Az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik Gyurcsány

Az amerikai nagykövetségtől kapott „fecnin” nincsenek hiteles információk

MHO

Az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik Gyurcsány

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán. A kormánypárti politikus közleményében úgy fogalmazott, hogy mostanra egyértelművé vált André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője is Gyurcsány Ferenc „kottájából játszik”.

Németh Szilárd úgy véli, “az a fecni”, amelyet az amerikaiak átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, az ellenzék elmúlt években folytatott lejárató tevékenységét és politikai rágalmainak gyűjteményét tartalmazza. A fideszes politikus hozzátette, Gyurcsány Ferenc a számukra katasztrofális bukást eredményező országgyűlési választások éjszakáján bejelentette, mindent megtesz Orbán Viktor és kormánya megbuktatásáért. A frakcióvezető-helyettes valószínűnek nevezte, hogy az ellenzéki politikus külföldi segítséggel dolgozik ígéretének beváltásán, mert hetek óta nem vesz részt a parlamenti munkában, hetek óta nem tesz eleget képviselői kötelezettségének.

A kormány csütörtökön tette közzé azt a dokumentumot, amelyet az amerikai nagykövetség egy munkatársa adott át a beutazási tilalmakkal kapcsolatban. A kormany.hu-n olvasható iratot kiegészítették a Külgazdasági és Külügyminisztérium megjegyzéseivel, amelyek szerint dátum, aláírás és pecsét nélkül adta át a dokumentumot az amerikai nagykövetség egy beosztott diplomatája november 6-án. Az abban foglaltak nem tartalmaznak érdemi információt a beutazási tilalmak hátteréről, annak ellenére, hogy a kormány már számtalan alkalommal kérte a bizonyítékok átadását “az állítólagos korrupciós ügyekben” a vizsgálatok lefolytatására – közölték.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, a papír jórészt a külképviselet korrupciós aggodalmaival kapcsolatos korábbi egyeztetéseket sorolja fel. “Ez egy fecni, ömlesztett összegyűjtése azoknak a vádaknak, amelyeket az elmúlt négy évben az ellenzéki pártoktól már hallhattunk” – közölte a kormányfő.

Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, az irat semmivel sem tartalmaz többet, mint amit eddig is tudtak, nincsenek benne hiteles, bizonyító erejű információk, amelyek alapján a kormány meg tudná vizsgálni “az állítólagos korrupciós ügyeket”.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénteki közleményében arról írt, hogy az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége a beutazási tiltás indoklásaként nem tényekre, hanem híresztelésekre és vélelmekre alapozott dokumentumot juttatott el a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz, és az abban foglaltakat a NAV hiteltelennek tartja.

„Gyurcsány Ferenc pártelnök és a Demokratikus Koalíció valóban az Orbán-rendszer bukását akarja” – reagált a Fidesz szombati közleményére az ellenzéki párt szóvivője. Gréczy Zsolt úgy fogalmaz: „a Fidesz felfedezte a csövön a lyukat és a kanálban a mélyedést”. Szavai szerint ez a DK kötelessége, de ugyanezt akarják például azok a tömegek is, amelyek részt vesznek a tüntetéseken. A politikus felteszi a kérdést, hogy mi más lenne a DK dolga, amikor “a rezsim fuldoklik a korrupcióban, szétverték a szabadság, a demokrácia és társadalmi szolidaritás intézményrendszerét”. Gréczy szerint Orbán Magyarországában csak annak van esélye gyarapodásra, aki a “haveri körbe” tartozik, az ország korábbi szövetségesei pedig “megvetik hazánk jelenlegi irányítóit”.

Forrás: MHO

12 hozzászólás “Az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik Gyurcsány” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Édesdrága Fidesz-frakció, szeretve tisztelt Németh Szilárd!
    Ilyen nagyon okos közleményt Béla ad ki Alsótrottyos kocsmája hátsó falánál, a tizenhetedik pálesz után.” 😛 😀
    .
    http://mandiner.hu/cikk/20141115_edgar_swan_felszolitom_gyurcsany_ferencet

  2. felix szerint:

    Eddig úgy tudtam, hogy az udvari bolond nem így működik.
    Már ez is un ortodox?

  3. mandaf szerint:

    Gyurcsányi csak azt csinálja amihez ért: rombolni, csalni, hazudni reggel, este meg éjszaka, “hazát árulni”. Az MSZP-t teljesen szétverte, az országot a csőd szélére kormányozta.
    Gyurcsányi miért nem a pártját építi, és azon munkálkodik, hogy a 2018-as választáson jól szerepeljenek? Mert ő “demokratikus” és nem demokrata.
    Pabar elvtárs meg azt ír amit akar.

  4. nagyapó szerint:

    A Jóbarát (Goodfriend), aki a tel-avivi egyetemen kapott kiképzést (nem KGB, hanem MOSAD), rutinos ügynök. Átadott egy fecnit, ami az okos lányra emlékeztet, adott is meg nem is. Otthonról nem érheti támadás, mert nem hivatalos, csak egy fecni, itthon viszont a maffiabal csahosai áhítattal idézik. Igaz a Jóbarát csak a “D”K hazugságait ismétli.
    Érdekes lenne, ha Jóbarát tekintetét Luxemburgra, vagy Hollandiára vetné!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  5. kkk szerint:

    vigyázz gyurcsótány, ózdon már kötéllel várnak.

  6. bonifác szerint:

    Fletó “testvér ” azt csinálja, amit ígért: hatalmáért a “hazája” sem túl nagy tét.Agyalágyult
    követői nem is sejtik, milyen nagystílű hazaárulót támogatnak.Aki egy zsidó menekült
    elrabolt házában boldogan, gond nélkül él, a zsidóság utálatát is kiérdemelte.(érdemelné)
    De Ő NEM LEHET ANTISZEMITA. Védi az amerikai nagykövetség.Tolvaj üzelmeivel együtt.
    Kadhafi kevesebbért halt meg. De ő az USA ellensége volt. Fletó csak a miénk
    Félix! Grüncsi! Kiálltok egy tolvaj, hazaáruló mellett? Csak mert az USA védence?

  7. felix szerint:

    Csepel is egy zsidó elrabolt “hagyatékéra” épült.
    Közröhej vagytok.

  8. ebihal szerint:

    bonifác!
    Ha Fletó hazaáruló, akkor minek neveznéd azt, aki 4 millió szegény mellett stadiono-
    kat épít, aki anyagilag ellehetetleníti az oktatást, miközben a saját csemetéjét svájci
    egyetemre járatja?

  9. felix szerint:

    ebihal!
    Bonifác nem talál szavakat a minősítéshez. 🙂

  10. ebihal szerint:

    bonifác!
    Hol a válasz?

Itt lehet hozzászólni !