Napokon belül megkezdődik a Mély utcai telken álló életveszélyes ház bontása

Csepel.hu

Napokon belül megkezdődik a Mély utcai telken álló életveszélyes ház bontása

Németh Szilárd polgármester október 3-án egy hosszú ideje húzódó ügy végére tett pontot. Aláírta ugyanis a Mély utcai telek (Szent István út 228.) adásvételi szerződését, így végre megkezdődhet az áldatlan állapot felszámolása. A romos családi ház évek óta üresen állt, hajléktalanok lepték el. Az épület életveszélyessé vált, ezért a Csepeli Városgazda munkatársai a napokban megkezdik a bontását és a képviselő-testület döntés nyomán közpark létesül a helyén.

A polgármester ezzel egy időben aláírta a Dunadűlő úti osztatlan közös tulajdonú telek használati viszonyára vonatkozó megállapodást is, melynek keretében a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 10 forint/m2 áron használhatja a 610 négyzetméternyi területet. Németh Szilárd ígéretet tett rá, hogy „cserébe” 100 000 forintért az önkormányzat állateledelt vásárol a vakvezető kutyáknak.

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Napokon belül megkezdődik a Mély utcai telken álló életveszélyes ház bontása” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Kíváncsi lennék, hogy a szoci városvezetés miért nem vette meg (Szent István út 228.), vagy ha akarta, mennyit ígért érte és most mennyit kellett fizetnünk?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  2. culiko szerint:

    Na, hát oda kellene építeni valami bevásárló részleget ,hogy ne keljen mindené a piacra szaladgálni,ezen a részen semmi nincs.

Itt lehet hozzászólni !