Otthon győzött a Csep-Gól FC

Csepel.hu

Otthon győzött a Csep-Gól FC

A Budapest bajnokság másodosztályában szereplő Csep-Gól FC labdarúgócsapata a hétvégén megszerezte első győzelmét. A csepeli együttes a 2. fordulóban hazai pályán, a Duna dűlőn található korábbi papír pályán fogadta a Csillaghegyi MTE-t. Ambrusz József csapata már az első félidőben magabiztos előnyt szerzett, Péli Norbert két, és Csányi László egy góljával 3-1-es vezetéssel mehetett a szünetben az öltözőbe.

A második félidőben sem kellett különösebben izgulniuk a szurkolóknak. Már a játékrész elején, a 48. percben Péli Norbert újabb góljával tovább növelte előnyét a csepeli csapat. A második félidő közepén Fodor Bence játékvezető a vendégektől kiállították Molnár Dánielt, és ezzel el is dőlt minden. A Csep-Gól FC végül 4-1-re nyert a Csillaghegyi MTE ellen. Az újonc csepeli klub így a BLSZ II.-ben két mérkőzés után egy győzelemmel és egy döntetlennel az előkelő negyedik helyen áll.

A másodosztályú bajnokság másik csapata, a Szabadkikötő SE hazai pályán kapott ki 4-0-ra a Közterület SC-től, és ezzel az újabb vereséggel az utolsó helyen áll.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Otthon győzött a Csep-Gól FC” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Legalább a csepeli edző nevét írná le ez a mameluk helyesen! 🙂 jah és továbbra is Csep-Gól FC-Soroksár a csapat neve.

  2. grün szerint:

    A papír pálya továbbra is Papír pálya! 😀

  3. nagyapó szerint:

    Nem úgy van. Ez egy nagyon korszerű pálya, nem füves, nem műfüves, hanem hullámpapíros, ezért jó a papír pálya meghatározás.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !