Súlyos baleset a Széchenyi-Kassai utcák sarkán

Csepel.info

pdbalszech2014 002

pdbalszech2014 001

pdbalszech2014 003

Személyi sérüléssel járó baleset történt a Széchenyi István utca, Kassai utca sarkán – értesült a Csepel.info.

A baleset hétfőn dél körül történt, egy Daewoo és egy Peugeot ütközött egymásnak, a Peugeot oldalról ütötte el a Daewoo gépkocsi. A helyszínelés fél egy után még tartott. A Kassai utca forgalmát akkor a Széchenyi István utca felé korlátozták.  Aki többet tud az esetről, kérjük írja meg a fórumban!

14 hozzászólás “Súlyos baleset a Széchenyi-Kassai utcák sarkán” bejegyzésre

  1. szekér eperke szerint:

    Ide most már minimum egy lámpa kellene, mert hiába a Stop tábla.Minden héten van beleset. Polgármester úr elintézhetné, ha még van ideje.

  2. dfk szerint:

    Na még csak lámpa kéne oda! Akkora sor állna a Széchenyin, hogy a lakók sírva menekülnének el. A sok gyík nem veszi figyelembe a STOP táblát (vajon a pirosnál megállna?). Az ilyenektől csak a betonfal tudná megvédeni a többi közlekedőt.

  3. admin szerint:

    Az Erdősor-Kölcsey sarkán van lámpa, de akkor is heti szinten vannak balesetek, ha működik. Egy lámpa nem oldja meg a KRESZ be nem tartását.

  4. Zulu szerint:

    sebességkorlátozás és egy “emlékeztető” fekvő-rendőr nem messze a kereszteződéstől segítene felhívni a figyelmet a közelgő stop táblára.

  5. Kisapám szerint:

    Inkább a kereszteződés beláthatóságát kellene felülvizsgálni. Gyakori eset, hogy oszlopok, bokrok, fatörzsek, stb. miatt egyszerűen képtelenség látni a védett úton közeledő járműveket, hacsak ki nem dugja az autó orrát az ember annyira, hogy már beleütközhetnek.

  6. kerdezo szerint:

    Ha már beláthatatlan kereszteződés: Festő utca és Szent István út.
    És akkor még a parkoló autók okozta gondokról nem is beszéltünk.

  7. Mike szerint:

    Kisapám jól beszél! ” Inkább a kereszteződés beláthatóságát kellene felülvizsgálni.” Igen sok helyen sövények ,parkoló autók zárják el a kilátást megnehezítve a közlekedést . Persze ezen a helyen valóban a közlekedési lámpa valamit csak javítana a biztonságon.Szabálysértők mindíg lesznek ,de azért a lehetőségeket kikell használni ,ha már létezik a lámpás megeoldás,legalább ott ahol ennyire éle a helyzet ..A képen látható ház kerítését mióta egy busz elvitte már meg sem csinálják …értelmetlen

  8. Mr. Gabee szerint:

    Ezt hogy hozta össze

  9. Tündér Ilona szerint:

    Kisapámnak tökéletesen igaza van, nem véletlen történik itt rengeteg baleset, rosszul lehet belátni a védett útvonalat. Abban mindenki biztos lehet, hogy , itt is ugyanannyi szabálykövető és szabályt nem mindíg betartó autós közlekedik mint máshol, itt mégis több baleset van.

  10. zollie szerint:

    Nem kellene ide ekkora forgalom, mondjuk ha a Dunadűlő felé (a Papírgyárnál le) is mehetne a forgalom egy része a Hollandiról.
    De nem, azt fekvőrendőrökkel kell védeni, a Széchenyi, Késmárki, Kassain meg pusztuljon mindnenki.

  11. kilgore trout szerint:

    Minden hozzászólónak igaza van, de a lámpa valóban nem a legjobb megoldás. A balesetek ebben a kereszteződésben legalább két okra vezethetőek vissza. Az egyik a relatív vagy tényleges gyorshajtás, a másik a beláthatatlanság. Az elsőt telepített traffipax (a Széchenyi utcában több is), a másodikat a közterület-felügyelet tudná megoldani. Én így gondolom.

  12. zollie szerint:

    és telepített traffipax végig a Hollandin is kell/Késmárkin is kell.

  13. András szerint:

    Nem a gyorshajtás okozza ezeket a baleseteket, és még csak nem is a beláthatatlanság. (Ami egyébként tényleg bosszantó) A baj az, hogy a védett úton közlekedő autós is azt hiszi, hogy főúton halad, mert busz jár rajta. Lámpa megoldaná a kérdést, a piros lámpa az mindenhol piros lámpa. A Dunadűlőre forgalmat terelni meg gigantikus baromság, lakótelephez? Minden héten lenne gyermekgázolás.. Szerintem nem okozna dugót a széchenyin egy lámpa.. A Táncsics kereszteződésnél sem okoz.

  14. felix szerint:

    András.
    Egy lámpa drágább mint az összes virágágyás.
    Erre mondom, hogy látványpékség.
    A tény, hogy szép látvány.

Itt lehet hozzászólni !