Orbán Viktor: Fantasztikus győzelmet arattatok

MNO

Fantasztikus győzelmet arattatok

Példátlannak, lefegyverzőnek, „már-már a politikai sci-fi világába tartozó”, fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz–KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor.

A kormányfő a kormánypárt vasárnapi önkormányzati választási sikerét értékelő rendezvényen kijelentette: a kormány célja, hogy legkésőbb 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon, el kell érni, hogy mindenkinek legyen munkája.

Példátlannak, lefegyverzőnek, „már-már a politikai sci-fi világába tartozó”, fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz–KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a kormánypárt önkormányzati választási kampányát értékelő vasárnapi rendezvényen, a budai Millenáris Parkban. A kormányfő úgy fogalmazott: az elmúlt fél év eseményei – a három Fidesz–KDNP-s siker – „a jövő horizontján egy egészséges lelkű, sikeres nép képét állítják elénk”. Az összefogás győzött a széthúzás felett – jelentette ki Orbán Viktor, aki szerint a három választás az országról szólt, a múlt vasárnapi győzelem pedig az egész országé, minden magyar emberé.

Mindenkinek legyen munkája

A kormány célja, hogy legkésőbb 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon, el kell érni, hogy mindenkinek legyen munkája – közölte Orbán Viktor. „Ennek nyomait már látnunk kell a holnap benyújtandó költségvetési törvényjavaslatban” – mondta a kormányfő a jelen lévő Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez fordulva. Arról is beszélt, hogy a munkahelyteremtés mellett a másik kiemelt feladat 2015-ben a köznevelési rendszer megújítása lesz, amelyet – fogalmazott – áramvonalasítanak, felfrissítenek. A cél az, hogy Európa legjobb iskolarendszerét alakítsák ki „a gazdasági miniszter támogatásával” – tette hozzá Orbán Viktor.

Kósa Lajos: Szolgálnunk kell a választókat

Munkára, alázatra és szerénységre kérte a Fidesz–KDNP megválasztott polgármestereit és helyi képviselőit Kósa Lajos. A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint ahol veszítettek, ott nem voltak alázatosak, nem szolgálatnak fogták fel a bizalmat. Ha ugyanis valakit megválasztanak polgármesternek, képviselőnek, akkor „a kettes portásnak is előre köszönünk (…), mindenkinek megállunk az utcán” – fogalmazott, hozzátéve, hogy „nincs baloldali utca, jobboldali vizes árok” vagy éppen „LMP-s gallyazási feladat”.

Forrás: MNO

3 hozzászólás “Orbán Viktor: Fantasztikus győzelmet arattatok” bejegyzésre

  1. csapajev szerint:

    Még a végén J.K.Rowling ír róla egy fantasztikus!!! regényt….

  2. grün szerint:

    Két koki, egy nagy saller: rég volt ilyen rossz hete az Orbán-kormánynak
    “Kizárási eljárás indult Magyarország ellen a világ demokráciáit tömörítő szervezetben. Egy sor fél-, és valódi diktatúra után Magyarországra érkezett vizsgálódni az újságírókat védő nemzetközi tanács, most először dolgoznak az EU-ban. Ezek egyelőre csak presztízsveszteséget jelentenek az Orbán-kormánynak, az amerikai kitiltási botránynak súlyos következményei lehetnek. Mindezt egy hét alatt behúzni: igazi diplomáciai bravúr.”
    .
    Minden azért neki sem sikerülhet! Indulatból nem lehet politizélni, mert könnyen becsúszik néhány felütés! 😛 😀
    .
    http://hvg.hu/itthon/20141019_Kitiltas_Orban_kormany_Amerika

  3. Építs és ne rombolj szerint:

    Megjegyezte, amíg a baloldal azt hiszi, hogy a Fidesz–KDNP nemzeti egységről szóló gondolatai csak „kommunikációs panelek”, addig nemhogy győzelemre nincs esélyük, de a padlóról sem tudnak felállni. „Talán egyszer majd megértik, rájuk nézve is igaz, hogy a haza nem lehet ellenzékben” – tette hozzá a miniszterelnök, szavait pedig nagy taps fogadta a résztvevők körében.
    Orbán Viktor, a jólét alapja a munka.

Itt lehet hozzászólni !