Éjjel-nappali fogászati rendelő nyílt Csepelen

Csepel.hu

Éjjel-nappali fogászati rendelő nyílt Csepelen

Éjjel-nappal nyitva tartó fogászati magánrendelő nyílt Csepelen, a korábban leégett Szent Imre téri üzletsor egyik helyiségében. A Polydent Nonstop Fogászaton mintegy hét fogszakorvos dolgozik váltott műszakban.

Az asszisztensekkel együtt kellemes hangulatú környezetben fogadják a pácienseket hétvégén és ünnepnapokon is a nap 24 órájában. A fogászati ügyeleten gyerekeket is ellátnak.

Az újonnan nyílt éjjel-nappali fogászat célja, hogy megfizethető áron, gyorsan és szakszerűen lássa el a betegeket mind a sürgősségi, mind az esztétikai fogászatban. A rendelőben működik konzerváló fogászat, fogpótlás, fogszabályozás, fogápolási szaktanácsadás, fogfehérítés és röntgen (nem panoráma) készítés is.

Polyák László egészségügyi magánvállalkozásának beindítását a MagNet Bank anyagilag támogatta, szakmailag dr. Bíró Vincze fogszakorvos nyújtott segítséget, aki a működtetés irányítását a fővállalkozóval együtt, mint vezető menedzser végzi. A szakember a megnyitón elmondta, hogy a 24 órai nyitva tartás valóban szükséges volt, mivel Csepeltől délre nincs éjszakai fogászati ügyelet.

A önkormányzat nevében Borbély Lénárd polgármester gratulált a nonstop jelleggel üzemelő fogorvosi rendelő beindításához, amely, mint mondta ténylegesen hiánypótló szerepet tölt be az egészségügyi szolgáltatások terén. Hozzátette: bár Csepelen működik fogászati szakrendelés, azonban 24 órás ügyeleti jelleggel ez az első vállalkozás.

Bővebb információ: 06 30 9404 503

06 30 3631 844

Forrás: Csepel.hu

23 hozzászólás “Éjjel-nappali fogászati rendelő nyílt Csepelen” bejegyzésre

  1. Trigonya szerint:

    Sok sikert hozzá, valóban szükség volt már rá! 🙂
    (Egy árlistát azért megmutathatnának valahol az éterben. Köszönöm :D)

  2. Derrick szerint:

    Végre fejlődik az egészségügy is. Hajrá Csepel, Hajrá Fidesz!!!

  3. grün szerint:

    Trigonya!
    Hogyne, rögtön elmúlna a fogfájásod! 😛 😀

  4. demokrácia szerint:

    Ezek szerint fizetős? 🙁

  5. grün szerint:

    Még a nyitva tartásról sem tudunk semmit! 🙂

  6. Horváth Péter szerint:

    Na már megint az idióta fideszesek… 🙁 EZ EGY MAGÁN rendelő…. Tehát NEM állami…

  7. hosszu szerint:

    Nyitvatartás kedves grün, nem gyanús, hogy non-stop?!

  8. grün szerint:

    hosszú!
    A zember sose tudhassa, hogy mit jelent az éjjel-nappal, a 0-24-ig és a nonstop!
    Amit ennyire magyaráznak az mindig gyanús!
    .
    Még a Szilárd helyettese is csak ennyit mondott:
    “Borbély Lénárd polgármester gratulált a nonstop jelleggel üzemelő fogorvosi rendelő beindításához”
    A három verzió közül egyik csak igaz lesz! 😛 😀

  9. felix szerint:

    Horváth Péter!
    Szerintem csak gúnyolódott Derrik, mert ennyire senki sem lehet tök.

  10. Derrick szerint:

    Nem gúnyolódtam. A Fidesz megfelelő piaci viszonyokat teremt a magánrendelőknek. Úgyis az állami is fizetős és nem fizetős ágra fog szakadni. Amit nagyon támogatok, mert aki drogos meg alkoholista az ne az adófizetők pénzén élősködjön és vegyen igénybe szolgáltatásokat. Még így is túlságosan szolidáris az állam velük szemben.

    Édesapámnak 64 évesen még mind a 32 foga megvolt, a fiam osztálytársai között meg több partidrogos is van, akinek már 16-18 évesen rothadnak a fogai. Az ilyen mihaszna semmirekellők fizessenek és legalább adó formájában csurgassák vissza azt a pénzt, amit kivesznek az adófizetők zsebéből.

  11. felix szerint:

    Derrick.
    Szerinted a drogosok fognak a fizetősbe járni?
    Szerintem fordítva ülsz a lovon.
    A fidesz a hosszú várólistákkal , ami a pénzkivonások következménye, teremtette meg a piaci alapokat. Aki “élni akar” a fizessen. Ma ez a helyzet.

  12. grün szerint:

    “Mire megszületik a gyerek, már el is költöttél orvosra és vizsgálatokra 300 ezer forintot.”
    .
    Az ingyenes orvosi ellátás mellett! 😛 😀
    .
    http://hvg.hu/itthon/20141121_ha_felelos_anya_vagy_fizetsz

  13. fghfjhgkjhk szerint:

    Kedves Derrick! 42 év munkaviszony után most sem árt fizetni a szakrendelésen, mert mire bekerül valaki, addigra már a temetés is meg van.
    A fidesznek annyi köze van a rendelőhöz, mint az MSZP-nek. 😉

  14. elhallgattatni szerint:

    Megöltek egy 22 éves forráskúti nőt Gyilkosság áldozata lett egy 22 esztendős forráskúti nő, holttestét szombaton találták meg – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szenti Szabolcs közölte, hogy a fiatal nő eltűnését pénteken este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, és átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant, amelynek melléképületében elrejtve találták meg szombaton délelőtt a nő holttestét. A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték – közölte a százados. A rendőrség emberölés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A rendőrök egy férfit előállítottak – tudatta a szóvivő.

  15. elhallgattatni szerint:

    Már dolgozni sem hagyják a szegény romákat: kőművesmunkával próbálkoztak Miskolcon, le akarják csukni őket Lyukóvölgyben próbáltak szétbontani egy használaton kívüli házat hárman. A MÖR felfigyelt rájuk, és elfogta az alkalmi kőműveseket. Zoom A Miskolci Önkormányzati Rendészet Lovas Mezőri Szolgálata Miskolc-Lyukóvölgy és Pereces közötti területen teljesített járőrszolgálatot. Azt vették észre, hogy egy téglából épült hétvégi ház bontását ismeretlen személyek megkezdték, és a kibontott téglákat a ház közelében letisztítva csomóba rakták. Figyelni kezdték a területet, és nem is kellett sokáig várniuk. Megjelent három cigány egy kisteherautóval és egy kézikocsival. A kézikocsin ott voltak a bontott téglák maradványai. A mezőőrök átvizsgálták a kisteherautót, és kiderült, hogy abban már van bontásból származó tégla. Azonnal értesítették a Miskolci Rendőrkapitányságot, és a három cigánnyal szemben az eljárást is megindították. A helyszín átvizsgálásakor kiderült, hogy nem kizárólag ez az egy hétvégi ház esett áldozatául a bontásnak.

  16. Zsuzsa szerint:

    A nyitvatartás nem non stop! Ez egy magánrendelő, az árak is azok!!

  17. Németh Szilvia szerint:

    Mindenkinek nyugodt szívvel ajànlom őket.Amikor màr teljesen elborult elmém a fàjdalomtól egy nagyon kedves Doktor úr elirànyított egy rendkívül ügyes és kedves doktornőhőz aki megszabadított a fàjdalmamtól!!!!Tisztelettel és köszönettel tartozom
    Üdvözlettel Németh Szilvia

  18. Éva szerint:

    Szerettem volna információt kérni, de a rendelő száma egy tévesen közölt magánszám, a bővebb infó-s szám pedig ki se csöng…
    Ilyenkor mi van??

  19. Johnny szerint:

    Éva!
    Ez kb. 3 éve nincs meg! 🙂

  20. Rudi szerint:

    Hát inkább a rendelő, borzasztó árak!

  21. Rudi szerint:

    Inkább a rendelő borzasztóan magas a rock két tudja ezt megfizetni

  22. Gyalogbéka szerint:

    Miden fidesznyiknek ajánlom az szt.-k fogászatot,másrészt az, hogy kinek szuvasabb a foga, genetikai kérdés….Ennyi hülye fides6zes hozzászólást még nem olvastam egyetlen portálon sem. Gondolkodni, az smafu … Amúgy meg, ha valak8inek más a világnézete,még nem ellenség,csak OVI tömi tele vele az agyatokat,már, ha van.

Itt lehet hozzászólni !