Az Omega hangmérnöke lehetett a szerdai baleset sérültje

Csepel.info, 168 Óra

Küronya Miklós

Egy olvasónk szerint az Omega együttes hangmérnöke, Küronya Miklós lehetett a szerdai Széchenyi úti súlyos balesetet sérültje. A balesetben vétlen férfit a szemtanúk szerint életjelek nélkül emelték ki a kocsijából, és legalább negyed órás, kőkemény küzdelem után sikerült újraéleszteniük a csepeli mentősöknek.

Az alábbiakban a 168 Óra cikkét olvashatják.

Kómában az Omega hangmérnöke

Molnár György Elefánttal, az Omega szólógitárosával közeli terveiről akartunk beszélgetni, de közbeszólt a lehető legvaskosabb módon az élet. Egy autóbaleset következményeként tegnap óta kómában fekszik Küronya Miklós, az együttes hangmérnöke.

– Elnézést kérek, de most képtelen vagyok a jövőről beszélni, bár lehet, hogy jobb lenne – mondja a gitáros fakó hangon.

– Mi történt?

– Tudom, sokféle mendemonda kering az Omega körül, de az tény, hogy kevés olyan elhivatott, kiváló munkatársunk van, mint Küronya Miklós, a hangmérnökünk, aki tegnap óta kómában fekszik, mert egy másik autós „nem tudja, melyik a jobb keze”.

– Mikor történt a karambol?

– Tegnap estefelé ment a feleségéért a munkahelyére, és akkor hajtott bele egy másik autós, aki önmaga mellett három gyermeke biztonságát is veszélyeztette. Miklóst, mire a kórházba értek vele, újra kellett éleszteni, majd többek között koponyalékelést végeztek rajta. Mára egy kicsit talán javult a helyzet, mert a felesége szerint röviden jelzett neki a szemével, de még hátravan két nap a kritikusnak mondott háromból. Egyelőre a legtöbb, amit tehetünk, hogy bizakodunk.

– Legalább egy mondatot mondjon eredeti témánkról: mire készül a közeljövőben?

– Miklós gyógyulására.

Forrás: 168 Óra

Korábbi cikkünk a témában:

Baleset a Széchenyi István úton – Újabb fejlemények

8 hozzászólás “Az Omega hangmérnöke lehetett a szerdai baleset sérültje” bejegyzésre

  1. tudom szerint:

    A Komáromi – Széchenyi út kereszteződése nem jobbkezes! Remélem, hogy van ott egy elsőbbségadás kötelező tábla! A Széchenyi főút.

  2. nagyapó szerint:

    tudom. Én is és még sokan tudják, van elsőbbség tábla, sőt a Komáromi u. azon szakaszán 30-as tábla is van. Úgy, hogy ő volt az az autós, aki önmaga mellett egy másik ember és annak három gyermeke biztonságát is veszélyeztette.
    Mindenkinek jobbulást!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  3. nagyanyó szerint:

    kedves nagyapó!

    most már igazán azt is írható Cetarum censeo,-ként , hogy ez a kormány legalább annyira lop és hazudik mint a kommunista..

  4. Tarjányi László szerint:

    168 Tóra!

  5. Tarjányi László szerint:

    Nagyapó: “Úgy, hogy ő volt az az autós, aki önmaga mellett egy másik ember és annak három gyermeke biztonságát is veszélyeztette.”

    Nem éppen! A súlyosan sérült volt a vétlen, el kellene olvasni, amit kommentál! A háromgyerekes autós volt a hunyó!

  6. nagyapó szerint:

    nagyanyó! Ebbe a hülyeségbe André Goodfriend, a jóbarát, az önök jó barátja is belebukott. Szépen kivonták a forgalomból, úgyhogy kár fújni a vuzuvelát.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. nagyapó szerint:

    Miután a Komáromi-Széchenyi sarkon történt baleset helyszíneléséről nincs információ, csak vélemények, ezért tartom elhamarkodottnak bármelyik fél elítélését. (Védett útkereszteződésnél jobbkéz-szabályról írni!?)
    Valami azért nem stimmel. Egy mai autóban biztonsági öv, légzsák segíti a sérülés elkerülését. Egyik sem működött?
    Kezdenek a cikkek Horn balesetére emlékeztetni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  8. kerdezo szerint:

    Kedves nagyapó!

    Légzsák akkor nyílik, ha a lassulás mértéke és hossza a fedélzeti rendszerben beállított értékeket túllépi. A lassulást szezor méri, teljesen független a sebesség kijelzőtől.
    Továbbá oldalirányú ütközés esetén a front légzsák(ok) nem igazán nyílnak, olyankor inkább a függönylégzsák működik. Vélhetőleg ilyen egyik kocsiban sem volt. A Fordban jó eséllyel lennie kellene oldallégzsáknak, legalábbis az én Fordomban van, pedig nem Mondeo.

Itt lehet hozzászólni !