Ünnepélyesen zajlott az Egressy Béni tantestületének évnyitó értekezlete

Csepel.info, Mr. Gabee

Ünnepélyesen zajlott az Egressy Béni tantestületének évnyitó értekezlete

2014. augusztus végén tartotta az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola alapfokú és középfokú tantestületének értekezletét. Az esemény elején nt. Jelényi László, a Halásztelki Református Egyházközösség lelkipásztora emlékezett az iskola egyik világhírű tanáról, Mohay Andrásról, aki a nyár folyamán tragikus autóbalesetben elhunyt. A megemlékezést követően a tantestület néma felállással hallgatta meg Mohay András egy korábbi dobszólóját.

Ezt követően Balogh Gábor, az intézmény vezetője előadás keretében foglalta össze a tanév legfontosabb eseményeit, teendőit. Beszédében kitért a személyi változásokra, majd a létszámbővítés miatt elindult építkezésről mutatott látványterveket és beszámolt az építkezés jelenlegi fázisáról. Végül ünnepélyesen bemutatta a 2014/2015-ös tanévben csatlakozó új kollégákat, aki tagjai lesznek a közel 200 fős tantestületnek.

Az új tanárok között van számos világhírű zenész:

Horváth Plútó József jazz-bőgő és basszusgitár

Balogh Roland jazz-gitár

Balázs Elemér jazz-ütő

Oláh Tzumó Árpád jazz-zongora

Szakszon Balázs harsona

Balogh Gábort Tasnádiné Hajdu Ágnes közismereti, Tóthné Jávor Melinda alapfokú, és P. Ittzés Vilma középiskolai igazgató helyettesek beszámolói követte. Az egyes felszólalásokat követően az intézmény vezetése nagyon jó munkát kívántak a tantestület minden tagjának, majd megnyitották a 2014/2015-ös tanévet.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !