Megjelent a Csepeli Hírmondó novemberi száma

Csepel.hu

Megjelent a Csepeli Hírmondó novemberi száma

A tartalomból:

  • Öt évről 35 pontban – Munkahelyteremtésről, sportfejlesztésekről, csepeli vállalkozásokról, a következő hónapok, évek feladatiról beszélgettünk Borbély Lénárd polgármesterrel.
  • A csepeli önkormányzat által 28, 2 millió forintért vásárolt esetkocsit november 12-én helyezték üzembe.A legmodernebb típusú mentőautót elsősorban a kerületben vetik be.
  • A belvárosi római katolikus templomban Harangozó Imre atyát – nyugdíjba vonulása után – 2014. július 15-étől Kertész Péter pápai káplán, kanonok-plébános váltotta az egyházközség élén. Őt mutatjuk be.
  • Márton-napi libaságok – harmadszor is sok látogatót vonzó vigasság volt Csepelen, ahol nem csak párnacsatáztak, kézműveskedtek, koncerteket hallgattak,hanem finom, libából készült ételeket is ettek a résztvevők.

Sport, civil élet, kerületi programok, hírek, fontos tudnivalók – keresse lapunkat a postaládájában.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy  Csepeli Hírmondó ebben az évben már csak egy alkalommal, december 18-én jelenik meg. 2015 januárjától ismét kéthetente jelentkezünk.

Forrás: Csepel.hu

6 hozzászólás “Megjelent a Csepeli Hírmondó novemberi száma” bejegyzésre

  1. Kiss Csilla szerint:

    A “Megalakult az új képviselö-testület” cimü cikkben helytelün szerepel, hogy Takács Mónika listáról került be a képviselö-testületbe. Takács Mónikát a körzetében megválasztották!!!! Tudom, hogy a FIDESZ-nek ez komoly problémát okozott, de azért még nem kéne valótlanságot állítani!
    Az ember (párt) legnagyobb erénye, ha beismeri a tévedését és azt képes helyesbíteni!!

  2. Tóth Mária szerint:

    Kiss Csilla! megválasztották, de ettől még a pikírt megjegyzése nem tetszik ! /”hazudtunk éjjel, nappal stb.” nem ismerős?/. Majd kijavítják, ha ez Önnek olyan fontos!

  3. Kiss Csilla szerint:

    Tóth Mária! Nem is azért írtam, hogy az Ön tetszését elnyerje, hanem mert tény! Az idézete ismerős, jól illik Önökre is. A javítást meg már korábban is megtehették volna, mert már régebben felhívtam erre az “aprócska” hibára a figyelmüket.

  4. nagyapó szerint:

    Kiss Csilla! Bocsika! Ki mondotta volt, hogy ”hazudtunk éjjel, nappal stb.”? Talán, ha leírná, mert ismétlés a tudás anyja.
    Esetleg valami kereszténydemokrata, vagy fideszes volt? Nekem egy “demokrata” rémlik.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  5. ebihal szerint:

    vén barom!
    Gyurcsány bevallotta! De maguk??? Annyi gerinc nincs magukban!

  6. grün szerint:

    ebihal!
    Bár kétkedve fogadom, de azért már alakul valami gerincféleség egyeseknél.
    Lehet, hogy megtanulta Arrogáns Tónitól a lakástermesztést?! 😛 😀
    .
    “Elege van abból, hogy folyamatosan a lakásvásárlása miatt támadják, ezért visszaadja az ingatlant az önkormányzatnak Szentgyörgyvölgyi Péter, Budapest V. kerületi fideszes polgármestere”
    .
    http://mandiner.hu/cikk/20141121_visszaadja_a_lakasat_szentgyorgyvolgyi

Itt lehet hozzászólni !