Schumachert hazaengedték a kórházból

Sport Géza

Schumachert hazaengedték a kórházból

Michael Schumacher bő nyolc hónappal síbalesete után elhagyhatta a kórházat – írja a BBC és a Bild Sabine Kehm Schumacher-menedzser közleményére hivatkozva.

A volt hétszeres F1-bajnok 2013 utolsó napjaiban bukott, és ütötte bele a fejét egy sziklába, aminek következtében június 16-ig kómában volt. Akkor vitték át a balesetének közelében lévő grenoble-i kórházból lakhelye, Lausanne mellé egy klinikára. Közel három hónapig ápolták itt, mostantól otthonában folytatódhat lábadozása.

„Mostantól otthon folytatódik Michael rehabilitációja. Az utóbbi hónapokban és hetekben jól haladt a felépülése súlyos sérüléseiből, de még mindig hosszú és kemény út áll előtte” – szól a közlemény.

Múlt héten egy német magazin azt írta, előreláthatólag csak karácsonykor engedik haza, úgy tűnik, tévedtek. A Bunte azt is tudni vélte, hogy Schumacher állapota kórházi áthelyezése óta semmit nem javult, nem mozog, nem beszél és még mindig nem emlékszik semmire – kérdés, hogy mindez igaz-e, vagy azért vihették haza, mert már tényleg jobban van.

Úgy tudni, júniusi ébredése óta szemkontaktust képes létesíteni, akkor arról írtak az újságok, családját, feleségét, gyerekeit felismerte.

Felépüléséről senki nem mond konkrétabbat, az orvosok szerint megjósolhatatlan, mikor és mennyire lesz képes visszanyerni régi önmagát.

Forrás: Sport Géza

3 hozzászólás “Schumachert hazaengedték a kórházból” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Nyolcvanöt éves korában szerdán elhunyt Sándor Károly 75-szörös válogatott labdarúgó. A különböző internetes források is vitatkoznak arról, hogy miért kapta a Csikar nevet. Az egyik verzió szerint azért, mert a legnehezebb helyzetben is megszerezte, azaz kicsikarta magának a labdát…”
    .
    Valaki ismét egy helyet előrelépett a még élő, többszörös vb. döntőn résztvevő magyar focisták rangsorában!
    .
    http://www.atv.hu/belfold/20140910-elhunyt-sandor-karoly

  2. nagyapó szerint:

    Igen. Szoros kapcsolat van Schumacher és Sándor között. Megint a hülyeség?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  3. grün szerint:

    Jól látod, Vén Hüje!
    Mind a kettő remek, talpig sportember!
    Nem úgy mint Te a földtől a cipőd talpáig! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !