Nagyszerű eredmények az V. Budapesti Kézilabda Fesztiválon

Csepel.hu

Nagyszerű eredmények az V. Budapesti Kézilabda Fesztiválon

Jól szerepelt a Csepel DSE kézilabdacsapata az augusztus 21-23-a között az V. Budapesti Kézilabda Fesztiválon. Az eseményen az 1997-99-es ifjúsági és a 2000-01-es serdülő leány csapatok vettünk részt a 21. kerületből.

A kimerítő edzőtáborozást követően a játék felüdülést jelentett a csepeli fiatalok számára, ami a mérkőzéseken mutatott teljesítményükben tükröződött is. A sorsolás nem a vágyaik szerint alakult, a serdülő csapat a lényegesen erősebb együtteseket felvonultató csoportba került. Ennek ellenére Gálhidi Zsuzsa és Csányi László leányai derekasan küzdöttek, voltak nagyszerű egyéni teljesítmények és a mérkőzések egyes szakaszaiban már nagyszerű játékot is mutattunk.

A csoportmérkőzéseket követően már nem tudtunk érmes helyért játszani, azonban az igen erős mezőnyben sikerült a hatodik helyet kiharcolták.

A másik csepeli csapat, a Bajczi Tünde által irányított ifjúsági leányok nagyszerű eredményt értek el, hiszen az örökös mumusnak számító Ferencvárost kétszer is legyőzve, nagy örömünkre a második helyen zárták a tornát. A döntőben a KSI csapatával találkoztak, ahol nagy küzdelemben a kézilabda akadémiás leányok kerültek ki győztesen. Az eredményhirdetésnél újabb öröm érte őket, ugyanis a torna legjobb kapusának csapatuk játékosát, Bordás Vandát választották.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !