP pártfunkcinak lenni – már ha szorult valami tisztesség is az emberbe.

  3. hugi szerint:

    – Hol tartja az MSZP a tavaszi kongresszusát?
    – Tökölön.

  4. csepeliiszap szerint:

    … és mi van a demével meg a kun t.-val? És mi van a szerverrel?
    Rohadt nagy kuss van az ügy körül, folyik a sikálás ezerrel???

  5. totó szerint:

    Szilvesztertől azt tudom elképzelni:

    Az ártatlanság vélelme (bűnösség vélelmének tilalma) alapján senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg!

    Igaz?!

  6. totó szerint:

    de mivel egy polgármesterről van szó, azért ez feledtébb aggályos, és egy normális demokráciában (közhely, de igaz), ennek a 100 részénél lemond valaki.

    Miért kell megvárni, hogy valaki, vagy egy pár nullává degradálódjon a választók szemében?

  7. LB szerint:

    ZUSCHLAG KIPAKOL ?
    Zuschlag János megtörheti a csendet és feletteseire vallhat a holnapi tárgyaláson.

    “Fordulat állhat be több mint másfél éve húzódó Zuschlag-ügyben. A Fiatal Baloldal volt elnöke az enyhébb büntetés reményében megtörheti a csendet és feletteseire vallhat a szerdai tárgyaláson, erősítették meg a szocialista politikus védői.”

    http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=159868

    Ez vajon igaz?!

  8. totó szerint:

    Hulljon a férgese!!!

  9. én szerint:

    Van még szabadlábon SZDSZ-es, MSZP-s polgármester?

  10. Lexon szerint:

    én: sajnos igen. Pl. Demszky…

  11. LB szerint:

    Csepel a vörös polip szorításában

    http://www.mno.hu/portal/612432?searchtext=vörös%20polip

    Szocialista érdekszövetség hálózza be Csepelt

    http://www.mno.hu/portal/612548?searchtext=érdekszövetség

  12. én szerint:

    Óh! Tényleg őt elfelejtettem, pedig sokat emlegetem és nem szép szavakkal.

  13. Csaba szerint:

    Hahó, Szilveszter… Gyere szépen és védd meg a haverjaidat. Megint bánták az egyiket.

    Hugi, a vicced nagyon tetszett. Vagy ez nem vicc volt? Most mit higyjek, nem is tudom.

  14. Papi szerint:

    Nincs ebben semmi meglepő! Amilyen a kormány olyan a bandája.
    Egyáltalán a mai maszopban van tisztességes gerinces ember vagy mind ilyen gazember? Nem tudom elhinni, hogy ilyen mélyre sülyedtek.

  15. miska72 szerint:

    Erre mondják azt, hogy egy bolond százat csinál. 🙂
    Gazemberek vezetik a kerületet!
    Gazemberek vezetik az országot!

  16. Szilveszter szerint:

    És amikor mondom, hogy fogalommá váltam itt az infón, akkor meg jajongtok, hogy nagy az arcom. Az sem tűnik fel Nektek, hogy amikor igaz beszédet akartok, mindjárt engem hívtok. Én ezt egy cseppet sem bánom. A nagy okos süketelésetek közepette nem figyeltetek rám korábban. Több bejegyzésemben is elmondtam, hogy nem érint a törvényszegés, és nem is érdekel. Ugyanis – ezt is elmondtam korábban-, hogy bűnt elkövetni nem kötelező, aki elesik, annak lelke rajta. Abban azonban igazatok van, hogy az bűnös, akit a bíróság jogerősen elítél, addig viszont megilleti az ártatlanság véleleme. Ezt viszont nem én találtam ki. Nem az a bűnös tehát, aki felett Ti pálcát törtök (szerencsére)

  17. Papi szerint:

    Szilveszter!
    Téged nem azért emlegetünk mert igazat írsz hanem azért, hogy jót nevessünk a primitiv butaságodon! De már nem tart sokáig te is a maszopos tolvaj polgármester mellé kerülsz, hogy nekeljen oda sz..nod ahol eszel. Emlékszel? ezt te mondtad.
    Téged még az sem zavar, hogy mi csak azok fölött “törtünk pálcát” akiről bebízonyosodott, hogy bűnős.
    Lásd a kormányt és a maszopot meg a khk (szadesz) bandát.

  18. csepeliiszap szerint:

    Igaza van Szilveszternek, itt az infón Ő a Messiás, akinek a szentencáit alig várjátok esténként a monitorotokra, aki provokál és Ti hagyjátok, hogy tegye. Ezek után joggal nagy az arca, de vajon miért nem érdekli a törvényszegés? Azért még tisztelném is, hogy nem érinti meg, de hogy strucc módjára homokba dugja a fejét és szemet huny az Ő oldalán állók bűnei felett – bocs Szilveszter, de ettől sajnos hiteltelenné váltál. Gyanítom, hogy az elkövetkezendő száz év sem lesz elég a baloldalnak, hogy a hitelességüket valahogy visszaszerezzék. Végezetül közlöm veled, hogy sem pártnak, sem felekezetnek nem vagyok híve – a tisztességnek viszont igen, ez tesz elkötelezetté, hogy küzdjek érte védőháló nélkül is.

  19. hollósi szerint:

    Ne bántsátok! Amikor nem írja humoreszkjeit, szürke a fórum. Kinek mondogatnátok oda (fáradt gőz), ha nem jelentkezne? Bátorságát értékeljétek:igazi csepeli Don Quijote. Nem könnyű neki.Harcát lassan egyedül vívja.

  20. Papi szerint:

    Tudod hollósi!
    Szeríntem Don Quijote még az elméleti sírjában is forog egy ilyen halhatatlan magános hőst így ledegradálni……….. Hát ez nagyon durva volt! Szervantes forog a sírjában, és Szilveszternek még nagyobb lesz a gőgje. Ezért kár volt.
    A humoreszkjeit inkább a Hócipő nevű szennylapba írja ha szabad kérnem!

  21. Prendick szerint:

    Fogynak, fogyogatnak… 🙂

  22. Szilveszter szerint:

    Kedves Csepeliiszap!

    Ezt rtam: “A nagy okos süketelésetek közepette nem figyeltetek rám korábban. Több bejegyzésemben is elmondtam, hogy nem érint a törvényszegés, és nem is érdekel. Ugyanis – ezt is elmondtam korábban-, hogy bűnt elkövetni nem kötelező, aki elesik, annak lelke rajta.”

    Ebből Neked ez jött le:

    “vajon miért nem érdekli a törvényszegés? Azért még tisztelném is, hogy nem érinti meg, de hogy strucc módjára homokba dugja a fejét és szemet huny az Ő oldalán állók bűnei felett – bocs Szilveszter, de ettől sajnos hiteltelenné váltál. ”

    Nos más emberek törvényszegése nem érdekel, mert nem azt az utat járom. Megállapodtunk itt már, hogy nincs kollektív felelősség. Te sem vállsz felelősséget a debreceni reptér elsíbolt milliói után ugye? Nem mi vagyunk felelősek, Ti sem, én sem. Aki bűnt követett el, az bűnhődjön meg! Súlyosbító körülmény, ha a köz vagyonával élt vissza. De nem kell félned, mert Téged sem ültetnek majd Kósa mellé, engem sem ültetnek majd Hunvald mellé. Jó így?
    Nem tudom, hogy hol olvastál fej homokba dugásról, és szem hunyásról az én oldalamon állók bűnei felett? 😀

  23. Wass Albert barátja szerint:

    Kedves Szilveszter!
    Már másodszor hivatkozol a debreceni reptér “elsíbolt milliói”-ra. Megtisztelnél, hogyha elmesélnéd, mi történt, mert nem emlékszem ,hogy mi és egyáltalán hogy volt?

  24. Csaba szerint:

    Szilveszter, engedd meg, kicsit megvédelek. Te csak a jó öreg kommunista módszert alkalmazod. Hiszen így szocializálódtál. Ez van.

    Amint lehull a lepel a pártod képviselőiről (mostmár mondhatjuk, hogy szépen sorban???), te egyből tükröt állítasz, és fideszezel, hogy ugyan olyanok.

    Na most beszélsz itt az ártatlanság vélelméről, de úgy látszik, hogy te sem veszed komolyan. Pl. a debreceni polgármestert egyből egy szintre emeled azokhoz, akiket elvitt a police. Nyoma sincsa annak, hogy ártatlannak gondolnád.

    Azért akkor, amikor egy bevitt szocialista politikus mellé Kósát felemlíted, egyet nem árt, ha nem felejtesz el: Kósát nem vitte el a rendőrség bűncselekmény vádjával, vagy bűnsegédlet vádjával.

    Persze akár jól is hangozhat, hogy ezt nyomod folyamatosan, hogy a másik oldalról is ugyan ilyenek, de a tények mint tudjuk, makacs dolgok.

    Ezt pont olyan szánalmas, mint amikor kiszivárgott(szivárogtatták?) az öszödi beszédet, aztán elkezdtétek abba az irányba csavarni a dolgokat, hogy ilyen becsületes és őszinte ember, mint a gyurcsány nincs is az egész világon. Bezzeg az Orbán!

    Szilveszter, te ezekkel a politikusokkal vállalsz közösséget ergo elég mély erkölcsi szinten vagy.

  25. én szerint:

    Drága Szilveszterem!

    Még mindig bízol bennük? Vedd hozzá még azokat, akik nem buktak még le.

  26. miska72 szerint:

    A képen a MAFFIA főnök.

  27. infósferi szerint:

    Nem tudom, hogy mi történt a debreceni reptéren, de ha pénzeket síboltak el, jó lenne tudni, miért nincs az ügy az igazságszolgáltatás előtt?

    Ad 1. Alkut kötöttek talán valakik, egymással?
    Ad 2. A vizsgáló hatóságok nem álltak hivatásuk csúcsán? /annyit értettek hozzá, mint a gazdaság jelesei a sajátjukhoz/.
    Ad 3. Nincs is ügy?

  28. Szilveszter szerint:

    Ami késik Infós, ugye az nem jön időben? 😀
    Hunvaldot sem a megkötött üzlet utáni kézfogást követően vették őrizetbe. Sajna az igazságszolgáltatás még nem ilyen gyors. Szépen lassan megbukik a Fidesz oldalán is minden simli.
    Tévedésben vagytok ám abban, hogy én ezzel akarom magyarázni, vagy igazolni az ezen az oldalon történő törvényszegéseket. Egy frászt! Egyszerűen azt szeretném, ha azt látnátok végre,hogy ha egy ember hajlamos az eltévedésre, akkor az mindegy, hogy melyik politikaiszervezetben ül.
    Ennyi.

  29. Papi szerint:

    Wass Albert barátja!
    Ez a debreceni reptér dolog megint egy olyan duma mint a grippenek voltak. Ott is kiderült, hogy nem a polgári kormány volt a húnyó rögtön elhallgattak róla. Ez is egy ilyen buli lehet vagy csak ennek az eszementnek a bomlott agyában született. Mert ha igaz lenne akkor már rég telikürtőlték volna a világot vele. Úgy, hogy ne dőljbe ennek a dumának.
    Szebb jövöt!

  30. Szilveszter szerint:

    Annyi csak,hogy a baloldali média nem él szemét eszközökkel, a jobboldali média meg agyonhallgatja azokat az ügyeket, amik jobboldali politikusok erkölcstelenségét, törvényszegését árulná el.
    Ez okozza a társadalom dezinformáltságát. A baloldali utánnanéz annak, ami érdekli, a jobboldali meg készen kapja a gondolnivalót, és a mondanivalót.

  31. infósferi szerint:

    Volt büntető eljárás? Tudtommal nem. Nos, addig az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. És ha nem egy porszem akarná befeketíteni be a debreceni polgármester hitelét, gondolom reagálna rá.

  32. Szilveszter szerint:

    Kedves Infósferi!
    Deme, és Hunvald ügyben is fenntartod állításod?

    infósferi:

    2009. február 12. 07:11-kor
    Volt büntető eljárás? Tudtommal nem. Nos, addig az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.

    Mert akkor minden rendben van!

  33. miska72 szerint:

    Remélam ha BŰNÖS 1000 évet kap!

  34. LB szerint:

    Szilveszter!

    Erről a “reptéreladás”-ról áradozol napok óta?
    http://index.hu/belfold/debrep0605/

    Úgy emlékszem, mások is kérték már, hogy fejtsd ki részletesebben, de eddig valahogy elsikkadtál felette! 🙂

    Nem kizárt, hogy ez az ügy sem teljesen tiszta, de akkor miért nem tettetek feljelentést hűtlen kezelés miatt? Csak nem attól féltek, hogy kiderül, hogy most is alaptalanul vádaskodtok? Legalább is ami Kósát és Debrecent illeti.

  35. Papi szerint:

    Szilveszter!
    Már megbocsás te nem vagy normális! Az amire te hívatkozol nem más mint meg nem történt esemény ami csak a ha kategóriában van jelen pillanatban.
    Deme és Hunvald előzetesben van téged még ezsem zavar mi?
    Mond amikor borotválkozol nem szól semmit a tükörképed?

  36. Szilveszter szerint:

    Igen LB, erről beszélek, de ez egy kicsit régi cikk, azóta már tovább adták az üzemeltetést 60 évre. Keress tovább 😉

  37. LB szerint:

    Figyelj Szilveszter!
    Nem keresek! Te állítasz valamit, amit többszöri kérésre sem vagy hajlandó alátámasztani.:( Azaz rágalmazol, beszélsz a levegőbe.

    Ismét megkérdezem:
    Ha szerintetek ez az ügy sem teljesen tiszta, akkor miért nem tettetek feljelentést hűtlen kezelés miatt? Csak nem attól féltek, hogy kiderül, hogy Kósát illetően most is alaptalanul vádaskodtok?

Itt lehet hozzászólni !