Valós összefogással Csepelért

Csepel.info

Valós összefogással CsepelértA képen a lista első négy helyén lévő jelölt látható: Morán Rafael, Tenk András (polgármesterjelölt, listavezető), Ádám Szilvia Zita és Tóth Sándor

Létrejött az megállapodás a Lehet Más a Politika (LMP), a Negyedik köztársaság (4K!) és pártfüggetlen csepeli lokálpatrióták közt, amelynek eredményeként mind a 14 körzetben indulhat olyan jelölt, aki nem kér az elmúlt 25 év politikai elitjéből, karrierista vezetéséből.

Már mindkét oldal bebizonyította, hogy nem a választók érdekeit képviseli, hanem a saját pártpolitikai céljait kívánja tűzön-vízen át végigvinni, még a többség akarata ellenére is.

Lokálpatrióta összefogásunkkal nem a pártpolitikai üzeneteket kívánjuk eladni a választóknak, nem a hatalomba kívánunk görcsösen fel, illetve visszakapaszkodni, hanem a helyi közösség érdekeit kívánjuk képviselni. A képviselet szolgálat: mi az embereket, és nem a pártokat kívánjuk szolgálni.

Tóth Sándor
kampányfelelős

3 hozzászólás “Valós összefogással Csepelért” bejegyzésre

  1. Doki szerint:

    Csalódtam az LMP-ben. Az ellenzéki pártok közül egyedül őket tartottam még valamire, de ezzel, hogy összeálltak az anarchista-szélsőbalos 4K-val, ezzel elásták magukat…

  2. Zoltán szerint:

    Tehát a választék:
    – Borbély Lénárd
    – Horváth Gyula+Szenteczky János
    – Tenk András
    – (Jobbik)

  3. Magnifico szerint:

    Egyetértünk, de mik is az emberek érdekei kedves Tóth Sándor? Eddig ez egy hablaty, pontosabb információkat kérek.

Itt lehet hozzászólni !