Újabb csepeli győzelmek a BLSZ II.-en

Csepel.hu

Újabb csepeli győzelmek a BLSZ II.-en

Zsinórban ötödik győzelmét aratta a hétvégén a Csep-Gól FC labdarúgócsapata. A BLSZ II. osztályában szereplő csepeli együttes ezúttal az Újbuda II. otthonában nyert 4-2-re.

Nem sikerült elérni a célt, nem tud a dobogón telelni a Csep-Gól FC futballcsapata, pedig a fiúk mindent elkövettek ennek érdekében az utóbbi meccseken. Zsinórban öt mérkőzést nyert meg a csepeli együttes, ám pechére a riválisok is rendre hozták a bajnokikat, így egy ponttal lemaradva a harmadik helytől, 28 ponttal az ötödik pozícióból várhatják a játékosok a tavaszt. Szomorkodni azért nincs okunk, mert újoncként elég szépen teljesítettek a BLSZ II. osztályban.

A 15. fordulóban a Csep-Gól FC újabb győzelmet aratott. Vasárnap az Újbuda II. otthonában Révész György már a 4. percben vezetést szerzett a vendégeknek. Azonban nem alakultak jól a dolgok a továbbiakban, mert a félidő derekán, a 23. percben a bíró kiállította Karanedeff Zoltánt, s ezután egyenlítettek is a hazaiak. Szerencsére Fodor Attila még a félidő előtt ismét vezetést szerzett a csepelieknek. A második félidőben is három gól esett, ráadásul hasonló elosztásban, mint az elsőben, egy ide, kettő oda. A vendégek góljait Hajdu Imre és Ambruzs Szabolcs szerezték, így született meg a Csep-Gól FC 4-2-es győzelme.

A bajnokság másik csepeli csapata, a Szabadkikötő SE is győzött az elmúlt hétvégén, ezúttal idegenben verte meg 2–1-re a Nagytétényi SE-t. A kikötősök a győzelmük ellenére maradtak a tizennegyedik helyen.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !