Tusványos – Németh Szilárd: cselekvő kormánya van Magyarországnak

MTI, Csepel.hu

Németh Szilárd: cselekvő kormánya van Magyarországnak

Németh Szilárd (Fidesz) országgyűlési képviselő szerint “a bátorság az, ami mindent meghatároz.” Fontosnak tartotta, hogy cselekvő kormánya van Magyarországnak, és szerinte a kétharmados győzelem igazolta vissza az unortodoxia igazát.

Csepel polgármestere erről a 25. Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor pénteki rendezvényén beszélt Tusnádfürdőn. (A kerekasztal-beszélgetés témája: Unortodoxia – Magyarország megújítása.)

A rezsicsökkentés hatalmas csapás volt az érintett cégeknek, de az emberek beálltak mögé – mutatott rá, hozzátéve: a csökkentés legfontosabb hatása az infláció mérséklődése volt, és a kiskereskedelmi mutatók is ennek hatására nőttek. Megkerülhetetlen a közszektor átvilágítása a következő, tervezett rezsicsökkentés kapcsán – jegyezte meg, hozzátéve: tud olyan egyetemről, ahol négyszeres áron veszik a távhőt.

Forrás: Csepel.hu

61 hozzászólás “Tusványos – Németh Szilárd: cselekvő kormánya van Magyarországnak” bejegyzésre

  1. Pákozdi József szerint:

    Németh Szilárd (Fidesz) országgyűlési képviselő szerint “a bátorság az, ami mindent meghatároz.”
    SZERINTEM A BÁTORSÁG CSAK VAKMERŐSÉG, AMI MINDENT MEGHATÁROZ AZ A GERINC!!

  2. Doki szerint:

    …A GERINC!!… Az, ami nincs a Jobbiknak.

  3. elhallgattatni szerint:

    Mentőkaravánra tüzelt a “legerkölcsösebb” – Már 840 halálos és több mint ötezer sebesült áldozat szárad a lelkén

  4. Gordon szerint:

    “Az olimpiai túszdráma, olimpiai tragédia vagy müncheni mészárlás elnevezés a palesztin terroristák által, izraeli sportolók ellen, 1972. szeptember 5-én Münchenben, az 1972-es nyári olimpiai játékok alatt elkövetett merényletet jelenti. Ekkor a Fekete szeptember elnevezésű palesztin terrorszervezet az izraeli csapat 11 sportolóját ejtette túszul. Két sportoló rögtön a túszejtés során halálosan megsebesült, de a német hatóságok kudarcba fulladt kiszabadítási akciója során a többi túsz is életét vesztette, valamint meghalt öt terrorista és egy német rendőr is. Később a két túlélő (de el nem ítélt) palesztin túszejtőt, valamint az akció feltételezett kitervelőjét, az izraeliek titkos akciója során kivégezték.”

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Túszdráma_a_müncheni_olimpián

  5. grün szerint:

    Röfike!
    A terrorizmus ellen a legjobb módszer a zoroszoknál bevált módszer:
    “A terroristák megsemmisültek!” 😛 😀

  6. felix szerint:

    Vajon mi volt a mentőkben?

  7. Doki szerint:

    Itt mindig mindenki eltér az eredeti témától.
    Ne mossuk egybe az 1972-es müncheni történésekez a mostani háborús eseményekkel. Gázában jelenleg népirtást folytat az izraeli hadsereg, ami ellen minden jóérzésű embernek fel kéne emelnie a szavát.

  8. nagyapó szerint:

    Arról a nyolcszáz palesztinról, akiket az elmúlt két hétben izraeli katonák öltek meg. A nyolcszáz áldozat elsöprő többsége civil – közöttük majdnem kétszáz gyermek. A sebesült gyermekek száma pedig ezerkétszáz. –
    http://magyarhirlap.hu/cikk/1570/Mennyit_er

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  9. Gordon szerint:

    Pedig lett volna mit a gyermekekre és a kórházakra költenie a Hamasznak:

    “A Hamász több százmillió dollárt (több tízmilliárd forintot) fektetett az Izraelbe tartó alagútrendszer kiépítésébe, „Nukba” néven különleges egységet hozott létre ásásukra, amelynek tagjai évek óta három műszakban átlag napi tizenöt métert előrehaladva dolgoztak a támadás előkészítésén.

    A föld alatti rendszer egy részéről már voltak adatai az izraeli hírszerzésnek, de nagyságrendje váratlanul érte a hadsereget, miután a fogságba került hamászosok vallomásainak segítségével megkezdték feltérképezését.

    (…)

    Biztonsági források pénteken elmondták a Mááriv című újságnak, hogy egy az „Erős Szikla” hadművelet során megismert terv szerint a Hamász egyszerre kétszáz fegyveressel akarta megtámadni a gázai határ melletti hat izraeli települést idén szeptember 25-26-án, a zsidó újévi ünnepen. Az iszlámista szervezet egy több tucat civilt megölő, illetve elrabló nagyszabású merényletre készült, amely során a Hamász terroristái a földbe ásott alagutakon jutottak volna Izraelbe, hogy a határ közelében meglepetésszerű támadást hajtsanak végre.”

    http://hirekizraelbol.hu/?p=3921

    Olvasás!
    Szövegértés!

  10. elhallgattatni szerint:

    ahogy irakban is vannak tömegpusztító fegyverek…

  11. Gordon szerint:

    Az iraki kurdok tudnának mesélni “elhallgattatni”-nak a témában (10:51-es).

  12. Tóth Mária szerint:

    Tankokkal az utcakövek ellen! Bravo!!! GYALÁZAT!

  13. Gordon szerint:

    Azért a sok-sok millió dollárnyi fekete pénzből telik ott másra is (főleg fegyverekre). Ja, hogy a szegényekhez alig jut el valami a pénzekből – ez elgondolkodtató.
    Olyan ez mint amikor a magyarországi etánsak a rákos gyermekeknek gyűjtöttek… aztán a saját zsebükbe vándorolt a lóvé.

    “Horogra került Báruch Mizráchi rendőrtiszt gyilkosa

    (…)

    A támadás következtében az autót vezető 47 éves Baruch Mizrachi rendőr főkapitány életét vesztette, mellette utazó, állapotos felesége közepes sérülésüket szenvedett. Egyik kilencéves gyermekük, aki a hátsó ülésen utazott, könnyebben megsebesült.

    Az áldozat öt gyermek apja volt, a legidősebb 13, a legfiatalabb 3 éves.

    A Mizrachi család a Hebron mellett épült Kirját Árbá városba készült, hogy ott vegyenek részt a Széder-esten.

    A tettesnek sikerült elmenekülnie. A Sin-Bét kitartó nyomozással, hat héttel az elkövetés után vette őrizetbe a merénylet végrehajtóját, Ziad Auad 42 éves palesztint és 18 éves fiát, aki segédkezett a terrorakció előkészítésében és a helyszínről történő elmenekülésben. Mindketten a Hamasz aktivistái voltak, a merénylet helyszíne közelében fekvő Idna város lakosai. Bizonyítékul a gyilkosság elkövetéséhez használt Kalasnyikov gépkarabély is a hatóságok kezébe került.

    Ziad Auad 1999-ben kezdte meg életfogytiglani büntetése letöltését (ami Izraelben 27 évet jelent) egy palesztin arab kivégzéséért, akit a Hamasz Izraellel való együttműködéssel vádolt. Ennek azonban felét sem töltötte le, mert már 2011. októberében szabadult a 2006-ban elrabolt Gilád Salit tizedes kiszabadításáért kötött fogolycsere keretében.

    Binjamin Netanjáhu miniszterelnök kedden bejelentette, hogy a terrorista házát lerombolják.

    A szabadon engedett és a gyilkoláshoz visszatért terroristák akut problémája heves vitákat keltett országszerte. Mind a politikusok, mind az átlagpolgárok többsége helyteleníti a terrorszervezetekkel kötött alkukat, közveszélyes, gyilkos terroristák szabadon engedését elrabolt katonák vagy polgárok szabadságáért cserébe. A fenti ugyanis korántsem az első eset, hogy szabadságukat visszanyert terroristák újabb halált okozó akcióban vesznek részt.

    A meggyilkolt rendőrtiszt özvegye követelte halálbüntetés kiszabását halált okozó terrorcselekmények elkövetőire. Izraelben egyetlen esetben szabtak ki és hajtottak végre halálbüntetést, éspedig Adolf Eichmann ellen, 1962-ben.”

    http://hirekizraelbol.hu/?p=3564

  14. Doki szerint:

    Gordon!

    Nem a palesztinok üldözték el az izraeliket, hanem az izraeliek a palesztinokat.
    891 halott, több mint 5860 sérült, és egy 12 órás tűzszünet… Mire elég? Mi jön utána? …
    Nem a zsidóssággal van a gond, hanem a cionista zsidókkal, és ezzel együtt az általuk irányított Izraellel.

  15. Doki szerint:

    A palesztin foglyokat alsónadrágra vetkőztetve hajtják át Izraelbe.

  16. Gordon szerint:

    “Vasárnap délután nagyjából egy időben rakétákkal támadták Izrael déli, középső és északi részét. A hadsereg szakértői szerint az északi Haifára lőtt rakétákat is palesztin területről, a Gázai övezetből indították.

    (…)

    Az újabb rakétatámadás-sorozatban Tel-Avivot és a délebbi településeket is célba vették, de a Vaskupola légvédelmi rendszer ezúttal is elfogta azokat a rakétákat, amelyek lakott helyekre estek volna. Askelónban mindazonáltal egy tizenéves fiatal életveszélyesen megsebesült egy olyan rakétától, amelyet nem semmisített meg a 90 százalékos hatékonysággal működő rendszer.”

    http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-652067

    Pedig ha a Hamasz az orvrakéták árát inkább a szegény palesztin gyermekere költötte volna hihetőbb lenne a “mindenről a zIzrael tehet” érv… így azonban nehezebb elhinni. Persze láthatóan vannak, akik ezt bekajálják.

  17. felix szerint:

    Doki és szemétláda.
    Nem vetődnek fel bennetek kérdések?
    Nyelitek az adatokat.
    Az Izraeli csapatok oda lőnek ahonnan támadják őket.
    Melyikőtök vívna tűzharcot a gyermeke “válla felett”?

  18. felix szerint:

    A népirtás baromságot meg el lehet felejteni, mert az másról szól.

  19. Gordon szerint:

    Mondjuk korábban a magyarországi szocialisták megszakították a diplomáciai kapcsolatokat Izraellel. Az etánsak már akkor is “nagyongerincesek” voltak…

    “Felhívtak a Külügyminisztériumba Beck István osztályvezetőhöz, aki szóbeli jegyzéket adott át az izraeli kormány részére, melynek a lényege az volt, hogy ha az izraeli kormány nem szünteti meg a Szíria elleni hadjáratot, akkor az a veszély áll fenn, hogy Magyarország megszünteti a diplomáciai kapcsolatait Izraellel. Másnapra kérték a választ – emlékezett vissza David Giladi újságíró, az akkori izraeli nagykövetség élén álló ügyvivő. – Egy héttel a hadjárat elindulása után Beck István újra felhívott, hogy sajnálattal közli: a magyar kormány elhatározta, hogy megszünteti a diplomáciai kapcsolatait Izraellel.”

    http://index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/06/11/1967_magyarorszag_megszakitja_diplomaciai_kapcsolatait_izraellel/

  20. Doki szerint:

    Persze, csak az 1944-es holokauszt számít népirátsnak, de a palesztinokkal szemben elkövett erőszak az bizonyosan önvédelem ugye? Mert a palesztin gyerekek veszélyt jelentenek Izraelre ugye?

    Kicsit unom már ezt az állandó holokausztozást és azt, hogy 70 év után is olyanért kell bocsánatot kérnünk, amit mi nem követtünk el. Még mielőtt egy páran habzó szájjal azzal vádolnának, hogy az elöző mondatommal tagadom a holokausztot, közlöm, hogy ezt arra értettem, hogy a mai magyar generációt miért teszik felelőssé? Szerintem legalább ekkora hangsúlyt kéne fektetni az 500 évvel ezelőtti Dózsa-felkelésre és a 2 nap híján 100 éve kirobbant első világháborúra.

    Még egy kérdés: Egy ekkora gyerek mit tehet a háborúról?
    http://rewrite.origos.hu/s/img/i/0901/20090104palesztin.jpg
    És nem ő az egyetlen ártatlan áldozat.

  21. felix szerint:

    Doki.
    Ne idegeskedj.
    A népirtás egészen más.
    Zsidó kérdés végleges megoldása az volt.
    A Palesztin Izraeli háború nem az.
    Lehet itt süketelni, a célok messze nem azonosak.

  22. felix szerint:

    Emlékezetem szerint Jordániából ágyútűzzel űzték ki a Palesztinokat és még sem beszélt senki népirtásról.
    Nem kell a fogalmakat összekeverni.

  23. Doki szerint:

    Ártatlan gyerekek és magatehetetlen öregek lemészárolását minek nevezed?

  24. felix szerint:

    Láttál halottakat, de mészárlást nem. Ne keverd a fogalmakat, még akkor sem, ha a célod úgy kívánja.

  25. felix szerint:

    Ki a felelős?
    Aki géppuska állást épít egy kórház tetejére, vagy aki kilővi azt.
    Ki felel a betegek életéért?
    /csak példa/

  26. elhallgattatni szerint:

    Koncentrációs táborban élőkről beszélsz. az elnyomó zsidók felelősség, minden egyes – akár elkeseredett – cselekedetük.

  27. felix szerint:

    Még hogy a Hamasz koncentrációs táborban él?
    Nem a palesztin nép harcol, hanem a sajátjait is fogságban tartó Hamasz.
    Ne vered a dolgokat.

  28. felix szerint:

    Egz kis olvasni való.
    “11. Cikkely:

    Az Iszlám Ellenállási Mozgalom hiszi, hogy Palesztína földje egy Iszlám Waqf (Iszlámnak szentelt terület), ami a jövő muszlim generációké ítéletnapig. Sem egészben, sem részben nem szabad feladni. Sem egy arab ország, vagy az összes arab ország, sem egy király vagy elnök, vagy az összes király és elnök, sem egy szervezet, vagy az összes, legyen akár palesztín akár arab, rendelkezik ezzel a joggal. Palesztína az Iszlám Waqf része, amit az ítéletnapig a muszlimok nemzedékeinek szenteltek. Tehát ki állíthatja, hogy az itéletnapig képviselheti a muzulmán generációkat?

    Ez a törvény az, mely az iszlám sharián belül Palesztínát kormányozza, csakúgy mint bármi más földet, amit a muszlimok erővel meghódítottak, mivel (az Iszlám) hódítások korában, a muszlimok az ítéletnapig az elkövetkezendő muszlim nemzedékeknek szentelték ezeket a földeket.

    Ez így történt: Amikor az iszlám hadseregei meghódították Szíriát és Irakot, küldöttséget szalasztottak Umar bin-el-Khatabhoz, a muszlimok kalifájához, és megkérdezték tőle, hogy mi legyen a meghódított földeknek a sorsa- osszák-e fel a katonák között, vagy pedig hagyják meg a tulajdonosaiknak, vagy esetleg valami más? Miután Omar bin-el-Khatab, a muzulmánok kalifája beszélt a a próféta társaival, Allah áldja és könyörüljön a lelkén, úgy döntött, hogy hagyják a területet a tulajdonosaik kezében, akik hasznát veszik a gyümölcseinek. Ugyanakkor a föld valós tulajdonjogáról, és a földről azt a döntést hozták, hogy az ítélet napjáig a muszlim nemzedékeknek kell szentelni. Akik a földön élnek, csak azért vannak ott, hogy gyümölcseit élvezzék. Ez a Waqf addig fog létezni, amíg a föld és a mennyek léteznek. Bármiféle Palesztinát érintő, az iszlám sháriának ellentmondó módszerérvénytelen.”

  29. elhallgattatni szerint:

    A tórából is lehet finomságokat szemezgetni. A tény az, megközelítőleg másfél millió ember él, szögesdrótok, több méter magas ‘beton’falak, modern technikájú hadsereg zsarnoksága alatt, elzárva minden egyes megélhetéstől, legyen az, saját termelés, vagy adomány – ugye a török hajót is csak azért támadták meg az erkölcsösök, mert… nácik -, rendszeres terrorban tartják őket.
    Lehet folytatni…

  30. felix szerint:

    A kérdés az, hogy mi az ok és mi az okozat.

  31. grün szerint:

    elhallgattatni!
    “A tény az, megközelítőleg másfél millió ember él, szögesdrótok, több méter magas ‘beton’falak, modern technikájú hadsereg zsarnoksága alatt”
    Őket a HAMASZ tartja túszul a saját aljas érdekei miatt!
    No, azért ne túlozzunk, ha állításod igaz lenne már régen eltakarították volna Izraelt!

  32. Doki szerint:

    felix!
    Ha ez neked nem mészárlás…

    mno.hu/migr/gazai_meszarlas_-_ez_meg_csak_az_elso_allomaskepek-355209

    http://i233.photobucket.com/albums/ee261/FrankPilla/6_20_13/Gaza_zps0ff680d5.png

    http://cdn.bajanreporter.com/wp-content/uploads/2014/07/Gaza-2014.jpg

    https://fafa313.files.wordpress.com/2014/07/wpid-gaza.jpg?w=640

    http://www.asianews.it/files/img/ISRAELE_-_PALESTINA_%28F%29_1001_Goldstone_defends_UN_Gaza_report_%28600_x_388%29.jpg

    Arról miért nem beszélsz, hogy Izrael több éve blokád alatt tartja a Gázai övezetet, ahol embertelen körülményei között élnek a palesztinok?
    Izrael semmit nem tett annak érdekében, hogy az embertelen az állapotokon javítson és hogy ebből a katasztrofális helyzetből kivezető utat találjon. Így ne csodálkozzon senki a Hamasz fellépésén, mert nem marad más megoldásuk az önvédelmre és azon se, hogy olyan plaesztinok kezdenek el szimpatizálni a Hamasszal ,akik eddig nem tették, mert ezt Izrael éri el az agresszív politikájával.
    Egyébként tipikus kommunista mentalitás az átlag palesztin civileket a Hamaszhoz hasonlítani. Tudod, mikor az elődeid 1945-ben kollektív bűnösnek nevezték a német népet a háborúért, vagy mikor Benes tette ezt a felvidáki magyarokkal.

  33. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t. Valami tréfli van a logika körül! Ezek szerint Auschwitzban a zsidók tartották magukat túszul, saját aljas érdekeik miatt? Gondolom nem hiszi ezt komolyan. Ugyanez a helyzet Gázában.
    A rasszizmus bármely nézőpontból rasszizmus.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  34. GONDOLKODÓ! szerint:

    Halál ötven órája: Hessler ezredes és Konrad a szárnysegédje, röviden megvitatják a háború helyzetét: Konrád, miért harcolunk még, semmi értelme, odavesznek fiaink, ezt a háborút nem nyerhetjük meg. Hessler, Konrád ezt a háborút már régen elvesztettük! (a gyűlölet háborúját) Döbbenet Konrád arcán, nem jut szóhoz!

    http://csepel.info/?p=35769#comment-206662

  35. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Ne igyál már mondtam!
    Összekevered a dolgokat örökké!
    Bár ahogy a Hamasz jól él a zamerikai és egyéb támogatók segélyéből, úgy a magyarokat is a zsidó vagyonok megszerzése vezette a deportálásokban!
    Erre a ma is mindenkiben meglévő emberi tulajdonságra rendszereket lehet építeni!
    Csak nézd meg a kis törpe diktátorotokat!
    Egy normális országban már régen elzavarták volna, sőőőőőt….!
    De amíg fenn tud tartani egy (egyre kisebb) viszonylag módosabb réteget addig megy a dolog!
    Egyszer majd a kisemmizett birkák rádöbbennek és neki annyi! 😛 😀

  36. felix szerint:

    Doki.
    Gázába már egy párszor bevonultak az izraeli csapatok. Már az első bevonulásnak is oka volt. A Hamasz nem koldusok gyülekezete és nem filléres kovácspuskákkal harcol. Ami élelem gyógyszer jut a polgári lakosságnak az nem a Hamasztól ered. A rengeteg alagút elég lenne a civilek megmentésére, de akkor nincsenek fényképek és nehezebb a szánalom keltés. A felrobbantott izraeli buszokban szándékosan szánták halálnak az embereket, azokból nem tüzelt rájuk senki.
    Beszélgess egykori tengerjáró hajósokkal akik a magyar hajókon szolgáltak. Némelyikük el tudná neked mesélni, hogy miként álltak be a kereskedelmi kikötőkbe az arab hajok, hogy onnan háborúzzanak egy keveset. Válasz lövés esetén az Izraeliek, ugye békés kereskedelmi hajókra lőttek, ami ugye botrány. A képeken látható civilek nagy részét annak ellenére tartották a helyszínen, hogy a haláluk szinte biztosra vehető volt. Mindenki elsősorban a sajátjaiért felel, ha akar.

  37. felix szerint:

    Ezzel most mit akarsz igazolni?
    Mind a két oldalon vannak tiltakozók és van felelősség is.
    A fogalmammal viszont nem illik dobálózni.

  38. felix szerint:

    fogalmakkal…

  39. királyerdei szerint:

    Idióta komcsiknak nem magyarázok.
    A Tóra és az orthodox zsidóság szerint a jelenlegi Izrael törvénytelen.
    A Tóra szerint a Messiásnak kell elvezetnie a zsidóságot az Ígéret Földjére.
    (Mínusz 6 millió,innét a búvös 6-os szám.)
    Jelenleg az USA-ban több zsidó él,mint Izraelben.

  40. felix szerint:

    A magyarok egy részének véleménye szerint ez a kormány maffia.
    Na most akkor mi a helyzet?
    A demokráciát megcsúfolva lopja el az államot.
    Akkor most mi van?
    Ja. Mózes hova vezette a zsidókat?

  41. felix szerint:

    Királyerdei.
    Megadnád az Ígéret földjének földrajzi koordinátáit csak, hogy ellenőrizni tudjuk majd a Messiást.

  42. grün szerint:

    Hazatántorgott!
    “A Tóra és az orthodox zsidóság szerint a jelenlegi Izrael törvénytelen.”
    .
    Ne hagyjuk figyelmen kívül a Biztonsági Tanács és az ENSZ elismerését sem! 😛

  43. királyerdei szerint:

    Szemét internáci komcsik ne tartsanak előadást “hazáról,otthonról,nemzetről”.
    Mert nekik nincs egyiksem.

  44. felix szerint:

    Neked is csak azért van mert visszajöttél?

  45. királyerdei szerint:

    Közöd?
    Húzz a francba az elvtársaidhoz!

  46. felix szerint:

    Csak annyi mint neked a másához.
    Mondanám, hogy hova húzzál, de nálad nem tudni, hogy hova tartozol.
    Jössz és mész.
    Mikor hol vagyon hazád.

  47. grün szerint:

    Hazatántorgott!
    Nekem egy idegenből hazaszakadt ne tartson előadást hazaszeretetből! 😛 😛

  48. felix szerint:

    királyerdei.
    47 éve teszek a közösbe.
    Nálad ez hogy van?
    Csak, hogy tudjam mitől ekkora a pofád. 🙂

  49. grün szerint:

    Hazatántorgott!
    Én csak 43 éve! 😛 😀

  50. grün szerint:

    felix!
    Bocs ezt elnéztem! De a hír igaz! 😛 😀

  51. felix szerint:

    grün!

    ????

  52. TenkA szerint:

    Nem kívánok belefolyni a szakértők vitájába, mert ne értek hozzá, de :

    Csonkítás: „Fájdalmas kínhalál vár sok nőre”

    “Nincs nap, hogy ne történne valami borzalom a Közel-Keleten. Izrael és a Gázai Övezet között megy a rakétázás, a konfliktusban eddig több mint 800 ember halt meg. A halott palesztin gyerekek fényképei bejárják a világot, a Gázai Övezettel határos izraeli városokban pedig félnek utcára menni az emberek, nem csak a rakéták, de az alagutakon be-betörő dzsihadisták miatt is. Eközben Irakban, ahol a dzsihadisták kikiáltották a kalifátust, Abu Bakr Ál Bágdádi legújabb fatvájában előírta a női körülmetélést. Ez négy millió nőt is érinthet.”

    http://www.hir24.hu/Kulfold/2014/07/25/Csonkitas-Fajdalmas-kinhalal-var-sok-nore/#sl

  53. felix szerint:

    TenkA.
    Sajnos ezek a tények.

  54. helyi szerint:

    Szilárd gyere haza és itthon intézkedj amíg nem késő!!! 🙂

  55. TenkA szerint:

    illetve:

    http://www.abc.net.au/news/2014-06-27/isis-committing-mass-executions-in-iraq-hrw-says/5556612

    “Iraq crisis: ‘Strong evidence’ ISIS committing mass executions, war crimes, Human Rights Watch says”

  56. felix szerint:

    Ezt lehet mészárlásnak nevezni.

Itt lehet hozzászólni !