Atlétika: Két csepeli bajnoki cím Tatabányán

Csepel.hu

Atlétika: Két csepeli bajnoki cím Tatabányán

A Debrecenben rendezett június végi junior országos bajnokság óta három versenyen vagyunk túl. A Csepeli Diák Atlétikai Club két versenyzője, Sier Zsófia és Szabó Beatrix Szlovéniában, Slovejn Gradenben versenyzett a magyar válogatottal.

Sier a 400 m gátfutásban a 8., 4×400 méteren pedig Szabóval a 4. Utóbbi sportoló távolugrásban 554 cm-ig jutott és ez a nyolcadik helyre volt elég.

Július közepén a csehországi Ostravában Besenyődi Fédra képviselte hazánkat az U23-as válogatottal, és gerelyhajításban 4224 centiméteres eredménnyel a hatodik helyen végzett. Szóval egyik csepeli sem okozott csalódást, az elvárható szinten versenyeztek.

Július közepén rendezték az Újonc és Serdülő korosztály 2014. évi országos bajnokságát Tatabányán. És volt oka örülniük a Csepeli Diák Atlétikai Club vezetőinek, Jezsek Brigitta két bajnoki címet szerzett (80 m gátfutás, 100 m). Két ezüstérem került Cziják Aliz (80 m gátfutás ötös ugrás), egy Pintér Dániel (ötös ugrás) nyakába. Dicséret jár Szécsi Noéminek is a gerelyhajításban szerzett hatodik helyezésért. Götz Ágnes és Hóbor Annamária pedig sorra döntötte meg egyéni legjobbját, de mint a korosztályuk fiatalabb versenyzői, nagyon kiemelkedő helyezés nem volt várható tőlük.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !