III. Szent István Kupa Csepelen

Csepel.hu

III. Szent István Kupa Csepelen

A Csepel DSE szeptember 6-7. között ismét megrendezi a már hagyományosnak tekinthető III. Szent István Kupa utánpótlás kézilabda tornát. A fiatalok öt korosztályban mérik össze erejüket.

A lányoknál az U11-es (2003) és az U13-as (2001) csapatok jönnek el Csepelre. Az U11-eseknél a házigazdákon kívül a Szigetszentmiklósi NKSE, az Érdi Sport és a Vecsés SE mérkőzik egymással. A leány U13-as korosztályban a Csepel DSE mellett az Érdi Sport, a Vecsés SE és az ÓKSI vesz részt a tornán.

A fiúknál az U10-es (2004) korosztályban csak a Szigetszentmiklósi KSK-val mérkőznek a 21. kerületiek. Az U12-esek (2002) között a házigazdákon kívül itt lesz az Angyalföldi Sportiskola, a Százhalombattai Vuk SE és a Szigetszentmiklósi KSK. Az U14-es (2000) korosztályban a Csepel DSE, a Százhalombattai Vuk SE, az ÓKSI és a Szigetszentmiklósi KSK játszik egymással.

„Az elsődleges célunk az ezzel a tornával, hogy a gyerekek élvezzék a játékot – mondta Kalmár Zsolt, a szervező Csepel Diáksport Egyesület elnöke. – Megpróbáltunk nagyjából hasonló erősségű csapatokat meghívni. Abban azért bízom, hogy valamelyik korosztályban sikerül az első helyen végezni. De ha mégse, akkor sincs tragédia, mert az is erősíti a fiatal játékosokat.”

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “III. Szent István Kupa Csepelen” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “III. Szent István Kupa Csepelen”
    István nevű királyaink örökölték a királysággal együtt a “szent” jelzőt is?! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !