Újabb drogos férfi vetkőzött és őrjöngött a VIII. kerületben

Blikk

meztelendrogos

A drogliberalizációt csak balliberális pártok támogatják Magyarországon

Újabb drogos őrjöngött egy szál semmiben a főváros VIII. kerületében. Vélhetően a mostanában divatba jött Zene nevű dizájnerdrogtól kezdett hallucinálni és tombolni a férfi. Az esetről a Blikk olvasó-riportere számolt be, aki pont a kutyáit sétáltatta, amikor meglátta a férfit. 

– Körülbelül fél kettőkor a kutyáimmal a Leonardo da Vinci köznél voltam. Már csak egy póló volt a férfin, amikor észrevettem. Őrjöngni kezdett, és azt üvöltözte: „Összevissza csípnek a bogarak.” Biztosan hallucinált, mert nem volt rajta semmi a pólón kívül. Azonnal a telefonom után nyúltam, és a rendőrséget tárcsáztam, mert egyértelmű volt, hogy segítségre szorul – mesélte a látottakat Kiss Anita (37).

A férfi hamarosan megszabadult a pólójától is.

– Miután ádámkosztümben állt az utcán, csapkodni kezdte magát a pólójával, és üvöltözte, hogy ég a bőre – folytatta olvasó-riporterünk. A rendőrök tíz perc alatt a helyszínre értek, és próbálták nyugtatni a drog hatása alatt álló embert több-kevesebb sikerrel. Sarokba kellett szorítaniuk azért, hogy segíteni tudjanak neki.– Miután nem tudott elmenekülni a rendőrök elől, lefeküdt, és kiabált. „Nagyon ég a bőröm! Szedjék le a bogarakat is!” folyamatosan ezeket ordítozta. Nem sokkal később már körülbelül húszan voltak a rendőrök, és a mentők is megérkeztek  – fejezte be a történetet olvasónk.

– Olyan ez, mint egy engedély nélküli emberkísérlet. A pszichoaktív szerek nagy része Kínából jön, és senki sem tudja, hogy mit tartalmaznak, hatásuk kiszámíthatlan mondta korábban Zacher Gábor, toxikológus.

Forrás: Blikk

Itt lehet hozzászólni !