„Otthon Melege Program” – Beadási határidő hosszabbítás!

Csepel.hu

„Otthon Melege Program” - Beadási határidő hosszabbítás!

A 2015. január 20-án megjelent pályázati felhívás, melynek keretében Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) pályázatot írt ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett „Otthon Melege Program” – „Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” alprogram ZFR-TH/15 kódszámú pályázatához (a továbbiakban: központi pályázat) szükséges önerő kiegészítésére az alábbiak szerint módosul:

Figyelem! Első körben meghirdetett pályázatok benyújtásának új határideje: 2015. február 13. 16:00

Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata segítségül közzétesz egy javaslatot a közgyűlési határozatok előkészítéséhez.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az alábbi megfogalmazás csak javaslat, a társasház, lakásszövetkezet felelőssége a törvényesség biztosítása és saját szabályrendszerének betartása.

A társasház, vagy lakószövetkezet nevében eljáró személy az Önkormányzat által kiírt pályázaton való részvételével felelősséget vállal azért, hogy a társasház döntései a mindenkor hatályos törvénynek (elsősorban a társasházi törvény) és a pályázó belső szabályaiban foglaltaknak teljes körűen megfelel, azoknak eleget tesz.

  • A …………………… társasház/lakásszövetkezet …. igen szavazattal, …. nem szavazattal, … tartózkodó szavazattal úgy dönt, hogy részt kíván venni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az „Otthon Melege Program” – „Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” alprogram ZFR-TH/15 kódszámú pályázaton.
  • A …………………… társasház/lakásszövetkezet közgyűlése …. igen szavazattal, …. nem szavazattal, … tartózkodó szavazattal úgy dönt, hogy részt kíván venni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az „Otthon Melege Program” – „Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” alprogram ZFR-TH/15 kódszámú pályázathoz szükséges önkormányzati önerő támogatást nyújtó pályázaton.
  • A ……………….társasház/lakásszövetkezet közgyűlése …. igen szavazattal, …. nem szavazattal, … tartózkodó szavazattal úgy dönt, hogy a Kormány által kiírt pályatathoz kapcsolódóan az önkormányzati önerő pályázaton …%-os önerőt igényel.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !