Borbély Lénárd nyitotta meg a röplabdatornát

Csepel.hu

Borbély Lénárd nyitotta meg a röplabdatornát

Borbély Lénárd, Csepel új polgármestere nyitotta meg a hétvégén a Kék Általános Iskolában rendezett röplabdabajnokságot, amelyen a Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület fiataljai egy győzelemmel és egy vereséggel zártak.

Csepelnek sajnos már évek óta nincs profi röplabdacsapata, pedig a kerület utánpótlásából még mindig van merítési lehetőség. A Börcsök Ifjúsági Röplabda Sport Egyesület (BIRSE) a hétvégén rendezett ifjúsági tornát a Szent László utcai Kék Általános Iskolában. Csepel új polgármestere, Borbély Lénárd először vett részt és nyitott meg sportrendezvényt a kerület vezetőjeként. Mint mondta, az önkormányzat eddig is kiemelt figyelmet fordított a sportra és ez a jövőben is így lesz.

„Óriási megtiszteltetés a mi kis egyesületünknek, hogy a polgármester úr nyitotta meg ezt a tornát – mondta Börcsök Csaba főszervező. – Borbély Lénárd hangsúlyozta, a kerület számára fontos, hogy maximálisan segítse az olyan tradicionális sportokat, mint a röplabda, ami egykor Csepel jó hírét vitte nemcsak az országban, hanem a világban is. Nagyon örülünk, hogy az önkormányzat segíti a kerület utánpótlását, a gyerekek sportolását. Ez a jövő sportja szempontjából csodálatos dolog.”

A BIRSE fiataljai az első mérkőzésen 3:0-ra legyőzték a Dág KSE, a férfi magyar bajnokság harmadik helyezettjének utánpótláscsapatát. A második találkozón a csepeliek egy jó mérkőzésen a bajnok Kecskeméti RC fiataljaitól 3:0-s vereséget szenvedtek.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Borbély Lénárd nyitotta meg a röplabdatornát” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    fűtés nincs az sc-ben, ezért diszkvalifikálták.

  2. Varga Gábor Vilmos szerint:

    Börcsök Csaba személyében, egy sport és ifjúsági terület nevelésére, képes elkötelezett és szakmailag rátermett , Európában is ismert egyéniséget tudhat magáénak Csepel közössége.A kiváló sportember sokat tehet a röplabda sport fejlesztése terén, nemcsak a Kék iskolában, hanem az egész kerületben egyaránt.Reméljük, az új polgármester Borbély Lénárd úr szintén segítő személyiség lesz a jövőben is!

  3. Éva szerint:

    Ki kellett volna fizetnie az alapítványnak a fűtésszámlát. Akkor maradt volna a fűtés.

Itt lehet hozzászólni !